עזרה בהתקנה של נתב huawei hg 659
שלום.
קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2.
בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לא הצליחו לעזור לי להתקין נתב.
על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone.
יש לי קוד כניסה לנתב. לכן הוא פתוח.
מה אפשר להמליץ לי במצב הזה?
נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
אני מחפש מי יכול לפתור לי את בעיה שלי.
קניתי בחו''ל נתב huawei hg659 ולא מצליח להתקין אותו בבזק בינלאומי. נתב לתשתית בזק vdsl2.
בשירותי תמיכה של בזק בינלאומי לא הצליחו לעזור לי להתקין נתב.
על קופסה של נתב גם כתוב Vodafone.
יש לי קוד כניסה לנתב. לכן הוא פתוח.
מה אפשר להמליץ לי במצב הזה?
נתב עצמו עם מפרט טוב, לכן קניתי אותו.
אני מחפש מי יכול לפתור לי את בעיה שלי.
מה מיוחד בדיוק במכשיר הזה? זה מכשיר בן 3-4 ..
VDSL רשת קצת בעייתית, מסוכן לקנות ראוטר חיצוני לרשת כזו לפני שווידאת שהוא תואם לרשת בזק.
הראוטר הזה הוא עצמו מודם, לא יודע איך בדיוק להתעסק בו, אבל מצאתי אתר של הוראות אם זה יכול לעזור : http://help.vodafone.co.nz/app/answers/ ... user-guide
VDSL רשת קצת בעייתית, מסוכן לקנות ראוטר חיצוני לרשת כזו לפני שווידאת שהוא תואם לרשת בזק.
הראוטר הזה הוא עצמו מודם, לא יודע איך בדיוק להתעסק בו, אבל מצאתי אתר של הוראות אם זה יכול לעזור : http://help.vodafone.co.nz/app/answers/ ... user-guide
תודה רבה.
אני חשבתי שאם מכשיר פתוח אז אפשר להתאים לכל תקן VDSL. טעיתי.
אבל אני לא מבין למה אני לא יכול לחבר אותו לנתב ישן שלי D-LINK 6740U של בזק.
ראוטר אחר גם ישן של אותה חברה 2650U אני חיברתי לראוטר 6740U בלי שום בעיות.
יש למשהו רעיות לגבי חיבור דרך WAN בראוטר HG659?
אני חשבתי שאם מכשיר פתוח אז אפשר להתאים לכל תקן VDSL. טעיתי.
אבל אני לא מבין למה אני לא יכול לחבר אותו לנתב ישן שלי D-LINK 6740U של בזק.
ראוטר אחר גם ישן של אותה חברה 2650U אני חיברתי לראוטר 6740U בלי שום בעיות.
יש למשהו רעיות לגבי חיבור דרך WAN בראוטר HG659?
לא תומך בוקטרוינג שזה דרישה בסיסית מחייבת ממודם VDSL בארץ, בתור מודם אין לו שום ערך
https://www.myfone.com.au/media/support ... eet_01.pdf
https://www.myfone.com.au/media/support ... eet_01.pdf
אני גר כנראה באיזור מחורבן(מקסימום מהירות 40), יש לי ראוטר HG610 והוא עובד מאז שהתחברתי לvdsl. כנראה אצלי אין וקטורינג. גם אצל ההורים שלי במקום אחר בארץ הוא עובד, לא מזמן ניסיתי וחיברתי שם HG612 רזרבי שהיה לי.
אז וקטורינג זה מומלץ, זה לא בסיסי.
אז וקטורינג זה מומלץ, זה לא בסיסי.
HT-Assaf
אצלי גם לפני כחודשיים בזק אמר לי שיש לי מקסימום 40 MB. פיתום בן שלי בדק אצל חבר שלו, (שהוא שכן שלי באותו בנין) שיש לו בזק של 60 MB. התקשרתי לבזק בינלאומי וכן באמת עשו לי 60 MB. לכן אני ממליץ לבדוק בבזק או בחברה שלך של אינטרנט.
מקווה שעוד שנה יהיה לי כבר 100MB:)
אצלי גם לפני כחודשיים בזק אמר לי שיש לי מקסימום 40 MB. פיתום בן שלי בדק אצל חבר שלו, (שהוא שכן שלי באותו בנין) שיש לו בזק של 60 MB. התקשרתי לבזק בינלאומי וכן באמת עשו לי 60 MB. לכן אני ממליץ לבדוק בבזק או בחברה שלך של אינטרנט.
מקווה שעוד שנה יהיה לי כבר 100MB:)
אני עכשיו ראיתי פרסום של מוכר שלי וכן כתוב שבמודם יש ווקטורינג
1,300 Mbit/s throughput, VDSL2 vectoring, super QoS
Leading Wi-Fi: 802.11ac (5G) 3 x 3 and 802.11n (2.4G) 2 x 2 up to 1,300 Mbit/s
One GE uplink and Four GE downlinks
VDSL2 Vectoring
IPv6 multi-evolution
Super QoS
אז אולי יש לי סיכו להצלחה...
VDSL2 Vectoring
IPv6 multi-evolution
Super QoS
אז אולי יש לי סיכו להצלחה...
·HT-Assaf כתב:אני גר כנראה באיזור מחורבן(מקסימום מהירות 40), יש לי ראוטר HG610 והוא עובד מאז שהתחברתי לvdsl. כנראה אצלי אין וקטורינג. גם אצל ההורים שלי במקום אחר בארץ הוא עובד, לא מזמן ניסיתי וחיברתי שם HG612 רזרבי שהיה לי.
אז וקטורינג זה מומלץ, זה לא בסיסי....
כנראה שזה ככ מומלץ, שבלי וקטרוינג אי אפשר לייבא לארץ ביבוא מסחרי
https://www.gov.il/BlobFolder/generalpa ... 20XDSL.pdf
ומאוד הגיוני וכלכלי לקנות מודם מיושן שלא יהיה רלוונטי אם יופעל וקטרוינג
·Mk1 כתב:אני עכשיו ראיתי פרסום של מוכר שלי וכן כתוב שבמודם יש ווקטורינג
VDSL2 Vectoring
IPv6 multi-evolution
Super QoS
אז אולי יש לי סיכו להצלחה......
המפרט של וואי מאוד ברור.
שקד, הגבתי לעובדה שאמרת ש"אין לו שום ערך" בתור מודם. שזה קצת מוגזם, כי הוא עובד.
הבחור כבר קנה את הראוטר, אז את הכסף הוא כבר בזבז.
ברור שאם הראוטר שלי הישן, אם יפעילו וקטורינג והוא יפסיק לעבוד אני אקנה חדש, אבל כל עוד הוא עובד למה להחליף? יש לו ערך כרגע לפחות. במיוחד שהוא עלה בסביבות 100-120 שקלים לפני כמה שנים.
הבחור כבר קנה את הראוטר, אז את הכסף הוא כבר בזבז.
ברור שאם הראוטר שלי הישן, אם יפעילו וקטורינג והוא יפסיק לעבוד אני אקנה חדש, אבל כל עוד הוא עובד למה להחליף? יש לו ערך כרגע לפחות. במיוחד שהוא עלה בסביבות 100-120 שקלים לפני כמה שנים.
בראוטר ישן מדפסת הייתה מתחבר אוטומטית מיד.
עם hg659 רשת לא רואה מדפסת בכלל.
ניסיתי לנכניס כמה כתובות ip אבל ללא הצלחה.
אני לא יכול להשתמש חיבור usb כי מדפסת נמצת בחדר אחר ממקום של ראוטר.
האם יש רעיונות מה לעשות.
תודה
עם hg659 רשת לא רואה מדפסת בכלל.
ניסיתי לנכניס כמה כתובות ip אבל ללא הצלחה.
אני לא יכול להשתמש חיבור usb כי מדפסת נמצת בחדר אחר ממקום של ראוטר.
האם יש רעיונות מה לעשות.
תודה
נערך לאחרונה על ידי Mk1 ב 23/08/2020 20:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
הצלחתי לחבר לרשת את מדפסת.
עשיתי את זה דרך מספר MAC
לכולכם תודה רבה
עכשיו 4 ילדים יכולים לשחק פורטנייט דרך wi-fi ורשת לא נופלת. נוסף לזה יש כ15 מכשירים של בית חכם ועוד 6 ניידים ו4 מחשבים. ורשת לא נופלת.
ראוטר הזה תומך עד 32 מכשרים. כך היה כתוב עליו.
שבוע שלם למדתי מקצוע חדש. אשתי אמרה תעשה הסבה מקצועית: מפילוסופיה לטכנאי.
עשיתי את זה דרך מספר MAC
לכולכם תודה רבה
עכשיו 4 ילדים יכולים לשחק פורטנייט דרך wi-fi ורשת לא נופלת. נוסף לזה יש כ15 מכשירים של בית חכם ועוד 6 ניידים ו4 מחשבים. ורשת לא נופלת.
ראוטר הזה תומך עד 32 מכשרים. כך היה כתוב עליו.
שבוע שלם למדתי מקצוע חדש. אשתי אמרה תעשה הסבה מקצועית: מפילוסופיה לטכנאי.
@shaked
·מדגם hg659-13 יש ווקטורינג.
Support VDSL Vectoring - NBN Ready
Supports wireless AC 1300Mbps
בבזק אמרו לי שהם משתמשים ווקטרינג בקוו שלי. דיברתי איתם כחצי שעה לגבי מדפסת, לא עזרו לי כלום.
הם פשוט לא רוצים שישתמשו ראוטרים לא שלהם.
·מדגם hg659-13 יש ווקטורינג.
Support VDSL Vectoring - NBN Ready
Supports wireless AC 1300Mbps
בבזק אמרו לי שהם משתמשים ווקטרינג בקוו שלי. דיברתי איתם כחצי שעה לגבי מדפסת, לא עזרו לי כלום.
הם פשוט לא רוצים שישתמשו ראוטרים לא שלהם.
נערך לאחרונה על ידי Mk1 ב 23/08/2020 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
@shaked
·קודם כל דרך WAN המודם תקין ואין שום נפילות לכמעת 30 מכשרים שמחוברים עכשיו אליו!!!! המודם של VODAFONE ניו זלנד ולא אוסטרליה. תראה טוב לינק ששלחו כאן קודם. http://help.vodafone.co.nz/app/answers/ ... user-guide
המודם הזה נמצא בשימוש של המון חברות באירופה, ניו זלנד, אוסטרליה, אמריקה ברזיל ועוד הרבה מדינות. הוא פופולארי מאוד ומשתמשים בו חברות ידעות מאוד והרבה יותר גדולות מבזק. לכן הייתי בטוח, שלא יהיו לי שום בעיות איתו. אבל הסתדרתי איתו והכל עובד מצויין.
יש לי 3 ראוטרים של בזק, 2 מהם VDSL2 של חברה D-LINK, והם גרועים לגמרי. כל יום כ-30 נפילות. ואם 4 ילדים משחקים בפוקטנייט אז אינטרנט נופל מייד. WI-FI לא יציב לגמרי.
דרך WAN אתמול 4 ילדים ואני שחקנו בפורטנייט ולא נפל כלום.
לגבי שירות בזק בינלאומי.
שילמתי להם כסף על שירות של "מומחה" שלהם, וקיבלתי ממנו רק שם משתמש וסיסמה ומיד תשובה מודם לא שלנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות איתו. להגיד לפני תשלום הם לא יכלו, רק אחרי תשלום הם אומרים שהם לא "מומחים".
אתמול, אמרתי להם, למה מודם חוסם מדפסת. תשובה שלהם: מודם לא שלנו, אנחנו לא מכירים אותו, אם יקרה משהוא תדרוש מאיתנו מודם חדש. מדום שלהם אני לא רוצה אפילו בחינם!!!!
וזה נקרא שירות מקצועי???? פשוט בושה ואין מה להגיד.
מצאתי פתרון לגבי מדפסת דרך מספר MAC שלה.
לגבי שירות של בזק, זה עוד יותר גרוע: לפני כמה שבועות התקשרתי אליהם בשביל לדעת מה התשתית שלהם באיזור שלי. קיבלתי תשובה: אינטרנט שלך לא אצלנו לכן לא נגיד לך. אמרתי האם מהירות יהיה יותר מ-40 MB שיש לי עכשיו. הם אמרו לי תתחבר קודם ואז נגיד לך מה התשתית. זה תשובה מקצועית מאוד. תקנה חתול בשק, ואחר כך תראה מה יש בפנים. כל הכבוד להם.
·קודם כל דרך WAN המודם תקין ואין שום נפילות לכמעת 30 מכשרים שמחוברים עכשיו אליו!!!! המודם של VODAFONE ניו זלנד ולא אוסטרליה. תראה טוב לינק ששלחו כאן קודם. http://help.vodafone.co.nz/app/answers/ ... user-guide
המודם הזה נמצא בשימוש של המון חברות באירופה, ניו זלנד, אוסטרליה, אמריקה ברזיל ועוד הרבה מדינות. הוא פופולארי מאוד ומשתמשים בו חברות ידעות מאוד והרבה יותר גדולות מבזק. לכן הייתי בטוח, שלא יהיו לי שום בעיות איתו. אבל הסתדרתי איתו והכל עובד מצויין.
יש לי 3 ראוטרים של בזק, 2 מהם VDSL2 של חברה D-LINK, והם גרועים לגמרי. כל יום כ-30 נפילות. ואם 4 ילדים משחקים בפוקטנייט אז אינטרנט נופל מייד. WI-FI לא יציב לגמרי.
דרך WAN אתמול 4 ילדים ואני שחקנו בפורטנייט ולא נפל כלום.
לגבי שירות בזק בינלאומי.
שילמתי להם כסף על שירות של "מומחה" שלהם, וקיבלתי ממנו רק שם משתמש וסיסמה ומיד תשובה מודם לא שלנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות איתו. להגיד לפני תשלום הם לא יכלו, רק אחרי תשלום הם אומרים שהם לא "מומחים".
אתמול, אמרתי להם, למה מודם חוסם מדפסת. תשובה שלהם: מודם לא שלנו, אנחנו לא מכירים אותו, אם יקרה משהוא תדרוש מאיתנו מודם חדש. מדום שלהם אני לא רוצה אפילו בחינם!!!!
וזה נקרא שירות מקצועי???? פשוט בושה ואין מה להגיד.
מצאתי פתרון לגבי מדפסת דרך מספר MAC שלה.
לגבי שירות של בזק, זה עוד יותר גרוע: לפני כמה שבועות התקשרתי אליהם בשביל לדעת מה התשתית שלהם באיזור שלי. קיבלתי תשובה: אינטרנט שלך לא אצלנו לכן לא נגיד לך. אמרתי האם מהירות יהיה יותר מ-40 MB שיש לי עכשיו. הם אמרו לי תתחבר קודם ואז נגיד לך מה התשתית. זה תשובה מקצועית מאוד. תקנה חתול בשק, ואחר כך תראה מה יש בפנים. כל הכבוד להם.
נערך לאחרונה על ידי Mk1 ב 23/08/2020 21:03, נערך 4 פעמים בסך הכל.