RMA לדיסק Seagate

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #1 

התקלקל לי HD חיצוני שקניתי מאמאזון. הדיסק באחריות. קיבלתי RMA מסיגייט עם תווית למשלוח. הכתובת היא המרלו"ג של UPS במודיעין. יצרתי קשר עם UPS והם אמרו שצריך פיזית להגיע אליהם ולמסור את החבילה, אין אפשרות אחרת (לפני שיצרתי קשר איתם שלחתי בדואר והמשלוח חזר).

מישהו עבר את התהליך ויכול להגיד לי אם ישנה אפשרות אחרת? אין לי כוח לכתת את רגליי למודיעין בשביל זה.

BANDIT
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

אני שלחתי לפני מספר שנים בדואר לחברת השילוח בקרית שדה התעופה. הם שלחו לחברה בחו"ל ואחרי 3 ימים היה לי כונן חדש מדגם חדש בבית...

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #3 

@BANDIT
·

עשיתי את זה... הם לא קיבלו את החבילה והיא הוחזרה לשולח.

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 898
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

אתה יכול להזמין איסוף בתשלום או לנסות להגיע לאחד הסניפים שלהם (בש\חיפה\תא) ולנסות למסור את זה שם*
אלא אם ביטלו את האיסוף בסניפים בגלל הקורונה

EyeKey
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 329
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

לפני שעברו למודיעין פעמיים הבאתי את ההארדיסק פיזית.
אחרי שעברו למודיעין:
פעם ראשונה הגעתי פיזית ונתתי את החבילה (אבל זה היה לי קרוב)
פעם שניה שלחתי בדואר, זה חזר בגלל מיקוד לא נכון (לא יודע אם במקרה או לא אבל זה היה בדיוק המיקוד שלי..) תיקנתי את המיקוד שלחתי וזה התקבל. אבל קיבלתי בחזרה דיסק מת.
פעם שלישית שלחתי את החבילה בדואר והיא חזרה אחרי כמה חודשים כי לא דרשו אותה.
פעם רביעית שמת דיסק לא שלחתי כי כבר נגמרה האחריות.
כנ"ל לגבי פעם חמישית.

אין יותר פעמים כי לא קונה יותר דיסקים של סייגיט אחרי שמתו לי 6 מתוך 8 הארדיסקים. נס שלא נאבד לי מידע.

לפחות תהליך הRMA היה נוח ומהיר (עד שהפסיקו לקבל RMA בדואר, שלא מבין איך זה הגיוני, ההוראות באתר של סיגייט זה לשלוח את זה, אולי שווה לפנות לסיגייט העולמי בנושא אם זה המדיניות המקומית)

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”