חיבור בניין לתשתית פייבר (סלקום)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
zcrunr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה קורה פה:

לפני כחודשיים, הגיע נציג של סלקום וביקש ממני (ועד הבית) לחתום על אישור לחבר את הבניין לתשתית הפייבר שלהם. אנחנו בניין של 4 קומות, רק 8 דירות. חתמתי ואמרו שיגיעו באוגוסט לחבר.

ואכן לפני שבועיים הגיע מישהו והתקין ארון תקשורת של סלקום פייבר ואמר שעכשיו אנחנו מחוברים לתשתית.

אבל אני כבר שבועיים מחכה להתחבר והם לא מסכימים לחבר אותי! פעם אחת התקשרתי והנציג אמר שזה עוד לא מעודכן אצלם במערכת והוא יעדכן אותי ברגע שכן יהיה מעודכן. היום שאלתי שוב והנציג רמז לזה שאולי הבניין לא באמת לגמרי מחובר לתשתית עדיין... הוא לא הסכים להסביר יותר מידי ורק אמר שיעדכן ברגע שזה אפשרי. הוא אמר שזה יכול להיות שבועיים, חודש, או יותר, אבל "אמור להיות ממש ממש בקרוב."

הוא גם שאל אותי כמה דירות יש בבניין...

מישהו יכול להסביר לי מה פספסתי פה?? אני מתחיל לחשוד שזה לא תהליך כל כך פשוט ומהיר כמו שאמרו. אולי יש עוד שלבים? מישהו שמכיר את התהליך יכול להסביר לי? ואיך אני יכול אולי לזרז את הפרוצדורה? מהרגע ששמעתי פייבר אני כבר לא יכול לסבול הת ה"100" של בזק!!

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548

שליחה

חסר לך דבר אחד בולט: סבלנות
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

Lyonia
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593

שליחה

גם אני אנייתי בועד, גם אני נתתי אישור, גם אצלינו התחברו.
צריך לאבין שאם התקינו ארון שלהם, זה לא אומר שחיברו, כי יש בדרך כמה דברים שהם צריכים לעשות, חוץ מהגדרות מערכת באתר אצלם. זה לוקח זמן, אל תידאג הם לא מעונינים שארון ככה יעמוד בלי לקחות, ברגע שזה יהיה מוכן אתה תקבל שיחות מהם.
Life is too short for bad coffee

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”