איפה כדאי לקנות סט מוצרי חשמל לבית

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
shirps4 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

אני צריכה לקנות מוצרי חשמל לאיבזור מלא של דירה (פירוט: מקרר, כיריים, תנור, שואב אבק, טלויזיה, מכונת כביסה). האם כדאי לי לחפש כל פריט בנפרד או לקנות את הכל ביחד? האם כדאי און ליין (עם מגוון גדול יותר) או שבחנות אם אקנה מספר מוצרים יעשו הנחות (אבל מגוון קטן בהרבה)? אשמח להמלצות על אתרים/ חנויות רלוונטיות לקניה גדולה שכזו עם המוצרים הכי טובים במחירים הכי טובים עם אחריות טובה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

כשעברנו לדירה חדשה הניסיון שלי היה שכשמגיעים לחנות פיזית (אני בדקתי את אלמ, שקם אלקטריק וטרקלין חשמל) ומבקשים הצעה על חבילת מכשירי חשמל כוללת - יתנו לך את ההרגשה שאת מקבלת הנחה משמעותית אבל בגלל שלא תביני כמה הנחה יש על כל פריט די קשה לקבוע אם זה משתלם. מה שכן, לפחות בשניים מהמקומות הציעו הנחה על המשלוח כשהכל מגיע מאותו מחסן ספק/יבואן.

מה שאני עשיתי זה לקחתי את ההצעה, לא סגרתי במקום למרות שבכל המקומות נתנו לי מחיר "מיוחד" לסגירה מיידית, ובדקתי פריט פריט דרך האינטרנט.
אחרי שהייתי חכם יותר, חזרתי למקום שבו הרגשתי הכי בנוח והם הישוו לי למחירים שהצלחתי להשיג און ליין. הכל היה באווירה טובה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

igk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

@shirps4
·כשאני ואחי עברנו כל אחד לבתים חדשים עברנו להתרשם במוצרים בכל מיני חנויות (מחסני חשמל, טרקלין חשמל, ביג אלקטריק, סמגל בחיפה) השוואנו מחירים ובסוף עשינו את הקנייה באולסייל שם המחיר היה הכי זול בפער משמעותי.
המלצה שלי היא להתרשם בחנויות לגבי המוצרים אבל את הקנייה וההשוואות לעשות און ליין בבית בלי לחץ של המוכרים.
כמובן אולסייל הם לא היחידים ויש עוד חנויות טובות (אני אוהב לקנות בוואלה שופ, לאסט פרייס, ואולסייל)

בנוסף חשוב לזכור שהחנויות הם רק צינור, מי שמתאם את המשלוח שולח את המוצר ונותן האחריות הוא היבואן.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”