האם יש הבדל בין הכבל "4K" שמציעים המתקינים של LG לבין הכבל שמגיע בקופסה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Coresh
·
לא זכור לי שהגיע כבל HDMI עם ה-B7 שלי, אבל אולי אני כבר לא זוכר.
בכל אופן, כבל עבור רוחב פס של HDMI 2.0, עולה 45 שקלים ב-KSP.
למרות שבטוח שיש כבלים זולים יותר שיעבדו, אישית אני הולך על כבלים עם סרטיפיקציה של HDMI.
·
לא זכור לי שהגיע כבל HDMI עם ה-B7 שלי, אבל אולי אני כבר לא זוכר.
בכל אופן, כבל עבור רוחב פס של HDMI 2.0, עולה 45 שקלים ב-KSP.
למרות שבטוח שיש כבלים זולים יותר שיעבדו, אישית אני הולך על כבלים עם סרטיפיקציה של HDMI.
כולכם צודקים - לא הגיע כבל בקופסה של הטלוויזיה, משום מה זכרתי שכן
מה שכן, כזכור לי בפעם האחרונה שקנינו מח.י. טלוויזיה לפני כשנתיים המתקין הציע בתשלום כבל שהגיע במין קופסה שחורה מהודרת. הפעם המתקינים של ח.י. לא הציעו משהו כזה.
מה שכן, כזכור לי בפעם האחרונה שקנינו מח.י. טלוויזיה לפני כשנתיים המתקין הציע בתשלום כבל שהגיע במין קופסה שחורה מהודרת. הפעם המתקינים של ח.י. לא הציעו משהו כזה.
@Coresh
כשאני קניתי טלויזיה של LG לפני 9 חודשים נתנו לי כבל 4K מתנה. השתמשתי בו כדי לחבר את הטלויזיה לסטרימר (נוידיה שילד). אבל הכבל גרם לבעיה: כאשר ניגנתי חומרים בקודי, בערך פעם בשעה המסך היה הופך לשחור לכמה שניות. אחרי שהחלפתי את הכבל בכבל איכותי שקניתי באמזון (Monoprice Certified Premium 4K 60Hz) הבעיה נעלמה.
אני לא יודע אם זאת בעיה עם כל הכבלים שהם נותנים, או שיש לי מזל מיוחד... אבל אחרי הנסיון הזה אני לא סומך על כבלים שמקבלים במתנה.
כשאני קניתי טלויזיה של LG לפני 9 חודשים נתנו לי כבל 4K מתנה. השתמשתי בו כדי לחבר את הטלויזיה לסטרימר (נוידיה שילד). אבל הכבל גרם לבעיה: כאשר ניגנתי חומרים בקודי, בערך פעם בשעה המסך היה הופך לשחור לכמה שניות. אחרי שהחלפתי את הכבל בכבל איכותי שקניתי באמזון (Monoprice Certified Premium 4K 60Hz) הבעיה נעלמה.
אני לא יודע אם זאת בעיה עם כל הכבלים שהם נותנים, או שיש לי מזל מיוחד... אבל אחרי הנסיון הזה אני לא סומך על כבלים שמקבלים במתנה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·Coresh כתב:אנחנו לפני ההגעה של מתקינים של LG, אני מניח שהם יציעו "לשדרג" את הכבל. האם יש הבדל בין מה שהם מציעים לבין מה שמגיע עם הטלויזיה ?
@TheCoolest מאחר ויש לך חגורה שחורה בכבלים, אולי תדע? : )...
אם הכבל אצלך מושחל בקיר ויהיה קשה להחלפה בעתיד, מציע לך כבר להחליף לכבל תומך 2.1 עם רוחב פס של 40GB.
אלה אם כן, לא מדובר במסך OLED ו/או HDMI 2.1....כי אז אין לזה צורך.