חדש בפורום- מעוניין במכונה ידנית מחליף חום + מטחנה- המלצות לקנייה בטוחה
הי חברים, אשמח לחוות דעת המומחים לגבי המלצה לדגמים של מכונות צחחליף חום + מטחנה (לשימוש ביתי)-ְתקציב עד 7000 יכול להיות גמיש -
ֿכרגע יש לי הצעה מחנות לecm בריסטה מחודשת + מתחנה pascale ב6500.
אודה לחכמת ההמונים -תודה רבה חברים עפר
פ
ֿכרגע יש לי הצעה מחנות לecm בריסטה מחודשת + מתחנה pascale ב6500.
אודה לחכמת ההמונים -תודה רבה חברים עפר
פ
Welcome
על פניו מחיר מעט גבוהה
יש לך מכונות מחודשות עם אחריות לשנה מאספרסימו בסביבות 4000 ש"ח
https://espressimo.co.il/product-catego ... %95%d7%aa/
מטחנה יד2 תעלה בין 500 ל 1000 תלוי בדגם. תוכל למצוא בקלות Compak K3 ב 1000 שח
על פניו מחיר מעט גבוהה
יש לך מכונות מחודשות עם אחריות לשנה מאספרסימו בסביבות 4000 ש"ח
https://espressimo.co.il/product-catego ... %95%d7%aa/
מטחנה יד2 תעלה בין 500 ל 1000 תלוי בדגם. תוכל למצוא בקלות Compak K3 ב 1000 שח
היית מתרחק מחנות שמציעה לך מכונת HX מחודשת במחיר הזה.
הבאנדל (כמו רוב הבאנדלים של חנויות בישראל), עושה שם רע לתחום ודוחף מטחנה שרק אותה חנות מוכרת ושלא ממש ברמה של המכונה.
אם אתה מחפש מחודשת, הפוסט שמעליי מפנה לאופציות שנראית יותר ריאליות.
הבאנדל (כמו רוב הבאנדלים של חנויות בישראל), עושה שם רע לתחום ודוחף מטחנה שרק אותה חנות מוכרת ושלא ממש ברמה של המכונה.
אם אתה מחפש מחודשת, הפוסט שמעליי מפנה לאופציות שנראית יותר ריאליות.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
מכונה LeLit MaraX ב-5490 ש"ח + מטחנה Eureka Mignon Specialita ב-2190 ש"ח. סה"כ 7680 ש"ח לסט נהדר. אם החריגה מהתקציב בעייתית אתה יכול לחסוך כמה מאות שקלים בקניה של המטחנה מחו"ל או לנסות להתמקח בארץ על מחיר טוב יותר לסט.
@boren
·\
תודה רבה על העצה. זה אחד הסטים שאני מתלבט לגביהם. לגבי מכונת הקפה, נראה כי המלאי הראשוני שהובא לארץ אזל תוך מס' ימים (בדקתי גם עם היבואן). מלאי נוסף צפוי בשבוע הבא.
האם לדעתך ניתן יהיה לקבל מחיר טוב יותר ממה שפרסמת לסט? נראה כי היוריקה היא אופציה טובה (בעבר הסתכלתי גם על K3 אך היא נראתה לי מגושמת ותעשייתית מדי) אולם המחיר שלה גבוה למדי.
ברור לי שאין טעם לרכוש מכונה כמו ה- Mara X ללא מטחנה טובה אבל מחיר הסט....
אשמח לדעתך/דעת חברים אחרים (או אולי יש כאן מישהו שעוסק בתחום וירים את הכפפה לבנדל אגרסיבי במחיר (יש לי תחושה שסט כזה / דומה לו יחטף)
תודה מראש!
·\
תודה רבה על העצה. זה אחד הסטים שאני מתלבט לגביהם. לגבי מכונת הקפה, נראה כי המלאי הראשוני שהובא לארץ אזל תוך מס' ימים (בדקתי גם עם היבואן). מלאי נוסף צפוי בשבוע הבא.
האם לדעתך ניתן יהיה לקבל מחיר טוב יותר ממה שפרסמת לסט? נראה כי היוריקה היא אופציה טובה (בעבר הסתכלתי גם על K3 אך היא נראתה לי מגושמת ותעשייתית מדי) אולם המחיר שלה גבוה למדי.
ברור לי שאין טעם לרכוש מכונה כמו ה- Mara X ללא מטחנה טובה אבל מחיר הסט....
אשמח לדעתך/דעת חברים אחרים (או אולי יש כאן מישהו שעוסק בתחום וירים את הכפפה לבנדל אגרסיבי במחיר (יש לי תחושה שסט כזה / דומה לו יחטף)
תודה מראש!
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אם כן, אז לא בהפרש גדול. לא מזיק לשאול את החנות.tvfan1 כתב: האם לדעתך ניתן יהיה לקבל מחיר טוב יותר ממה שפרסמת לסט?...
אני חושב שהקפיצה מה-K3 ל-Specialita שווה את ההפרש. הייתה לי K3 והפריעו לי כמה דברים בה - בעיקר רמת האגירה והטיימר האנלוגי עם מצב בודד. ב-Specialita יש אגירה יחסית נמוכה משמעותית, והטיימר שלה דיגיטלי ועם מצבים נפרדים לשוט בודד וכפול. אם המחיר שלה גבוה שווה לשקול להביא אותה מחו"ל. תוכל לחסוך בערך 500 ש"ח.נראה כי היוריקה היא אופציה טובה (בעבר הסתכלתי גם על K3 אך היא נראתה לי מגושמת ותעשייתית מדי) אולם המחיר שלה גבוה למדי....
@boren
תודה רבה על המענה המפורט. לגבי המכונה נראה כמו מצב של ביקוש קשיח
כך שאני לא צופה רצון של היבואן להתגמש (מה גם שכפי שכתבתי, אין לו מלאי כרגע)
לגבי המטחנה, האם לדעתך היא הבחירה הטובה בטווח המחירים הזה? (זה מעבר לתקציב שלי ולכן אני שואל אם יש משהו שווה ערך מבחינת איכות המתומחר נמוך יותר
אם אני הייתי בעסקי מכירת ציוד מכונות קפה, הייתי כבר מציע בנדל לחברי הפורום, הצלחה מובטחת
תודה רבה על המענה המפורט. לגבי המכונה נראה כמו מצב של ביקוש קשיח
לגבי המטחנה, האם לדעתך היא הבחירה הטובה בטווח המחירים הזה? (זה מעבר לתקציב שלי ולכן אני שואל אם יש משהו שווה ערך מבחינת איכות המתומחר נמוך יותר
אם אני הייתי בעסקי מכירת ציוד מכונות קפה, הייתי כבר מציע בנדל לחברי הפורום, הצלחה מובטחת