מה דעתכם על משלוח FedEx מאלי?
-
yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
היי,
אני מזמין חבילה בעלות 65$ מ Aliexpress. מדובר בקודן לדלת וציוד נלווה.
יש לי אפשרות בתוספת דולרים בודדים לשילוח דרך FedEx במקום Aliexpress standard shipping דרך סינגפור.
קראתי ש FedEx נוראיים ואי אפשר לדעת כמה יעלה בסוף.
שווה בכל זאת הסיכון עם FedEx?
אני מזמין חבילה בעלות 65$ מ Aliexpress. מדובר בקודן לדלת וציוד נלווה.
יש לי אפשרות בתוספת דולרים בודדים לשילוח דרך FedEx במקום Aliexpress standard shipping דרך סינגפור.
קראתי ש FedEx נוראיים ואי אפשר לדעת כמה יעלה בסוף.
שווה בכל זאת הסיכון עם FedEx?
אם המוכר מצהיר על עלות נמוכה, השילוח בחברות הבלדרות ללא עלות מצידך.
כך היה לי גם כשקניתי רדיו 2din מעלי.
אם עברת את ה- 75 דולר כולל שילוח - הלך עליך.
כך היה לי גם כשקניתי רדיו 2din מעלי.
אם עברת את ה- 75 דולר כולל שילוח - הלך עליך.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
הזמנה מעלי מלפני שבועיים, משלוח עם DHL:
מחיר המוצר נמוך מ- 75$, מחיר המוצר כולל משלוח מעל 75$.
היגיע לארץ, קיבלתי הודעה על תשלום מס ודמי טיפול. טלפון מהיר לשירות לקוחות, אמרו שיבדקו ויחזרו.
אחרי שעתיים חזרו ואמרו טעות, עשינו חישוב כולל דמי משלוח, איך צורך לשלם כלום.
שאלתי מה הכללים? ובכן, אם מחיר המוצר בלבד נמוך מ- 75$ אין דמי טיפול כלל, וכך היה.
מחיר המוצר נמוך מ- 75$, מחיר המוצר כולל משלוח מעל 75$.
היגיע לארץ, קיבלתי הודעה על תשלום מס ודמי טיפול. טלפון מהיר לשירות לקוחות, אמרו שיבדקו ויחזרו.
אחרי שעתיים חזרו ואמרו טעות, עשינו חישוב כולל דמי משלוח, איך צורך לשלם כלום.
שאלתי מה הכללים? ובכן, אם מחיר המוצר בלבד נמוך מ- 75$ אין דמי טיפול כלל, וכך היה.
על החבילה היה כתוב המחיר האמיתי 63$.
כנראה, אם להאמין ל- DHL, שבניירת היה כתוב גם מחיר המשלוח, ולכן הם העמיסו מיסים ודמי טיפול לפני שביטלו. אולי שיטת מצליח ואולי לא.
המציאות היא שאין אופציה באמת טובה לשלוח מעלי לארץ, בסופו של דבר אנחנו בוחרים איזה סוג של הימור ועלות לקחת.
כפי שנכתב, גם לי יש חבילות שאני ממתין להן 2-4 חודשים, וישנן המגיעות תוך שבועיים.
כנראה, אם להאמין ל- DHL, שבניירת היה כתוב גם מחיר המשלוח, ולכן הם העמיסו מיסים ודמי טיפול לפני שביטלו. אולי שיטת מצליח ואולי לא.
המציאות היא שאין אופציה באמת טובה לשלוח מעלי לארץ, בסופו של דבר אנחנו בוחרים איזה סוג של הימור ועלות לקחת.
כפי שנכתב, גם לי יש חבילות שאני ממתין להן 2-4 חודשים, וישנן המגיעות תוך שבועיים.
הזמנתי 9 משלוחים מעלי בתחילת מאי.
היחיד שהגיע תוך שבועיים היה משלוח שנשלח ב fed-ex (ארבעה קיבלתי תוך חודשיים-שלושה והרבה עצבים בדרך, 4 אחרים בשלבים שונים של החזר כי תקועים בסין ושום דבר לא זז, אז אני צריךלהזמין מחדש).
עלות המוצר הייתה כ- 100$ (כ- 350 ש"ח), המוכר הצהיר על פחות. לא שילמתי מכס ו/או מע"מ אך fedex גבו עמלת שקר של 100 ש"ח כולל מעמ - 65 שח דמי טיפול ו-35 שח דמי ניטול.
בדיעבד, למרות שזה היה סכום לא מבוטל יחסית לקנייה - אני מרוצה בגלל הבעיות עם המשלוחים האחרים. (כולם חלק מפרוייקט ואני לא יכול לבצע עד שלא אקבל הכל).
היחיד שהגיע תוך שבועיים היה משלוח שנשלח ב fed-ex (ארבעה קיבלתי תוך חודשיים-שלושה והרבה עצבים בדרך, 4 אחרים בשלבים שונים של החזר כי תקועים בסין ושום דבר לא זז, אז אני צריךלהזמין מחדש).
עלות המוצר הייתה כ- 100$ (כ- 350 ש"ח), המוכר הצהיר על פחות. לא שילמתי מכס ו/או מע"מ אך fedex גבו עמלת שקר של 100 ש"ח כולל מעמ - 65 שח דמי טיפול ו-35 שח דמי ניטול.
בדיעבד, למרות שזה היה סכום לא מבוטל יחסית לקנייה - אני מרוצה בגלל הבעיות עם המשלוחים האחרים. (כולם חלק מפרוייקט ואני לא יכול לבצע עד שלא אקבל הכל).
אני בסאגה מול DHL על חבילה שעלתה כולל השילוח 45$ (סט של כובעים) אבל המוכר הטמבל כתב בטעות 450$. הם דורשים ממני 650 שקל דמי טיפול ומעמ והקצאת אשראי ומה לא... גם אחרי ששלחתי מסמך תיקון טעות מהמוכר הסיני וגם אחרי ששלחתי חשבונית הם עדיין מחזיקים את החבילה בת ערובה ולא משחררים. פשוט סיוט!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46390
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אלו חברות שיגור פרטיות, כולן זהות.
חיפוש יניב דעות שליליות וחיוביות על כל חברה.
חיפוש יניב דעות שליליות וחיוביות על כל חברה.
ירון, אם אתה נחוש, הייתי מציע את הדבר הבא:
להתקשר לשירות הלקוחות של DHL שהוא יחסית זמין לניסיוני, ולשאול שאלה ברורה האם ואיזה תשלומים חלים על חבילה עם הצהרת אמת בערך נמוך מ- 75$. לפי מה שנאמר לי בפירוש, התשובה הינה אפס תשלום.
עוד אמליץ להקליט את השיחה, כך שאם יחליטו להפתיע בזדון, תהיה בידך עדות מובהקת וחותכת.
להתקשר לשירות הלקוחות של DHL שהוא יחסית זמין לניסיוני, ולשאול שאלה ברורה האם ואיזה תשלומים חלים על חבילה עם הצהרת אמת בערך נמוך מ- 75$. לפי מה שנאמר לי בפירוש, התשובה הינה אפס תשלום.
עוד אמליץ להקליט את השיחה, כך שאם יחליטו להפתיע בזדון, תהיה בידך עדות מובהקת וחותכת.