שוקל לקנות סמסונג TU7100 בגודל 65 אינץ'. מישהוא מכיר את הטלויזיה? והאם מרחק הצפיה מתאים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tzachi032 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים,

לאמא שלי יש טלויזיית 55 עלומת שם בסלון שהלכה לעולמה. מרחק צפיה של 2.3 מטר (נטו, מהעיניים למסך).
  • חשבתי על דגם הכניסה של סמסונג TU7100 (הוסבר לי שזה כמו ה-RU רק גרסת 2020). האם מישהוא שמע/קנה את הסדרה הזו ויודע לתת רשמים? אמא שלי אישה מבוגרת יחסית, ולא צופה בסרטים (צופה הרבה בערוץ 2 ודומיו..)
  • כאמור, מרחק הצפיה הינו 2.3 מטר. אמא שלי אמרה שהיא רוצה מסך קצת יותר גדול, אבל אני מפחד שמסך 65 יהיה כבר גדול מידי (ולא נוח) למרחק הצפיה הזה. מה אתם חושבים? באתר של סמסונג מרחק של 2.3 מטר מתאים לגודל של 75 אינץ (!), מאידך בחיפוש מידע בגוגל, 2.3 מטר יוצא קצת גבולי ומרחק קצר מידי לגודל 65 אינץ (אמי צופה בערוצים רגילים שאני מניח שמשדרים בFHD ולא צופה בתכני 4K)
תודה רבה!
צחי

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

tzachi032 כתב:אהלן חברים,

לאמא שלי יש טלויזיית 55 עלומת שם בסלון שהלכה לעולמה. מרחק צפיה של 2.3 מטר (נטו, מהעיניים למסך).
  • חשבתי על דגם הכניסה של סמסונג TU7100 (הוסבר לי שזה כמו ה-RU רק גרסת 2020). האם מישהוא שמע/קנה את הסדרה הזו ויודע לתת רשמים? אמא שלי אישה מבוגרת יחסית, ולא צופה בסרטים (צופה הרבה בערוץ 2 ודומיו..)
  • כאמור, מרחק הצפיה הינו 2.3 מטר. אמא שלי אמרה שהיא רוצה מסך קצת יותר גדול, אבל אני מפחד שמסך 65 יהיה כבר גדול מידי (ולא נוח) למרחק הצפיה הזה. מה אתם חושבים? באתר של סמסונג מרחק של 2.3 מטר מתאים לגודל של 75 אינץ (!), מאידך בחיפוש מידע בגוגל, 2.3 מטר יוצא קצת גבולי ומרחק קצר מידי לגודל 65 אינץ (אמי צופה בערוצים רגילים שאני מניח שמשדרים בFHD ולא צופה בתכני 4K)

תודה רבה!
צחי
...
·
טלויזיה בסיסית סבבה.

לגבי מרחק - זה מרחק בסדר גמור לגדול הזה. מניסיון.
מי שחושב שזה ״גדול מדי״ כנראה לא התנסה מזה בעצמו.
מניסיון אני אומר שזה בסדר גמור, ואפשר גם לעלות ל-״75 בלי בעיה.
המגבלה היא המחיר, ולא הגודל. אם ״75 היה עולה כמו ״55, היית רואה את זה לכל אחד בבית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”