הי, עברתי על מספר פוסטים כאן ואני רק רוצה לוודא שזה לא השתנה.
עברנו להוטנט 500 עם הוטבוקס 4, הבעיה היא שהוא קורס מהר עם bittorrent לכן הזמנתי er-x (שהבנתי יותר חזק ולא קורס בניגוד לכל המימרים שאפילו הכי חדישים כגון netgear x6, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם pfsense ולהתחיל להזמין מחשב שלם בשביל זה)
אז עכשיו אני רוצה להגדיר את ההוטבוקס4 למודם בלבד.
הבעיה שיש לנו היום 2 מיני פייבר ומתאם מוקה שלפי מה שהבנתי מונעים את זה והדרך היחידה היא להשתמש בפייבר4K במקום הmoca כנקודת גישה ל2 מיני (אני יודע שאפשר להשתמש בפייבר4K כממיר בעצמו אבל לא רוצים לחווט מחדש את הבית).
עד כאן נכון?
הפיכת הוטבוקס 4 למודם בלבד
אני רק יכול להגיד שאם יש לך ממירי פייבר\מוקה אז אין אפשרות להעביר את ההוט בוקס ל-Bridge Mode.
כשהתקינו לי ממיר פייבר ניסיתי כל דרך אפשרית בכל זאת להעביר אותו ל-Bridge אבל שום דבר לא עזר, בסוף ביקשתי מהוט לחזור לממירים הישנים והטובים (HOT MAGIC, גם מקליט וגם לא פייבר) והבעיה הסתדרה.
אתה יכול בעיקרון להישאר עם המצב הקיים שלך, פשוט לבטל את ה-DHCP ואת ה-WIFI בהוט בוקס, לחבר אליו ראוטר אחר ואז הראוטר יהיה "כביכול" הראוטר שאחראי על הרשת, אבל זה לא אופטימלי.
כשהתקינו לי ממיר פייבר ניסיתי כל דרך אפשרית בכל זאת להעביר אותו ל-Bridge אבל שום דבר לא עזר, בסוף ביקשתי מהוט לחזור לממירים הישנים והטובים (HOT MAGIC, גם מקליט וגם לא פייבר) והבעיה הסתדרה.
אתה יכול בעיקרון להישאר עם המצב הקיים שלך, פשוט לבטל את ה-DHCP ואת ה-WIFI בהוט בוקס, לחבר אליו ראוטר אחר ואז הראוטר יהיה "כביכול" הראוטר שאחראי על הרשת, אבל זה לא אופטימלי.