אפליקציות רשמיות של ספקי הטלויזה על גבי אינטרנט לAndroid tv, שאלה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

בטח נשאל בעבר, אבל זה אני, או שעף ספק טלוזיה בארץ, לא נותן את האפליקציה שלו בצורה רשמית, לטלויזיות שמריצות Android TV? כן כן, אני יודע שאפשר להוריד APK, אבל מה לגבי דרך ישירה? או הן עושות זאת בכוונה שנשלם על עוד ועוד קופסה שלא עושה יותר, ממה ש טלויזה חכמה יכולה לעשות? או שזה העניין ש, שיש מספר מערכות הפעלה שונות, ופיתוח שכזה מסובך להם.. יש רעיונות?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

יש בטלוזיות של אנדרואיד טיוי את רוב האפליקציות. כולל סלקום ופרטנר. בחלקן יש כבר יס או הוט ויש כמובן נקסט וסטינג.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6111
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #3 

לכל מסך יש מערכת הפעלה משלה, חנות אפליקציות כזו או אחרת והגבלות.
הספק צריך תיאורטית לפתח לכל מערכת ומערכת את האפליקציה ולקבל אישור להכנס לחנות האפליקציות שלה במידת האפשר.
מעבר לכך יש הגבלות DRM בדומה לנטפליקס למניעת העתקות שלפעמים מסך שאינו מפותח תוכניתית יהווה חסם כי היצרן לא שילם רישיונות...
בכל מקרה בעידן של היום מסך חכם הוא יותר מסך טיפש שמתישהו יגביל אותך כלקוח בעת התפתחות התוכנות והחומרה בחוץ.
הצעתי במידת האפשר היא לקנות מסך איכותי רגיל שישרת אותך נאמנה לשנים קדימה ולחבר לו סטרימר עם אנדרואיד טיוי מלא וחזק חומרתית כמו השיאומי מי בוקס וגמרנו אתה די מסודר, אם דברים כבדים עם השנים פשוט משנה סטרימר... יותר זול ופשוט מהחלפת כל המסך.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני יוצה מנקודת הנחה פשוטה. הסטרמירים שרוב החברות מספקות, הם מריצים Andrioid TV, אז לפחות בתאוריה, תמיכה למסכי Android TV, הם כן יכולים לתת בצורה רשמית. מצד שני הזכרת DRM, אז עולי יש באמת איזה מגבלה טכנולגית, אבל דעתי היא, או שלא משתשלם להן לפתח אפליקציה לכל מערכת הפעלה שיש בשוק, או שהם סתם לא רוצים לאכזב את אותם אנשים שאין ברשותם מסך Android TV. חחח או שהמצב עוד יותר פשוט, והם כרגיל ממשיכים לעשות רווח מהשכרה של הממירים עבור הלקוחות (בטוח יש פה אנשים שיסכימו עם הדעה הזאת הכי הרבה). זה באמת לא עניין של גודל הקופסה וזה (הן די קטנות), אבל שסתם מפריע לי שצריך עוד קופסה, בשבילי שרות דמוי NETFLIX, כאשר יש בהרבה בתים בארץ, מספר טלוזיות חכמות ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

לא יודע לגבי האחרות, אבל האפליקציה של סלקום TV רצה על טלוויזיות של סוני ושיאומי שמריצות Android TV. וגם אם צריל קופסת android TV - הרי כאלה נמכרות באליאקספרס סביב 100 שקל לחתיכה ואם אתה רוכש את ה-Mi Box אז העלות היא סביב 160 שקל.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

חושב ננסה STING הם הבנתי :

יש לי סטרימר או טלוויזיה חכמה, אפשר להתקין בהם STINGTV?
אפליקציית STINGTV זמינה לכל המכשירים התומכים באופן רשמי במערכת ההפעלה Android TV. נכון לעכשיו אלו הטלוויזיות החכמות בעלות מערכת הפעלה Android TV של חברת SONY ו-PHILIPS.

אז לא חייב ממיר. חוץ מ סטינג, מי עוד תומך בצורה רשמית ב מסכי ANDROID TV?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”