RMA לדיסק Seagate
התקלקל לי HD חיצוני שקניתי מאמאזון. הדיסק באחריות. קיבלתי RMA מסיגייט עם תווית למשלוח. הכתובת היא המרלו"ג של UPS במודיעין. יצרתי קשר עם UPS והם אמרו שצריך פיזית להגיע אליהם ולמסור את החבילה, אין אפשרות אחרת (לפני שיצרתי קשר איתם שלחתי בדואר והמשלוח חזר).
מישהו עבר את התהליך ויכול להגיד לי אם ישנה אפשרות אחרת? אין לי כוח לכתת את רגליי למודיעין בשביל זה.
מישהו עבר את התהליך ויכול להגיד לי אם ישנה אפשרות אחרת? אין לי כוח לכתת את רגליי למודיעין בשביל זה.
לפני שעברו למודיעין פעמיים הבאתי את ההארדיסק פיזית.
אחרי שעברו למודיעין:
פעם ראשונה הגעתי פיזית ונתתי את החבילה (אבל זה היה לי קרוב)
פעם שניה שלחתי בדואר, זה חזר בגלל מיקוד לא נכון (לא יודע אם במקרה או לא אבל זה היה בדיוק המיקוד שלי..) תיקנתי את המיקוד שלחתי וזה התקבל. אבל קיבלתי בחזרה דיסק מת.
פעם שלישית שלחתי את החבילה בדואר והיא חזרה אחרי כמה חודשים כי לא דרשו אותה.
פעם רביעית שמת דיסק לא שלחתי כי כבר נגמרה האחריות.
כנ"ל לגבי פעם חמישית.
אין יותר פעמים כי לא קונה יותר דיסקים של סייגיט אחרי שמתו לי 6 מתוך 8 הארדיסקים. נס שלא נאבד לי מידע.
לפחות תהליך הRMA היה נוח ומהיר (עד שהפסיקו לקבל RMA בדואר, שלא מבין איך זה הגיוני, ההוראות באתר של סיגייט זה לשלוח את זה, אולי שווה לפנות לסיגייט העולמי בנושא אם זה המדיניות המקומית)
אחרי שעברו למודיעין:
פעם ראשונה הגעתי פיזית ונתתי את החבילה (אבל זה היה לי קרוב)
פעם שניה שלחתי בדואר, זה חזר בגלל מיקוד לא נכון (לא יודע אם במקרה או לא אבל זה היה בדיוק המיקוד שלי..) תיקנתי את המיקוד שלחתי וזה התקבל. אבל קיבלתי בחזרה דיסק מת.
פעם שלישית שלחתי את החבילה בדואר והיא חזרה אחרי כמה חודשים כי לא דרשו אותה.
פעם רביעית שמת דיסק לא שלחתי כי כבר נגמרה האחריות.
כנ"ל לגבי פעם חמישית.
אין יותר פעמים כי לא קונה יותר דיסקים של סייגיט אחרי שמתו לי 6 מתוך 8 הארדיסקים. נס שלא נאבד לי מידע.
לפחות תהליך הRMA היה נוח ומהיר (עד שהפסיקו לקבל RMA בדואר, שלא מבין איך זה הגיוני, ההוראות באתר של סיגייט זה לשלוח את זה, אולי שווה לפנות לסיגייט העולמי בנושא אם זה המדיניות המקומית)