Q65R VS Q70R
היי,
הצעתי מחירים באתר של אבי סופר והצלחתי לקבל Q65 ב2860, וQ70 ב3600
כתוב שזה יבואן רשמי (עם משלוח, לא ברור אם גם התקנה)
2 שאלות:
1. הבנתי שה70 משמעותית יותר טובה, אבל זה די יקר לי ולא תכננתי להוציא כזה סכום גבוה. האם זה באמת פער שמצדיק עוד 750 ש"ח לעומת ה65?
2. המחירים די זולים ליבואן רשמי. האם מדובר בחנות אמינה? אמנם זה יבואן רשמי אבל יכול להיות מצב לקבל טלוויזיה משומשת/תצוגה? לפי האתר זה אמור להיות רגיל.
תודה
2 שאלות:
1. הבנתי שה70 משמעותית יותר טובה, אבל זה די יקר לי ולא תכננתי להוציא כזה סכום גבוה. האם זה באמת פער שמצדיק עוד 750 ש"ח לעומת ה65?
2. המחירים די זולים ליבואן רשמי. האם מדובר בחנות אמינה? אמנם זה יבואן רשמי אבל יכול להיות מצב לקבל טלוויזיה משומשת/תצוגה? לפי האתר זה אמור להיות רגיל.
תודה
נערך לאחרונה על ידי erashel ב 17/08/2020 9:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
·erashel כתב:היי,
2 שאלות:
1. הבנתי שה70 משמעותית יותר טובה, אבל זה די יקר לי ולא תכננתי להוציא כזה סכום גבוה. האם זה באמת פער שמצדיק עוד כמעט 900 ש"ח לעומת ה65?
תודה...
1. זה אכן פער משמעותי. וטלויזיה טובה משמעותית.
2. אבי סופר זה רשת של מוצרי חשמל זולים. על אותה משבצת כמו מחסני חשמל.
זה אכן מחיר זול ליבואן רשמי - זה מחיר שבו בד״כ מוכרים יבואן מקביל.
יש מצב לעודפים/תצוגה, אי אפשר לדעת. תוודא כשאתה קונה שמביאים לך חדש.
הם לא יכולים להכריז שהם מביאים חדש, ולהביא מתצוגה, זה לא חוקי. אם זה מתצוגה, יהיה רשום לך איפשהו במסמכים הרשמיים שזה מתצוגה. בכל מקרה - אתה יכול להתקשר ולוודא איתם.
@eldan
יש דגם Q65.
הוא פשוט זהה לדגם Q60.
1. פער שמצדיק כזה הפרש במחיר? אני יודע שהשחור הרבה יותר טוב אבל מה חוץ מזה?mdk_25 כתב:·......
1. זה אכן פער משמעותי. וטלויזיה טובה משמעותית.
2. אבי סופר זה רשת של מוצרי חשמל זולים. על אותה משבצת כמו מחסני חשמל.
זה אכן מחיר זול ליבואן רשמי - זה מחיר שבו בד״כ מוכרים יבואן מקביל.
יש מצב לעודפים/תצוגה, אי אפשר לדעת. תוודא כשאתה קונה שמביאים לך חדש.
הם לא יכולים להכריז שהם מביאים חדש, ולהביא מתצוגה, זה לא חוקי. אם זה מתצוגה, יהיה רשום לך איפשהו במסמכים הרשמיים שזה מתצוגה. בכל מקרה - אתה יכול להתקשר ולוודא איתם.
@eldan
יש דגם Q65.
הוא פשוט זהה לדגם Q60....
וכן מדובר ב55.
·
·erashel כתב:1. פער שמצדיק כזה הפרש במחיר? אני יודע שהשחור הרבה יותר טוב אבל מה חוץ מזה?......
וכן מדובר ב55.
·...
חוץ מזה ניגודיות, בהירות מקסימלית, טווח צבעים, FALD...
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
והבעיה של הכתוביות סודרה?mdk_25 כתב:·......
חוץ מזה ניגודיות, בהירות מקסימלית, טווח צבעים, FALD...
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1...
·erashel כתב:ובכל זאת אתה חושב שכדאי לקנות את ה70?.........
כדאי זה מושג יחסי...
אם במחיר דומה הייתי יכול להשיג את XF9005 של סוני למשל, אני אישית הייתי מעדיף את הסוני.
אבל בין Q70R לבין Q60R, ברור שהייתי מעדיף את ה-Q70R.
נכון יש לה את הבעיה עם הכתוביות. ואני בטוח שיש לה עוד בעיות עם תחפור לעומק...
גם לסוני הנ״ל אגב יש בעיות (למשל תמונה חשוכה בצפיה בתכני DV).
ול-Q60R יש בעיות יותר גדולות, ויותר עמוקות.
אין טלויזיה חפה מבעיות. גם לטלויזיה ב-20,000 שקל יש בעיות משלה.
השורה התחתונה היא כמה כסף את משלם, ומה התמורה שאתה מקבל.
וב-Q70R אתה מקבל תמורה טובה לכסף.
(אגב, בגודל ״65 אינצ׳ אין את הבחירה הזאת בכלל, כי גם Q70 וגם הסוני אזלו מזמן מהמלאי)
אז אתה אומר שמבחינת תמורה לכסף, עדיף 70R ב3600 ולא Q60R ב2900? בהנחה שאפשרי לשלם 3600 אבל זה מעל התקציב שחשבתי.mdk_25 כתב:·......
כדאי זה מושג יחסי...
אם במחיר דומה הייתי יכול להשיג את XF9005 של סוני למשל, אני אישית הייתי מעדיף את הסוני.
אבל בין Q70R לבין Q60R, ברור שהייתי מעדיף את ה-Q70R.
נכון יש לה את הבעיה עם הכתוביות. ואני בטוח שיש לה עוד בעיות עם תחפור לעומק...
גם לסוני הנ״ל אגב יש בעיות (למשל תמונה חשוכה בצפיה בתכני DV).
ול-Q60R יש בעיות יותר גדולות, ויותר עמוקות.
אין טלויזיה חפה מבעיות. גם לטלויזיה ב-20,000 שקל יש בעיות משלה.
השורה התחתונה היא כמה כסף את משלם, ומה התמורה שאתה מקבל.
וב-Q70R אתה מקבל תמורה טובה לכסף.
(אגב, בגודל ״65 אינצ׳ אין את הבחירה הזאת בכלל, כי גם Q70 וגם הסוני אזלו מזמן מהמלאי)...
והבעיה של הכתוביות היא משהו שאפשר לחיות איתו? זה לא מאד מפריע?
ד"א את הQ70R עדיין אפשרי להשיג גם ב65 אינצ'
·erashel כתב:אז אתה אומר שמבחינת תמורה לכסף, עדיף 70R ב3600 ולא Q60R ב2900? בהנחה שאפשרי לשלם 3600 אבל זה מעל התקציב שחשבתי.......
והבעיה של הכתוביות היא משהו שאפשר לחיות איתו? זה לא מאד מפריע?
ד"א את הQ70R עדיין אפשרי להשיג גם ב65 אינצ'...
למיטב ידיעתי זה משהו שקורה רק בנטפליקס, רק בתכני HDR חשוכים, רק דרך האפליקציה המובנית של סמסונג, ללא שינוי לכתוביות ברירת המחדל ומשנה את רמת התאורה של סצנה.
אז אלא אם כן זה יהיה רוב המוחלט של התכנים שאתה הולך לצרוך, וקריטי לך שרמת התאורה בכל הסצנות תהיה אחידה... אני חושב שאפשר לחיות עם זה.
אני חושב שלרוב האנשים מפריע יותר העיקרון שיש בעיה, מאשר הבעיה עצמה...
האמת שבעיקר רואה נטפליקס (לא יהיה שימוש של טלוויזיה רגילה בכלל). מעבר לנפטליקס גם ישמש כמסך מחשב משני לראות סרטים וסדרות וקצת גלישה אבל אפשר גם לראות נטפליקס מהמחשבmdk_25 כתב:·......
למיטב ידיעתי זה משהו שקורה רק בנטפליקס, רק בתכני HDR חשוכים, רק דרך האפליקציה המובנית של סמסונג, ללא שינוי לכתוביות ברירת המחדל ומשנה את רמת התאורה של סצנה.
אז אלא אם כן זה יהיה רוב המוחלט של התכנים שאתה הולך לצרוך, וקריטי לך שרמת התאורה בכל הסצנות תהיה אחידה... אני חושב שאפשר לחיות עם זה.
אני חושב שלרוב האנשים מפריע יותר העיקרון שיש בעיה, מאשר הבעיה עצמה......
נראה לי שאלך עליו.
תודה
אז קניתי את ה70R מאבי סופר והיא הגיעה יום במשלוח
הקופסא עדיין סגורה אבל אני רואה מבחוץ דרך החורים שיש בצדדים את העטיפה.
הגיוני שהעטיפה תיראה ככה? לא נגעתי בה. אני מפחד שזו לא טלוויזיה חדשה. נראה שיש גם שריטה קטנה
בתקנון שלהם כתוב שזה רק טלוויזיות חדשות
https://streamable.com/o3x3mc
הקופסא עדיין סגורה אבל אני רואה מבחוץ דרך החורים שיש בצדדים את העטיפה.
הגיוני שהעטיפה תיראה ככה? לא נגעתי בה. אני מפחד שזו לא טלוויזיה חדשה. נראה שיש גם שריטה קטנה
בתקנון שלהם כתוב שזה רק טלוויזיות חדשות
https://streamable.com/o3x3mc
נראה לי שמהידית צריך לראות קלקר לא יודע אם האריזה כמו בדגמים האלו , נראה לי אירופה קופסאות שונות ואריזה שונה
בכל מקרה תראה שיש מגן על המסך מקדימה , ניילון שצריך להסיר עם 2 פסי הגנה בצדדים אם אין אז משהו כבר השתמש בטלויזיה,
בכל מקרה תראה שיש מגן על המסך מקדימה , ניילון שצריך להסיר עם 2 פסי הגנה בצדדים אם אין אז משהו כבר השתמש בטלויזיה,
@erashel
·
תבדוק בדיקות מקיפות כדי לראות שזה חדש זה אמור להיות קופסא ארמטית אטומה עם קלקרים וניילונים אטומים הטלווזיה עצמה אמורה להגיע עם ציפוי מגן . תבדוק את כל הדברים האלה ואשמח מאוד שתעדכן כי אני גם מעונייין לרכוש את הטלווזיה הזו.
@erashel
·
תבדוק בדיקות מקיפות כדי לראות שזה חדש זה אמור להיות קופסא ארמטית אטומה עם קלקרים וניילונים אטומים הטלווזיה עצמה אמורה להגיע עם ציפוי מגן . תבדוק את כל הדברים האלה ואשמח מאוד שתעדכן כי אני גם מעונייין לרכוש את הטלווזיה הזו.
@erashel
·התקנתי לבד את הטלוויזיה, נראה שהכל חדש. יש את כל האביזרים עטופים ונראים חדשים.eldan כתב:@erashel
·
@erashel...
על הטלוויזיה היה את המגן מסך שצריך להוריד וגם בצדדים מגנים קשיחים יותר
בגב הטלוויזיה היה קצת סימני נגיעות אבל יכול להיות שפותחים את הארגז כשזה מגיע מחול, הטלוויזיה עצמה לא נראה שהייתה בשימוש.
·יש מדבקה שצריך לכאורה לתאם התקנה ולא לפתוח לבד.dudis כתב:@erashel
·למה התקנת לבד ? גם החשש שזה לא חדש ובמידה וזה היה נכון הייתה נופל ולא היו מחליפים לך,
גם הרחבת אחריות תקווה שלא יעשו לך בעיות ,
תתחדש ותהנה...
התקשרתי אליהם ואמרו לי שב55 אפשר לפתוח אבל כדאי לצלם את זה למקרה שיש בעיה. אז זה מה שעשיתי
אם היו רואים בפתיחה שאין את המדבקות על המסך וכו' אז אני מאמין שזה היה מספיק לדרוש החלפה
לגבי האחריות אפילו לא ניסו למכור לי את זה. שאלתי בעצמי לגבי זה ואמרו שאפשר גם עוד שבוע לעשות. בכל מקרה נראה לי שזה מיותר. לא ראיתי טלוויזיה שסתם מעצמה פתאום הפסיקה לעבוד. לא מאמין באחריות גם בטלפונים למשל.