הי,
לקראת הגעתה של הכלה שבוע הבא, אני מתכוננן לקראת חציבת תעלה לכבלים השונים.
(בהזדמנות זו תודה לזיו על המדריך - אין סיכוי שהייתי חושב על זה אפילו בלעדיו)
בהנחה שאני משרטט את המסגרת החיצונית של המסך, מה המרחק האופטימלי למיקום הפתח העליון של התעלה, על מנת שהחיבורים למכשיר יכנסו ללא "ריצה" מיותרת של כבלים או התעקמויות למינהם.
למעשה, מה המידות שאני צריך לקחת מהמסגרת העליונה, התחתונה, השמאלית והימנית שהמירכוז שלהם יתן לי את המרכז של הפתח העליון. (מקווה שהצלחתי להעביר את שאלתי)
צירפתי תרשים מהמנואל.
תודב רבה רבה לעוזרים!
איציק
שאלה לבעלי Q91 50
שלום איציק!
אם אני מבין אותך נכון...
אתה רוצה לדעת מה המרחק מתחתית המסך ומאחד הצדדים שיהיה אופטימלי לעשות בו את החור...?
יש לי את אותה טלויזיה ואני מעביר את הכבלים בתעלה צמודה לקיר. אני חושב שאם תעשה את חור הכניסה במרחק של 10-15 ס"מ מתחתית המסך ובאמצע.. בחיווט יייכנס כמו כפפה ובצורה נסתרת.
בכל אופן שאני אגיע הבייתה אני אתו לך תשובה יותר מדוייקת.
אתה תמיד יכול לעשות פתח יותר גדול שיתחיל באזור החיבורים ועד 10 ס"מ מקן תחתית המסך ואז בכלל הכל יהיה טוב ובכל אופן לא יראו כלום כי הרי הטלוויזיה מסתירה.
בנוסף, הייתי ממליץ לך להעביר חיווט לעתיד גם כמו 2 כבלים של HDMI , קומפוננט , קומפוזיט. ומקסימום שיהיו חופשיים אחרי המזנון . כי אם תצטרך אח"כ להוסיף כבלים זה יהיה סתם סרט מעצבן.
אהוד.
אם אני מבין אותך נכון...
אתה רוצה לדעת מה המרחק מתחתית המסך ומאחד הצדדים שיהיה אופטימלי לעשות בו את החור...?
יש לי את אותה טלויזיה ואני מעביר את הכבלים בתעלה צמודה לקיר. אני חושב שאם תעשה את חור הכניסה במרחק של 10-15 ס"מ מתחתית המסך ובאמצע.. בחיווט יייכנס כמו כפפה ובצורה נסתרת.
בכל אופן שאני אגיע הבייתה אני אתו לך תשובה יותר מדוייקת.
אתה תמיד יכול לעשות פתח יותר גדול שיתחיל באזור החיבורים ועד 10 ס"מ מקן תחתית המסך ואז בכלל הכל יהיה טוב ובכל אופן לא יראו כלום כי הרי הטלוויזיה מסתירה.
בנוסף, הייתי ממליץ לך להעביר חיווט לעתיד גם כמו 2 כבלים של HDMI , קומפוננט , קומפוזיט. ומקסימום שיהיו חופשיים אחרי המזנון . כי אם תצטרך אח"כ להוסיף כבלים זה יהיה סתם סרט מעצבן.
אהוד.