העברת מיילים אוטומטית: מ״וואלה״ ל-gmail
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
היי,
אני מאוד רוצה להעביר את סבא שלי מהמערכת של ״וואלה״ דואר ל-gmail.
הבעיה שהוא מקבל את כל המיילים שלו לוואלה, והם לא מאפשרים העברה אוטומטית של מיילים (pop3 וכו׳)
הסיבה היא שאם הם היו מאפשרים את זה, הרבה אנשים היו עושים את זה ומוותרים על כניסה למערכת הלא נוחה שלהם.
למישהו יש רעיון לדרך לעקוף את זה? איזשהי אוטומטיזציה שיכולה להעביר את המיילים לג׳ימייל איכשהו?
אפילו בדרך פרימיטיבית של פתיחת הדפדפן ותזוזת עכבר אוטומטית (נגיד ב2 בלילה) ושליחה של המיילים מתוך התיבה.
אני מאוד רוצה להעביר את סבא שלי מהמערכת של ״וואלה״ דואר ל-gmail.
הבעיה שהוא מקבל את כל המיילים שלו לוואלה, והם לא מאפשרים העברה אוטומטית של מיילים (pop3 וכו׳)
הסיבה היא שאם הם היו מאפשרים את זה, הרבה אנשים היו עושים את זה ומוותרים על כניסה למערכת הלא נוחה שלהם.
למישהו יש רעיון לדרך לעקוף את זה? איזשהי אוטומטיזציה שיכולה להעביר את המיילים לג׳ימייל איכשהו?
אפילו בדרך פרימיטיבית של פתיחת הדפדפן ותזוזת עכבר אוטומטית (נגיד ב2 בלילה) ושליחה של המיילים מתוך התיבה.
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

@matan417
·
אכן לא עובד, כמו שאמרתי וואלה חסמו את הגישה לייבוא המסודר.
תהיתי אם יש דרך לעקוף את זה איכשהו. אולי שיטה יותר פרימיטיבית, איזשהו סקריפט שפשוט נכנס לדפדפן ושולח את המיילים המסומנים
·
אכן לא עובד, כמו שאמרתי וואלה חסמו את הגישה לייבוא המסודר.
תהיתי אם יש דרך לעקוף את זה איכשהו. אולי שיטה יותר פרימיטיבית, איזשהו סקריפט שפשוט נכנס לדפדפן ושולח את המיילים המסומנים
אני לא משתמש בוואלה, אז לא יודע לגמרי אם אפשרי אבל האם אתה יכול לגשת דרך אאוטלוק ? (הגדול, לא זה שמובנה בוינדוס). אם כן, אפשר לחבר לתוכנה גם את הג'ימייל וגם את וואלה ופשוט לגרור מאחד לשני. זה מה שעשיתי בזמנו עם מייל אחר, אבל כאמור לא מכיר את וואלה אז לא יודע להעיד ספציפית על זה.
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

@elangab
·
כדי להתחבר עם outlook צריך להגדיר ייבוא דואר דרך SMTP/POP3 וכאן כאמור הבעיה שוואלה לא מאפשרים משיכה כזאת של המיילים.
·
כדי להתחבר עם outlook צריך להגדיר ייבוא דואר דרך SMTP/POP3 וכאן כאמור הבעיה שוואלה לא מאפשרים משיכה כזאת של המיילים.
מוזר. נסה להתקשר אולי למוקד תמיכה ? לא צריך לדבר על העברת מיילים, אבל על גישה דרך האפליקציה המובנית של ווינדוס, נסה "לטפש" את עצמך.
אם אכן הם סתמו את האפשרות, אין הרבה מה לעשות ככל הנראה מלבד הרעיון שלך של מאקרו או משהו כזה להעברת המיילים.
אם אכן הם סתמו את האפשרות, אין הרבה מה לעשות ככל הנראה מלבד הרעיון שלך של מאקרו או משהו כזה להעברת המיילים.
-
Arthur_Morgan
-
- חבר פעיל מאוד

@shaylev80
·
זה לא כזה תמוה, זו הדרך שלהם לגרום לאנשים לעבור באתר הגרוע שלהם (ובפרסומות).
אם היה קל לייבא מהמייל שלהם, הרבה אנשים היו עוזבים והם היו מפסידים כסף באופן ישיר (פחות טראפיק).
הם בונים על אנשים שכבר ״מושקעים״ בחשבון הזה ולא יכולים לעזוב.
מקווה שמישהו יצליח לחשוב על איזה מנגנון שעוקף את זה.
לדעתי זה יצטרך להיות איזשהו סקריפט שעושה פיזית את כל השלבים של להכנס לחשבון, לסמן מיילים חדשים ולשלוח אותם למייל אחר.
·
זה לא כזה תמוה, זו הדרך שלהם לגרום לאנשים לעבור באתר הגרוע שלהם (ובפרסומות).
אם היה קל לייבא מהמייל שלהם, הרבה אנשים היו עוזבים והם היו מפסידים כסף באופן ישיר (פחות טראפיק).
הם בונים על אנשים שכבר ״מושקעים״ בחשבון הזה ולא יכולים לעזוב.
מקווה שמישהו יצליח לחשוב על איזה מנגנון שעוקף את זה.
לדעתי זה יצטרך להיות איזשהו סקריפט שעושה פיזית את כל השלבים של להכנס לחשבון, לסמן מיילים חדשים ולשלוח אותם למייל אחר.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
חוקי?
הם יכולים לסגור את שרות המייל שלהם בלי לשאול אותך.
זה האתר שלהם והם יכולים לעשות בו מה שהם רוצים, קל וחומר שהשרות ניתן בחינם.
קשה לי לראות איך דואר מ 2008 רלוונטי היום.
אם יש דברים בודדים, תדפיס ותשמור
אם לא תתקדמו למאה ה21 עם גוגל.
כמו אשת לוט, אל תביטו לאחור.
הם יכולים לסגור את שרות המייל שלהם בלי לשאול אותך.
זה האתר שלהם והם יכולים לעשות בו מה שהם רוצים, קל וחומר שהשרות ניתן בחינם.
קשה לי לראות איך דואר מ 2008 רלוונטי היום.
אם יש דברים בודדים, תדפיס ותשמור
אם לא תתקדמו למאה ה21 עם גוגל.
כמו אשת לוט, אל תביטו לאחור.