מחפש ראוטר שיתאים לסיבים של פרטנר.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
למה לא להשתמש בציוד של פרטנר, אני משתמש בו מעל שנתיים והוא בסדר גמור.
יש לי נקודת גישהבחיבור קווי בבית לצורך הוויפי
יש לי נקודת גישהבחיבור קווי בבית לצורך הוויפי
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
אחלה תודה, יש לו חיבור ישיר של סיב אופטי?sabres כתב:@Vibora
·https://www.hometheater.co.il/vt345150.html...
@Vibora
·לא, לנתבים בשוק הפרטי אין כניסה לסיב אופטי (אולי ל-Turis Omnia עם מתאם, והוא לא זמין בארץ).
אתה מבקש מפרטנר מתאם מחיבור אופטי לחיבור רשת רגיל ואת הכבל רשת ממנו אתה מחבר לנתב.
אם ינסו לדחוף לך את הנתב שלהם (הם יישמחו שתשלם עליו כל חודש) תגיד להם לא תודה ושאין צורך.
קרא את השרשור שקישרתי אליו - יש שם לא מעט לקוחות של פרטנר סיבים.
·לא, לנתבים בשוק הפרטי אין כניסה לסיב אופטי (אולי ל-Turis Omnia עם מתאם, והוא לא זמין בארץ).
אתה מבקש מפרטנר מתאם מחיבור אופטי לחיבור רשת רגיל ואת הכבל רשת ממנו אתה מחבר לנתב.
אם ינסו לדחוף לך את הנתב שלהם (הם יישמחו שתשלם עליו כל חודש) תגיד להם לא תודה ושאין צורך.
קרא את השרשור שקישרתי אליו - יש שם לא מעט לקוחות של פרטנר סיבים.
הבנתי, והאם יש לזה איזשהו "מתחרה" נקרא לזה ככה שאפשר לקנות בארץ באותו אזור המחיר?sabres כתב:@Vibora
קרא את השרשור שקישרתי אליו - יש שם לא מעט לקוחות של פרטנר סיבים....
@Vibora
·אני לא חושב, וגם אם היה הייתי ממליץ שלא תקנה.
חבל לכבול את עצמך לנתב ספציפי רק בגלל שיש לו כניסה אופטית שבפועל לא נותנת לך כלום מבחינת ביצועים או מהירות.
שוק הנתבים כל הזמן משתנה ובעוד שנה פלוס אולי תרצה לשדרג לנתב תומך WiFi 6E או לאיזה נתב עם תקן MESH עתידי. שימוש בכניסת רשת סטדנרטית נותן לך את החופש הזה.
·אני לא חושב, וגם אם היה הייתי ממליץ שלא תקנה.
חבל לכבול את עצמך לנתב ספציפי רק בגלל שיש לו כניסה אופטית שבפועל לא נותנת לך כלום מבחינת ביצועים או מהירות.
שוק הנתבים כל הזמן משתנה ובעוד שנה פלוס אולי תרצה לשדרג לנתב תומך WiFi 6E או לאיזה נתב עם תקן MESH עתידי. שימוש בכניסת רשת סטדנרטית נותן לך את החופש הזה.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אני אכן משלם על נתב כ-10 שח לחודש אבל יש לי גם קו טלפון של פרטנר בעלות נמוכה. כמו כן כבר כשנה אני מצליח להןזיל את החבילה אצלם בעשרות ש"ח כי בבניין שלי יש תחרות של כמה ספקים ובתאם ניתן ל.......sabres כתב:@Vibora
קרא את השרשור שקישרתי אליו - יש שם לא מעט לקוחות של פרטנר סיבים....
·