מקור ומגבר ל 701
הי,
קודם, אני אישית מאוד אוהב הפרדה. הכי מפריע לי בעולם שהסאונד עמום (אני שומע קלאסית אבל גם רוק פרוגרסיב שלרוב ההפרדה בו יותר חשובה מרעש ובאסים)
רכשתי את ה k-701 ואני תוהה לגבי קניית מגבר. איך קונים מגבר? לפי אילו קריטריונים? כדאי להתרגל לאוזניות קודם?
אני מתכוון לשמוע מוזיקה, רוב הזמן, במשרד. יש לי IPOD וגם במחשב יש כרטיס קול סטנדרטי.
יש הבדל ממשי בין איכות של כרטיסי קול במחשב?
תודה!!
קודם, אני אישית מאוד אוהב הפרדה. הכי מפריע לי בעולם שהסאונד עמום (אני שומע קלאסית אבל גם רוק פרוגרסיב שלרוב ההפרדה בו יותר חשובה מרעש ובאסים)
רכשתי את ה k-701 ואני תוהה לגבי קניית מגבר. איך קונים מגבר? לפי אילו קריטריונים? כדאי להתרגל לאוזניות קודם?
אני מתכוון לשמוע מוזיקה, רוב הזמן, במשרד. יש לי IPOD וגם במחשב יש כרטיס קול סטנדרטי.
יש הבדל ממשי בין איכות של כרטיסי קול במחשב?
תודה!!
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
קנייה נבונה, תתחדש.
קרא את המאמר הזה שממצה את המבחר המצומצם בארץ.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=254
אני ממליץ לך לא להתרגל לסאונד שאתה מקבל, כי כרגע הוא לא 30% מהפוטנציאל של האוזניה הזו.
גם מקור הוא מאוד חשוב. כרטיס כמו 1212m הוא התחלה טובה.
קרא את המאמר הזה שממצה את המבחר המצומצם בארץ.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=254
אני ממליץ לך לא להתרגל לסאונד שאתה מקבל, כי כרגע הוא לא 30% מהפוטנציאל של האוזניה הזו.
גם מקור הוא מאוד חשוב. כרטיס כמו 1212m הוא התחלה טובה.
קראתי את הכתבה ואני אלך להקשיב למגברים ברגע שיגיעו אלי האוזניות. (דרך אגב, מישהו מכיר מקום שאפשר לשמוע בו ציוד טוב בחיפה?? אני לא אופטימי...)
עוד שאלה: למישהו פה יש ספציפית את ה k701 ויכול להמליץ על מגבר מתוך נסיון אישי?
תודה !!
עוד שאלה: למישהו פה יש ספציפית את ה k701 ויכול להמליץ על מגבר מתוך נסיון אישי?
תודה !!
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לגבי הווינסנט אני לא בטוח שהוא יספק את הסחורה למרות שעם מנורה טובה יכול להיות שכן.
מה שכן היתי ממליץ לשמוע את אקווה.
מה שכן יש בחור בפורום ששמו שי שיש לו את ה701 ואני חושב שהוא יכול למקד אותך.
הניק שלו a12beat
מה שכן היתי ממליץ לשמוע את אקווה.
מה שכן יש בחור בפורום ששמו שי שיש לו את ה701 ואני חושב שהוא יכול למקד אותך.
הניק שלו a12beat
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
הי, קודם כל תודה רבה לכל מי שעונה לי על השאלות. זה כל כך נחמד שיש פורום כזה עם אנשים שמוכנים לעזור...
לגבי השאלה, אהממ.. קצת דבילי מצידי, אבל איפה אני מוצא את המגבר אקווה המדובר?
הדבר הכי קרוב שמצאתי ב HEADPHONES הוא ProJect Head Box. זה זה?
למישהו יש לינק?
תודה!!
לגבי השאלה, אהממ.. קצת דבילי מצידי, אבל איפה אני מוצא את המגבר אקווה המדובר?
הדבר הכי קרוב שמצאתי ב HEADPHONES הוא ProJect Head Box. זה זה?
למישהו יש לינק?
תודה!!
לגבי אקווה אני מסכים בהחלט . .מגבר נהדר . באמת שאין מה להוסיף , כמו לשמוע בלי מגבר .שקוף לגמרי.
אבל - אני שמעתי בערך את כל המגברים שיש לקנות בארץ ואני חייב להגיד שהוינסנט היה האחרון ברשימה שלי והוא הפתיע אותי לגמרי , הוא ממש הפיל אותי מהכיסא , אבל יש לו גוון מאוד מיוחד וצריך לאהוב את זה .
יש גם את מיוזיקל פידליטי יש להם את הדגם X3 שהוא גם מנורות ויש לו גם ליין אאוט - שווה לשמוע
אבל - אני שמעתי בערך את כל המגברים שיש לקנות בארץ ואני חייב להגיד שהוינסנט היה האחרון ברשימה שלי והוא הפתיע אותי לגמרי , הוא ממש הפיל אותי מהכיסא , אבל יש לו גוון מאוד מיוחד וצריך לאהוב את זה .
יש גם את מיוזיקל פידליטי יש להם את הדגם X3 שהוא גם מנורות ויש לו גם ליין אאוט - שווה לשמוע