מייבש כביסה - לאחרונה קניתי Constructa CWK3N200IL , הרחבה ל 5 שנים אחריות ב 99 שח. אחרי שבוע איתו מרוצה בינתיים.
מקרר - בלומברג זה משהו טורקי. לא מתקרב למוצרי חשמל תוצרת טורקיה, מנסיון, גם אם על המוצר כתוב בוש.
לי יש מקרר גדול של הייסנס כחצי שנה ואני מרוצה. ליבואן ח.י. יש שם טוב והוא נותן 3 שנים אחריות מלאה. בין הייסנס לבלומברג אין לי ספק שהייסנס עדיף.
ממליץ על:
מכונת כביסה: סימנס IQ500 עם מערכת I-DOS שחוסכת בכמויות נוזל הכביסה והמרכך יש גם פונקיות של כביסה מהירה.
מיבש כביסה: AGE 832 כפי שהומלץ עושה את העבודה, בזמנו הטכנאי שהסביר הראה לי רק פונקציה את של תוכנית ושאלתי אותו מה עם השאר הוא אמר שלא אשתמש בהם, והוא צדק לגמרי.
מדיח כלים: Gorenje GV66260 שווה את ההשקעה שקט צרכה חשמל/מים נמוכה ומגירה שלישית וכמובן 3 שנים אחריות.
תודה לכולם על התגובות , לצערי קראתי אותן אחרי הרכישה .
באופן מוזר המוכר ציין הרבה פעמים ש״אלקטרולוקס״ זה בול כמו AEG
וכיוון את המכירה למוצרים יותר זולים , למרות שלא ידע מה התקציב שלי ,
מקווה שלא בגלל איזה עמלה על דגם מסוים ,
לבסוף לקחתי לקחתי כמה מוצרים של אלקטרולוקס .
האם למישהו יש היכרות עם אחד מהמוצרים ?
והכי חשוב האם באמת כולם ברשימה מיוצרים בגרמניה ?
כי זאת היתה הבקשה העיקרית שלי ממנו
גם לנו יש תנור אלקטרולוקס (נראה לי מאותו הדגם שהבחור רכש) ואני יכול לציין שהוא אחלה. אני אישית פחות מבין בו, אבל אשתי כבר אופה דברים ברמה הפשוטה. סה"כ מוצר סביר שבהחלט מספק.
לי היו בעבר מכונת כביסה ומייבש של אלקטרולוקס. היו בסדר גמור ואף מעבר.
כמו שרשמו מעליי, AEG הוא מותג של אלקטרולוקס, כך שהמוכר לא שיקר.
אני לא יודע אם יש להם בכלל מפעל בגרמניה. מכונת כביסה שלי הייתה מיוצרת בצרפת, המייבש בפולין.
המוצרים שהיו לי היו בסדר גמור, אבל היום אני לא קונה אלקטרולוקס כי היבואן מיניליין כבר לא נותן 3 שנים אחריות מלאה, ונותן השירות הוא כנראה אלקטרוניקס פרו.
המייבש שקניתי עכשיו הוא קונסטרוקטה, מיוצר בפולין.
אני מחפש משהו קצת מעבר ל"רמה הפשוטה" או משהו בסיסי. אני רוצה משהו איכותי שיחזיק שנים. אנו משתמשים הרבה בתנור ווהנוכחי שלנו "מספק" אבל לא זה מה שאני מחפש. למשל בנוכחי אין שליטה בטמפרטורה מתחת ל 100 מעלות, שלי זה ממש ממש חסר ועוד.
Huber כתב:אני מחפש משהו קצת מעבר ל"רמה הפשוטה" או משהו בסיסי. אני רוצה משהו איכותי שיחזיק שנים. אנו משתמשים הרבה בתנור ווהנוכחי שלנו "מספק" אבל לא זה מה שאני מחפש. למשל בנוכחי אין שליטה בטמפרטורה מתחת ל 100 מעלות, שלי זה ממש ממש חסר ועוד.
...
·
לנו יש תנור של בוש והוא מעולה ועושה את העבודה
עונה על הדרישות שלך.
Bosch HBG533BB0
אנחנו (במיוחד האישה) מרוצים.