אזהרה : "זהירות משירות אלקטרוניקס פרו" - סמסונג מקררים
רציתי להזהיר את חברי הפורום ממקררי הסמסונג של מיניליין.
החברה שנותנת את השירות זה "אלקטרוניקס פרו" הכי גרועה שנתקלתי בה בחיי.
ושתדעו שברשותי מקרר שעלה לי עשר אלף שקל לפני שנה והמקרר מושבת כבר 20 יום
ואין למי לפנות.
עד כמה שהבנתי הם נותנים שירות גם לחברות AEG ו ELECTROLUX
ראו הוזהרתם.
החברה שנותנת את השירות זה "אלקטרוניקס פרו" הכי גרועה שנתקלתי בה בחיי.
ושתדעו שברשותי מקרר שעלה לי עשר אלף שקל לפני שנה והמקרר מושבת כבר 20 יום
ואין למי לפנות.
עד כמה שהבנתי הם נותנים שירות גם לחברות AEG ו ELECTROLUX
ראו הוזהרתם.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
בדיוק, איכות האחריות שלהם ידועה.
פעם הבאה תבדוק בפורום לפני הרכישה ותיחסך ממך הטרחה
פעם הבאה תבדוק בפורום לפני הרכישה ותיחסך ממך הטרחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נוח לחברות הגדולות כמו סמסונג וסוני לשלם מעט ולזרוק את כל הבעיות על "חברת נותנת שירות" כמו אלקטרוניס פרו.
תצטרך לירות לכל הכיוונים כדי שמשהו יזוז.
זאת אומרת, להכין מכתב שמתאר את כל המקרה ולשלוח:
לשירות של אלקטרוניס בפייסבוק
לשירות של אלקטרוניס באימייל
לשירות של סמסונג ישראל
לשירות סמסונג העולמי
לנציב תלונות הציבור
וכמובן לשקם אלקטריק
בכולם תשלח גם במייל וגם בפייסבוק
סגנן מכתב ברור עם קבלות, פרטים ליצור איתך קשר, תמונות וכו.
אחרי פעם או פעמיים זה יתחיל לזוז.
עצוב שזה המצב אבל ממליץ להיות חכם ולא צודק כאן.
לא תמיד זה עוזר אבל זו הדרך
אם כלום לא יעבוד, הייתי תובע אותם.
תצטרך לירות לכל הכיוונים כדי שמשהו יזוז.
זאת אומרת, להכין מכתב שמתאר את כל המקרה ולשלוח:
לשירות של אלקטרוניס בפייסבוק
לשירות של אלקטרוניס באימייל
לשירות של סמסונג ישראל
לשירות סמסונג העולמי
לנציב תלונות הציבור
וכמובן לשקם אלקטריק
בכולם תשלח גם במייל וגם בפייסבוק
סגנן מכתב ברור עם קבלות, פרטים ליצור איתך קשר, תמונות וכו.
אחרי פעם או פעמיים זה יתחיל לזוז.
עצוב שזה המצב אבל ממליץ להיות חכם ולא צודק כאן.
לא תמיד זה עוזר אבל זו הדרך
אם כלום לא יעבוד, הייתי תובע אותם.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
טיפ קטן, אלקטורניקס פרו מפחדים מ "אמון הציבור", תשלח לשם תלונה מפורטת עם כל המקרה וזה יטופל, הבעיה שזה לוקח זמן...
עדיף את האחריות והשירות של אלקטרוניקה פרו, מאשר זה של ברימאג.Moshe984 כתב:שירות גרוע מהגרועים ביותר ושמעתי מכמה שנפלו שם עם מקררים סמסונג.
מספיק לעשות חיפוש בגוגל ולהבין עם מי יש לך עסק, למה קנית סמסונג מלכתחילה, זה כמו לקנות סיטרואן.
מאחל לך בהצלחה ולהבא תלמד.
מקררים זה LG....
מקןוה שלעולם לא תצטרך לקבל שירות מהם.
בכל אופן, אשמח לשתף את חוויתי מהשירות של אלקטרוניקס פרו למקרר היטאצ'י שהיבואן שלו היה אלקטרה.
אחרי שנה וקצת התחיל להרעיש, קראתי להם,הגיע טכנאי וקבע שזה מאוורר פן (כנראה פגם בייצור... ואני מקווה שזה לא משהו סידרתי).
הטכנאי ניסה להגיע למאוורר ללא הצלחה (הם לא מכירים את הדגם הזה עדיין)
הזמינו את החלק, שאין בארץ (אמרו שאולי מאוורר של דגם אחר יתאים, אבל לא רציתי לנסות), ושיקח בערך חודשיים עד שהחלק יגיע.
כעבור שבועיים התקשרו ואמרו שהחלק הגיע.
בפעם השניה שלחו לי טכנאי בכיר יותר בשם איציק (אחלה בחור. הוא גם זה ש"התקין" את המקרר כשקניתי אותו).
איציק גם לא הצליח בהתחלה לפרק את את מה שצריך כדי להגיע למאוורר, אבל אחרי כמה נסיונות הבנו מה צריך לפרק ובאיזה סדר, המאוורר הוחלף, והבעיה נפתרה.
כך שהחוויה שלי לא הייתה כזו נוראית. יכול להיות אם היה מדובר על תקלה חמורה יותר, אז השירות היה פחות טוב, קשה לי לומר.
הבעיה היא שאלקטרוניקס פרו נותנים שירות להרבה חברות, כך שאין לך יותר מדי אופציות. ח.י. עדיין נותנים שירות בעצמם למוצרים שלהם (או לפחות לחלק מהם), אבל הבנתי שגם זה מתחיל להשתנות.
@saraguru
לא הבנתי מה לא היה בסדר אצל ברימאג. שהטכנאי לא מכיר את הדגם של המקרר? או שלא היה את החלק בארץ והיית צריך להמתין הרבה זמן?
לגבי ח.י. - גם הם משתמשים בנותן שירות חיצוני עבור המקררים. לפחות זה שהתקין לי את המקרר של הייסנס היה קבלן פרטי. הוא גם לא הכיר את הדגם שרכשתי והתקשה להחליף את הצד של הדלת. אבל לזכותם של ח.י. יאמר שהם עונים מהר לטלפון, שולחים טכנאי מהיום למחר, והטכנאי נעזר במישהו בטלפון כדי לפתור את הביעה לשביעות רצוני.
את סמסונג אני פוסל אך ורק בגלל השירות. אני מקווה שמתישהו ייפול האסימון אצל היבואן והם יחליפו את נותן השירות הזה. אבל כל עוד יש אנשים שקונים סמסונג, מה אכפת ליבואן מה כותבים פה.
לא הבנתי מה לא היה בסדר אצל ברימאג. שהטכנאי לא מכיר את הדגם של המקרר? או שלא היה את החלק בארץ והיית צריך להמתין הרבה זמן?
לגבי ח.י. - גם הם משתמשים בנותן שירות חיצוני עבור המקררים. לפחות זה שהתקין לי את המקרר של הייסנס היה קבלן פרטי. הוא גם לא הכיר את הדגם שרכשתי והתקשה להחליף את הצד של הדלת. אבל לזכותם של ח.י. יאמר שהם עונים מהר לטלפון, שולחים טכנאי מהיום למחר, והטכנאי נעזר במישהו בטלפון כדי לפתור את הביעה לשביעות רצוני.
את סמסונג אני פוסל אך ורק בגלל השירות. אני מקווה שמתישהו ייפול האסימון אצל היבואן והם יחליפו את נותן השירות הזה. אבל כל עוד יש אנשים שקונים סמסונג, מה אכפת ליבואן מה כותבים פה.
כל הביטוחים והשירות יבואן מורשה או לא מורשה זה הכל בולשיט בלוף אחד גדול, ברגע שתצטרך משהו לך חפש.
אתה משווה lg ל סמסונג מבחינת אמינות אין מה להשוות בכלל. אני חושב שסמסונג במקררים זה הכי גרוע לקנות.
ביום שתהיה תקלה, אפרק ואנסה לתקן לבד, לא יילך, אני זורק אותו וקונה חדש, אני לא מתקן כלום ולא מכניס אלי הביתה שום טכנאי משום סוג..(כך עשיתי עם הקודם שהיה לי האייר 3 דלתות החזיק 7 שנים ואח"כ לפח).
אתה משווה lg ל סמסונג מבחינת אמינות אין מה להשוות בכלל. אני חושב שסמסונג במקררים זה הכי גרוע לקנות.
ביום שתהיה תקלה, אפרק ואנסה לתקן לבד, לא יילך, אני זורק אותו וקונה חדש, אני לא מתקן כלום ולא מכניס אלי הביתה שום טכנאי משום סוג..(כך עשיתי עם הקודם שהיה לי האייר 3 דלתות החזיק 7 שנים ואח"כ לפח).
מצטרף לכל מילה.dmitrys כתב:@saraguru
את סמסונג אני פוסל אך ורק בגלל השירות. אני מקווה שמתישהו ייפול האסימון אצל היבואן והם יחליפו את נותן השירות הזה. אבל כל עוד יש אנשים שקונים סמסונג, מה אכפת ליבואן מה כותבים פה....
הם בכלל לא מהווים אופציה עבורי ברכישת מוצרי חשמל רק בגלל התלונות על השירות
במקרה של מקררי סמסונג- לא יעזור לך כלום !!!
יש להם את אותו הפגם בהמון דגמים ואין שום מענה לבעיות.
לי יש מקרר 3 דלתות של סמסונג (בן 10) והוא סובל בדיוק מאותן בעיות כמו מקררים אחרים שהם מוכירם לאורך כל השנים.
אין לזה שום פתרון ועל זה אתה יכול ללמוד מהקבוצה הענקית שיש בפייסבוק.
היתה לפני כמה שנים תביעה יצוגית שהתוצאות שלה היה עלובות.
כרגע ישנה תביעה יצוגית נוספת, שאני לא צופה ממנה לגדולות ונצורות !
אגב, גם בארה"ב (ובמדינות נוספות) סובלים בדיוק מאותן התקלות במגוון גדול של דגמים שלהם וגם שם יש תביעות יצוגיות.
יש להם את אותו הפגם בהמון דגמים ואין שום מענה לבעיות.
לי יש מקרר 3 דלתות של סמסונג (בן 10) והוא סובל בדיוק מאותן בעיות כמו מקררים אחרים שהם מוכירם לאורך כל השנים.
אין לזה שום פתרון ועל זה אתה יכול ללמוד מהקבוצה הענקית שיש בפייסבוק.
היתה לפני כמה שנים תביעה יצוגית שהתוצאות שלה היה עלובות.
כרגע ישנה תביעה יצוגית נוספת, שאני לא צופה ממנה לגדולות ונצורות !
אגב, גם בארה"ב (ובמדינות נוספות) סובלים בדיוק מאותן התקלות במגוון גדול של דגמים שלהם וגם שם יש תביעות יצוגיות.
זרקתי מקרר סמסונג שעלה 12 אלף אחרי ששנים של בעיות.
אלקטרוניקס פרו זה בעיה אבל גם אם היו תותחים, זה רק פלסטר על מקרר שפשוט באיכות מתחת לכל ביקורת:
קיוסיק נוזל ומקלף תוך זמן קצר
כל שבוע מוציאים דלי מיים שנאגרו במקרר
פלסטיקים שנסדקים ונשברים בשימוש רגיל
אני ממש לא היחיד. יש כמוני המוני רוכשים מתוסכלים.
לשימחתי לקחתי החלטת לזרוק אותו (לא הרגשתי נעים למכור צרה כזאת למישהו, למרות שלמראית עין הוא עובד תקין...).
אלקטרוניקס פרו זה בעיה אבל גם אם היו תותחים, זה רק פלסטר על מקרר שפשוט באיכות מתחת לכל ביקורת:
קיוסיק נוזל ומקלף תוך זמן קצר
כל שבוע מוציאים דלי מיים שנאגרו במקרר
פלסטיקים שנסדקים ונשברים בשימוש רגיל
אני ממש לא היחיד. יש כמוני המוני רוכשים מתוסכלים.
לשימחתי לקחתי החלטת לזרוק אותו (לא הרגשתי נעים למכור צרה כזאת למישהו, למרות שלמראית עין הוא עובד תקין...).
גם אני מצטרף להמלצה על מקררי LGMoshe984 כתב:שירות גרוע מהגרועים ביותר ושמעתי מכמה שנפלו שם עם מקררים סמסונג.
מספיק לעשות חיפוש בגוגל ולהבין עם מי יש לך עסק, למה קנית סמסונג מלכתחילה, זה כמו לקנות סיטרואן.
מאחל לך בהצלחה ולהבא תלמד.
מקררים זה LG....
היה לי LG ישן שעבד כמו סוס עד שיום אחד הפסיק החלק של המקרר לקרר ורק המקפיא המשיך לעבוד
יתכן וזו לא היתה בעיה גדולה אבל רציתי אחד חדש עם ארבע דלתות אז המשכתי עם LG
הגיע מקרר מדהים, קטן יחסית מבחוץ וענק מבפנים, שקט לחלוטין, קירור פנומנלי וקל מאוד לגישה למזון
נשלט על ידי הטלפון. בקיצור נהנה מכל רגע.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
לפותח השירשור :
Welcome to the club
Welcome to the club
אני לא מתכוון ללכת אתם מלחמה למרות שלמקרר אין אפילו שנתיים.
פשוט אתקשר למקומון אזורי שיצלמו איך שאני מחזיר את המקרר לחנות שקם אלקטריק
שיצלם את שם החנות והמקרר (סמסונג) וזה הכל.
כל זה במקרה ולא יצליחו לתקן .
אין לי כוח להלחם בהם.
פשוט אתקשר למקומון אזורי שיצלמו איך שאני מחזיר את המקרר לחנות שקם אלקטריק
שיצלם את שם החנות והמקרר (סמסונג) וזה הכל.
כל זה במקרה ולא יצליחו לתקן .
אין לי כוח להלחם בהם.
מקרר סמסונג הוא נפילה. אני נפלתי קשה עם מקרר הפוך שלהם rl67, תריץ חיפוש תביעה ייצוגית של מקרר סמסונג. אנשים זורקים מקררים חדשים של סמסונג לאחר שהתייאשו מהבריכה שהמקרר מייצר להם בבית והיבואן מתעלם ולא נותן מענה וגם סמסונג העולמית, אתה יכול גם לחפש ביוטיוב סרטים מחו״ל שאנשים מנסים לפתור את הבעייה בעצמם.
אני חשבתי שפתרתי לעצמי את הבעייה, אבל שוב המקרר התחיל לייצר בריכות וכבר אין עם מי לדבר.
לפי דעתי מוצרים של סמסונג נראים מאוד מפתים שהם באולם תצוגה, מרשימים מאוד, אבל אלה מוצרי פח, אני לא קונה אף מוצר של סמסונג שיש לו תחליף מחברה אחרת.
אני חשבתי שפתרתי לעצמי את הבעייה, אבל שוב המקרר התחיל לייצר בריכות וכבר אין עם מי לדבר.
לפי דעתי מוצרים של סמסונג נראים מאוד מפתים שהם באולם תצוגה, מרשימים מאוד, אבל אלה מוצרי פח, אני לא קונה אף מוצר של סמסונג שיש לו תחליף מחברה אחרת.