LG CX OLED (2020) vs LG C9 (2019) - האם יש שיפור בדגמי 2020 מול 2019?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אניורקאני - מצד שני לגיימרים דגמי ה 2020 טובים יותר כי ה BFI עובד ב 120HZ למשל, יש תמיכה ב FREESYNC (מאוד חשוב למי שירכוש קונסולה חדשה בסוף השנה) ועוד. לכל אחד השיקולים שלו. אבל כן, לרב האנשים לא יהיה הבדל ורצוי לרכוש מה שיותר זול. מה שכן למיטב ידיעתי כבר לא מוכרים בארץ דגמי 2019.
אבל גיימרים רוצים HDMI 2.1 עם 12 BIT צבעHuber כתב:אניורקאני - מצד שני לגיימרים דגמי ה 2020 טובים יותר כי ה BFI עובד ב 120HZ למשל, יש תמיכה ב FREESYNC (מאוד חשוב למי שירכוש קונסולה חדשה בסוף השנה) ועוד. לכל אחד השיקולים שלו. אבל כן, לרב האנשים לא יהיה הבדל ורצוי לרכוש מה שיותר זול. מה שכן למיטב ידיעתי כבר לא מוכרים בארץ דגמי 2019....
והמסך לא יכול לתת גם בגלל NITS נמוך .
לא יכול להיות מסך דגל שלא מנגן EARC מלא
גם 10 BIT זה לא מגיע = אכזבה
משום מה ב- 2020 אין מסך איכותי שמנגן את כל הפורמטים EARC
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
האמת אני עדיין בשוק שהם חסמו את הdts,
מילא מלא חברות עשו את זה לפני 13 שנה בעידן ה-led כדי לחתוך הוצאות,
אז זה פשוט היה גורם לנו לקנות סטרימר ולא להשתמש בנגן הפנימי שגם ככה היה פעם לא משהו.
היום זה - New level of shit, הם לא רק חוסמים נגינה של קבצים עם סאונדטראק dts הם ממש חוסמים כל מעבר של dts לרסיבר, משמע אם קנית ps5, רצית להשתמש ביכולות של ה hdmi 2.1 וגם לנגן סרטי אולטרה בלו ריי שרובם כוללים סאונד dts כלשהו? נדפקת.
שקלתי כבר לשדרג את ה-c7 מתישהו אבל זה שם את כל העסק ב-hold ובכלל לחשוב על משהו אחר שהוא לא LG.
אז זה פשוט היה גורם לנו לקנות סטרימר ולא להשתמש בנגן הפנימי שגם ככה היה פעם לא משהו.
היום זה - New level of shit, הם לא רק חוסמים נגינה של קבצים עם סאונדטראק dts הם ממש חוסמים כל מעבר של dts לרסיבר, משמע אם קנית ps5, רצית להשתמש ביכולות של ה hdmi 2.1 וגם לנגן סרטי אולטרה בלו ריי שרובם כוללים סאונד dts כלשהו? נדפקת.
שקלתי כבר לשדרג את ה-c7 מתישהו אבל זה שם את כל העסק ב-hold ובכלל לחשוב על משהו אחר שהוא לא LG.
זאת הבעיה כל היצרנים דופקים את eARCEvil-u כתב:האמת אני עדיין בשוק שהם חסמו את הdts,
שקלתי כבר לשדרג את ה-c7 מתישהו אבל זה שם את כל העסק ב-hold ובכלל לחשוב על משהו אחר שהוא לא LG....
חלק אין DTS
חלק שני אין להם אטמוס
ושני החלקים לא נותנים איכות סאונד בגלל רכיבים זולים בחומרה וקושחה בינונית
·
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
·אני מבין את השניים האחרונים, אבל אין שום סיבה לחוסר dts, זה אפילו לא עולה להם כסף.אניורקאני כתב:זאת הבעיה כל היצרנים דופקים את eARC......
חלק אין DTS
חלק שני אין להם אטמוס
ושני החלקים לא נותנים איכות סאונד בגלל רכיבים זולים בחומרה וקושחה בינונית
·...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Evil-u
·
מאיפה אתה יודע שזה לא עולה להם כסף.
רישיונות ל-DTS, בדיוק כמו לדולבי' עולים כסף, ולא מעט.
יכול להיות שהיו להם הסכמים ל-X שנים, ועכשיו ההסכמים נגמרו.
מאחר ומרבית התכנים הזמינים להזרמה ברשת משתמשים בפורמטים של דולבי, אין מבחינתם שום יתרון לחדש את הרישיונות מול DTS.
·
מאיפה אתה יודע שזה לא עולה להם כסף.
רישיונות ל-DTS, בדיוק כמו לדולבי' עולים כסף, ולא מעט.
יכול להיות שהיו להם הסכמים ל-X שנים, ועכשיו ההסכמים נגמרו.
מאחר ומרבית התכנים הזמינים להזרמה ברשת משתמשים בפורמטים של דולבי, אין מבחינתם שום יתרון לחדש את הרישיונות מול DTS.
ממש לא , ספריית בלו ריי מלאה בתכנים DTS +DTSHD +DTS-Xמאחר ומרבית התכנים הזמינים להזרמה ברשת משתמשים בפורמטים של דולבי, אין מבחינתם שום יתרון לחדש את הרישיונות מול DTS...
כל זה תכנים לצפייה דרך המסך +USB
שיצרנים כותבים שיש להם eARC ואין להם DTS
זה בדיחה ועלבון לציבור שמשלם אלפי דולרים למסך
ותקח בחשבון שאין בלו ריי רציני ב- 2020 שנותן לראות דרך USB אולטרה בלו ריי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@אניורקאני
·
ספריית הבלוריי המלאה שלך לא מיועדת להזרמה ברשת האינטרנט. הכוונה שלי הייתה לשירותי הזרמה כמו נטפליקס ושות', לשם כל היצרנים מכוונים.
מרבית הסרטים שאני ראיתי מגיעים בפורמט TrueHD\Atmos, אחוז הסרטים שמגיעים בפורמט DTS:X ושות' הוא יחסית נמוך.
עם זאת, אני לא מבטל את הטענות שהועלו כאן. ההגבלה בפורמטי אודיו מעצבנת ומאכזבת עבור מי שרגיל להשתמש בנגן המובנה.
את המשפט האחרון שלך לא הבנתי.
·
ספריית הבלוריי המלאה שלך לא מיועדת להזרמה ברשת האינטרנט. הכוונה שלי הייתה לשירותי הזרמה כמו נטפליקס ושות', לשם כל היצרנים מכוונים.
מרבית הסרטים שאני ראיתי מגיעים בפורמט TrueHD\Atmos, אחוז הסרטים שמגיעים בפורמט DTS:X ושות' הוא יחסית נמוך.
עם זאת, אני לא מבטל את הטענות שהועלו כאן. ההגבלה בפורמטי אודיו מעצבנת ומאכזבת עבור מי שרגיל להשתמש בנגן המובנה.
את המשפט האחרון שלך לא הבנתי.
·אני שומע הרבה על BFI ולא מצליח להבין מי ירצה להשתמש בזה. אחרי הפעלה של זה ב CX לא הצלחתי להסתכל על המסך יותר מכמה שניות מבלי לקבל כאב ראש. הריצודים היו ממש בלתי נסבלים.Huber כתב:אניורקאני - מצד שני לגיימרים דגמי ה 2020 טובים יותר כי ה BFI עובד ב 120HZ למשל, יש תמיכה ב FREESYNC (מאוד חשוב למי שירכוש קונסולה חדשה בסוף השנה) ועוד. לכל אחד השיקולים שלו. אבל כן, לרב האנשים לא יהיה הבדל ורצוי לרכוש מה שיותר זול. מה שכן למיטב ידיעתי כבר לא מוכרים בארץ דגמי 2019....
גם בלי הריצודים, הטרייד אוף של החשכת המסך ממש לא נראה לי שווה את זה. (ואני עם מסך מחשב 144Hz כבר שנים ומכיר על בשרי את ההבדל בין 60 ל 120)
היצרנים לא מכוונים רק לשם , בלו ריי מרכיב עיקרי עדיין ב- 2020TheCoolest כתב:@אניורקאני
·
את המשפט האחרון שלך לא הבנתי....
אחוז הסרטים שמגיע בפורמט DTSHD גבוה מאוד בסרטי בלו ריי
הסרטים DTS -X ברמה גבוהה מאוד יותר מאטמוס ( עקב זילזול בהשקעה של אטמוס )
DTS ישנו בהמון סרטים
סמסונג גובה למסך 950 5000$ ואין DTS כדי לחסוך 2$ ?
סמסונג דגם 950 מציע כניסה אחת של HDMI 2.1 שלא לדבר בעייתי - בשביל זה 5000$ ?
ובסוף מסך נכשל
·אניורקאני כתב:סמסונג גובה למסך 950 5000$ ואין DTS כדי לחסוך 2$ ?......
...
כפי שנאמר כאן מקודם - תכנים מוזרמים ברשת (משירותים בתשלום)
לא כוללים DTS ולכן היצרנים החליטו לוותר על הקידוד הזה .
אלה שיקולים מיסחריים נטו . כמה היצרן חוסך בדיוק ? זה כנראה יותר מ 2$..
אתה מוזמן לברר ולחזור אלינו עם הנתון הזה
מצד השני השד לא נורא כ"כ :
סטרימר פשוט שכולל את כל הפורמטים בתוכו יעלה לך כמה מאות שקלים בודדים.
מצד שלישי :
סוני AG8 זה OLED מצויין ששקול מאוד ל CX של LG
וכולל DTS בנגן המובנה שלו עם תמיכה מלאה בעברית .
תתחדש לך עם טלוויזיה של סוני