איזה דגם מחליף את 70r של סמסונג?
·11alex11 כתב:היי,
קראתי הרבה פוסטים פה ואחד מהם שלי.
אני מחפש טלויזיה 65" והבנתי ש v4m הכי טוב זה הדגם של 70R רק שהוא לא קיים.. האם הדגם 70T באמת שווה או עדיף משהוא אחר?...
אין באמת.
כפי שרשמו 70T מחליף את 60R לכן לא באמת באותה רמה.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
ומצד שני 80T זה כבר מסך רמה מעל (למעשה מחליף את 80R), ולא בטוח שיהיה משתלם (לפחות מבחינת המחיר):
הטלויזיה מצוינת, זה נכון, אבל היא לא מחליפה את ה 70R, טכנולוגית מסך שונה, את האחרונה מחליף ה 80T. בכלל שיטת הסימול של סמסונג אוילית ומבלבלת, פשוט לא מבין מה מניע אותם, נראה כאילו מי שממונה שם על הענין הזה שיכור כל הזמן.OhadBD כתב:@11alex11
·הדגם שמחליף את ה Q70R זה ה Q70T. קניתי לפני 3 שבועות. טלוויזיה פצצה!...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mdk_25
·
שים לב שהמקבילה ל-Q80T האמריקאית היא Q85T האירופאית. Q80T אירופאית ברמה נמוכה יותר, סביר להניח שהיא מקבילה בביצועים ל-Q70R.
·
שים לב שהמקבילה ל-Q80T האמריקאית היא Q85T האירופאית. Q80T אירופאית ברמה נמוכה יותר, סביר להניח שהיא מקבילה בביצועים ל-Q70R.
@רועי51
אני לא מבין גדול בתחום ולכן מקבל את הערתך. כאשר עשיתי סקר איזה מסך לקנות, הגעתי למסקנה שה 70R הוא הדגם שהתאים לי גם מבחינה כספית.נמסר לי באמת שה 70R לא נמכר יותר והדגם לא מיוצר עוד.
בנושא אחר, הייתי שמח לקבל את עזרתך ב 70T. כאשר אני צופה בשידורי ספורט או כל שידור בו התמונות חולפות מהר, התמונה לא חלקה...יש קיטועים קטנטנים ברצף. אני מניח שזה עניין של כיוונון של התצוגה. אתה מכיר את התופעה? יודע כיצד ניתן להתגבר? תודה
אני לא מבין גדול בתחום ולכן מקבל את הערתך. כאשר עשיתי סקר איזה מסך לקנות, הגעתי למסקנה שה 70R הוא הדגם שהתאים לי גם מבחינה כספית.נמסר לי באמת שה 70R לא נמכר יותר והדגם לא מיוצר עוד.
בנושא אחר, הייתי שמח לקבל את עזרתך ב 70T. כאשר אני צופה בשידורי ספורט או כל שידור בו התמונות חולפות מהר, התמונה לא חלקה...יש קיטועים קטנטנים ברצף. אני מניח שזה עניין של כיוונון של התצוגה. אתה מכיר את התופעה? יודע כיצד ניתן להתגבר? תודה
@mdk_25
אני חייב להודות שאני לא מבין גדול התחום. טרם הרכישה של ה 70T עשיתי בדיקה באתרי אינטרנט, ראיתי חוות דעת והשוותי מפרטים תכניים. הגעתי למסקנה שה 70R באמת תואמת את היכולת הכלכלית שלי ועונה על ה V4M. לאחר בירור מקיף נוסף, הסתבר שלא ניתן לרכוש את ה 70R והדגם לא מיוצר עוד. נאמר לי שהמחליף שלו זה ה 70T. מבינים טוב ממני טוענים שדגם ה R טוב יותר מדגם ה T החדש...אני נוטה להאמין למי שמבין טוב ממני, יחד עם זאת, ה 70T פנטסטית, תמונה מעולה ואין צורך להתעסק יותר מדי עם הגדרות טכנאי בכדי להתגבר על איזונים של השחור או הלבן. פשוט להתאים את התמונה לפי בחירתך. בהצלחה!
אני חייב להודות שאני לא מבין גדול התחום. טרם הרכישה של ה 70T עשיתי בדיקה באתרי אינטרנט, ראיתי חוות דעת והשוותי מפרטים תכניים. הגעתי למסקנה שה 70R באמת תואמת את היכולת הכלכלית שלי ועונה על ה V4M. לאחר בירור מקיף נוסף, הסתבר שלא ניתן לרכוש את ה 70R והדגם לא מיוצר עוד. נאמר לי שהמחליף שלו זה ה 70T. מבינים טוב ממני טוענים שדגם ה R טוב יותר מדגם ה T החדש...אני נוטה להאמין למי שמבין טוב ממני, יחד עם זאת, ה 70T פנטסטית, תמונה מעולה ואין צורך להתעסק יותר מדי עם הגדרות טכנאי בכדי להתגבר על איזונים של השחור או הלבן. פשוט להתאים את התמונה לפי בחירתך. בהצלחה!
אפשר עדיין לקנות 70R. יש אתרים שמוכריםOhadBD כתב:@mdk_25
אני חייב להודות שאני לא מבין גדול התחום. טרם הרכישה של ה 70T עשיתי בדיקה באתרי אינטרנט, ראיתי חוות דעת והשוותי מפרטים תכניים. הגעתי למסקנה שה 70R באמת תואמת את היכולת הכלכלית שלי ועונה על ה V4M. לאחר בירור מקיף נוסף, הסתבר שלא ניתן לרכוש את ה 70R והדגם לא מיוצר עוד. נאמר לי שהמחליף שלו זה ה 70T. מבינים טוב ממני טוענים שדגם ה R טוב יותר מדגם ה T החדש...אני נוטה להאמין למי שמבין טוב ממני, יחד עם זאת, ה 70T פנטסטית, תמונה מעולה ואין צורך להתעסק יותר מדי עם הגדרות טכנאי בכדי להתגבר על איזונים של השחור או הלבן. פשוט להתאים את התמונה לפי בחירתך. בהצלחה!...