התלבטות Q90R או Q95T
- shmulikmazor
-
- מוקפא

- תגובות: 198
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
Q90R - כבר דובר על זה.
יש בכלל מלאי ?
יש בכלל מלאי ?
לא יודע אם קשור אבל אחרי העדכון האחרון של הQ90R התופעה פחות מורגשת אם בכלל (לרוב זה רק בנטפליקס HDR בצינות חשוכות), חוץ מזה שאפשר לטפל בזה ב80 אחוז בהגדרות ואם עדיין מפריע תמיד אפשר לראות דרך אפל טיוי ששם כמעט ואין בעיה , לפחות אצלי
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
לדעתי אם תצליח להשיג Q90R היא עדיפה בגדול על ה Q95T בגלל נושא אזורי התאורה שהזכרת,
ובכלל לדעתי זה המסך NON OLED הכי טוב שיצא לי אישית לראות.
2 דברים שכדאי לדעת, יש אכן דברים שטופלו וסידרו טוב יותר בQ95T ביניהם מעברי תאורה מהירים בגלל אלגורטימים מתקדמים יותר (לפחות לפי ביקורות שראיתי),
לQ90R היתה תופעה טיפה מעצבנת (לא בלתי נסבלת) של TINT כחול/סגול בצדדים - לא תקלה ולא נקודתי, יצא לי לראות את זה גם בחנויות וגם במסך שהיה אצלי, זה לא היה מאוד מורגש בתוכן רגיל, היו רואים את זה לפעמים על מסכים לגמרי לבנים,שאולי הצליחו לטשטש להוריד בQ95T
בכל אופן זה מסך מעולה ואני מאוד אהבתי אותו, ואם עוד ניתן להשיג Q90R זה מסך מעולה
ובכלל לדעתי זה המסך NON OLED הכי טוב שיצא לי אישית לראות.
2 דברים שכדאי לדעת, יש אכן דברים שטופלו וסידרו טוב יותר בQ95T ביניהם מעברי תאורה מהירים בגלל אלגורטימים מתקדמים יותר (לפחות לפי ביקורות שראיתי),
לQ90R היתה תופעה טיפה מעצבנת (לא בלתי נסבלת) של TINT כחול/סגול בצדדים - לא תקלה ולא נקודתי, יצא לי לראות את זה גם בחנויות וגם במסך שהיה אצלי, זה לא היה מאוד מורגש בתוכן רגיל, היו רואים את זה לפעמים על מסכים לגמרי לבנים,שאולי הצליחו לטשטש להוריד בQ95T
בכל אופן זה מסך מעולה ואני מאוד אהבתי אותו, ואם עוד ניתן להשיג Q90R זה מסך מעולה
·dudis כתב:@josef19
·נשמע הזוי שדגם של שנה קודמת עולה יותר מהדגם הכי גבוהה של 4K של השנה הנוכחית,
בדרך כלל רוצים לרוקן את המלאים של השנה הקודמת,...
אני מניח שהסיבה לכך היא שמראש הדגם החדש נמכר ביותר זול ממה שנמכר הדגם הישן כשרק יצא.
בכל מקרה, זאת המציאות.