ניתוקים במקרן
-
sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
אני מחובר כיום למקרן עם כבל HDMI באורך 15 מטרים.
הכבל שיש לי עובד בשיטה אופטית עם ראש פריק.
הכבל עבד באופן תקין כשנה וחצי ולאחרונה החל "לעשות בעיות".
יש למישהו נסיון עם כבל איכותי שלא יגרום לניתוקים (תמונה חשוכה מידי כחצי דקה) ?
הכבל שיש לי עובד בשיטה אופטית עם ראש פריק.
הכבל עבד באופן תקין כשנה וחצי ולאחרונה החל "לעשות בעיות".
יש למישהו נסיון עם כבל איכותי שלא יגרום לניתוקים (תמונה חשוכה מידי כחצי דקה) ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מה המודל המדוייק של הכבל?
אני משתמש ב-קריימר cls-aoch/60-50
https://cdn.kramerav.com/web/downloads/ ... 0_spec.pdf
זה עובד לי תקין.
הבעיות שלי הן שהרסיבר מתברבר בגלל שהוא מחובר במקביל למסך ולמקרן (למרות שזו הסיבה שיש שתי יציאות מוניטור).
הבזק שחור זה resync שיכול להגרם ממגוון גדול של סיבות (ובראשיתן ש-HDMI זו *** טכנולוגיה).
אני משתמש ב-קריימר cls-aoch/60-50
https://cdn.kramerav.com/web/downloads/ ... 0_spec.pdf
זה עובד לי תקין.
הבעיות שלי הן שהרסיבר מתברבר בגלל שהוא מחובר במקביל למסך ולמקרן (למרות שזו הסיבה שיש שתי יציאות מוניטור).
הבזק שחור זה resync שיכול להגרם ממגוון גדול של סיבות (ובראשיתן ש-HDMI זו *** טכנולוגיה).
היו לי 2 קרמרים כאלה ולצערי, שניהם הפסיקו לעבוד, למרות שאני שומע עליהם הרבה דברים טובים והראייה, שזה עובד מצוין אצל עפר ויניב. שווה לנסות.
אחרי מחקר, החלפתי את כל הכבלים שלי במערכת (5 קצרים באורך של 2 מטר ו- 2 ארוכים, באורך של 15 מטר ו 12 מטר), לחברת RuiPro אפשר לרכוש אותם באמאזון.
דבר נוסף שלמדתי הוא, שצריך לשמור על מינימום של 2 מטר אורך, פחות מזה, גם יכול להביא לבעיות.
רן
אחרי מחקר, החלפתי את כל הכבלים שלי במערכת (5 קצרים באורך של 2 מטר ו- 2 ארוכים, באורך של 15 מטר ו 12 מטר), לחברת RuiPro אפשר לרכוש אותם באמאזון.
דבר נוסף שלמדתי הוא, שצריך לשמור על מינימום של 2 מטר אורך, פחות מזה, גם יכול להביא לבעיות.
רן
אני לאחרונה למדתי שרסיבר עם שתי יציאות זה מחלה קשה. הם לא בנויים טוב לסנכרן מסכים עם EDID שונים וזה מתבטא בנסיונות סנכרון חוזרים ונשנים והבהובים של המסכים שלפעמים פשוט לא מצליחים לעבוד.
קניתי מפצל חכם מחברת דגן במחיר של כ 300 שקל וכול הבעיות נפתרו. אני עובר מהטלויזיה למקרן וחזרה בלי שום הבהוב. זה תומך ב תקנים האחרונים עד 4k 60hz ב 4:4:4 וhdr10+
קניתי מפצל חכם מחברת דגן במחיר של כ 300 שקל וכול הבעיות נפתרו. אני עובר מהטלויזיה למקרן וחזרה בלי שום הבהוב. זה תומך ב תקנים האחרונים עד 4k 60hz ב 4:4:4 וhdr10+
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@י-א
·
תוכל לפרט על המפצל?
אני גם עם טלויזיה ומקרן ובגלל שהטלויזיה היא 4K והמקרן לא - אני נאלץ לשנות הגדרות תצוגה ברסיבר לפני כל שימוש במקרן וזה די מעיק
·
תוכל לפרט על המפצל?
אני גם עם טלויזיה ומקרן ובגלל שהטלויזיה היא 4K והמקרן לא - אני נאלץ לשנות הגדרות תצוגה ברסיבר לפני כל שימוש במקרן וזה די מעיק
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה. היה לי מכשיר דומה (תומך HDMI 1.4) עם הרסיבר הישן שהיה לו רק יציאת hdmi אחת.
רק להבין - מפצל כזה יודע להוציא תמונה למקרן וטלויזיה בעלי רזולוציות שונות? במקרה שלי אני צריך שהוא אוטומטית ׳ישנמך׳ את האות למקרן מ 4k ל 1080 (עד שנחליף מקרן)
רק להבין - מפצל כזה יודע להוציא תמונה למקרן וטלויזיה בעלי רזולוציות שונות? במקרה שלי אני צריך שהוא אוטומטית ׳ישנמך׳ את האות למקרן מ 4k ל 1080 (עד שנחליף מקרן)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בעיה קשה עם רסיברים. לא תמיד זה עובד כראוי. אני משתמש ב hd fury בדיוק בגלל זה.