לגבי מקרן JVC 7900
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·י-א כתב:שאלה ראאשונה לגבי הנורה - איך יודעים מתי צריך להחליף מבחינת עוצמת האור. האם יש מדד שלפוי ניתן לדעת שהיא נחלשה?
שאלה שנייה בקשר ל DTM - מה זה? האם זה ניתן להוסיף במקרן הזה?...
המנורה נחלשת לאורך הזמן כאשר שבמאות השעות הראשונות הנפילה הכי גדולה אני משתדל להחליף כל כ 1000 שעות.
במקרן הזה אין אופציה ל DTM .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·י-א כתב:איפה אתה קונה נורה?...
מקורית ? אצל היבואן בארץ עולה כ 2000 ש״ח.
ישראל
נורות זה עניין של מזל. הנורות החדשות נחלשות באזור ה 5%-10% בעשרות שעות הראשונות ואחכ יש דעיכה מאוד מאוד איטית.
לי יש כרגע 4 נורות בבית, כי אני נוטה להחליף לעיתים קרובות וברגע שמודדים אותן עם Light Meter (ולא בצורה חפיפניקית..) אז מגלים באופן מפתיע שהפערים בין חדשות לכאלה עם 2,000 שעות, יכולות לנוע בין 25 אחוז ל 5 אחוז בלבד.
תלוי במזל שלך עם הנורה הישנה ובמזל עם הנורה החדשה.
לגבי DTM, אתה יכול להכנס לאתר של חברת לומג'ן ולקנות את אחד הפרוססורים הבסיסיים שלהם ואז להנות מ DTM משובח, סקיילינג מעולה וכמובן תוכל לשמור על רמת הקונטרסט המעולה שלך שהיא טובה משמעותית מהדור הנוכחי.
רן
נורות זה עניין של מזל. הנורות החדשות נחלשות באזור ה 5%-10% בעשרות שעות הראשונות ואחכ יש דעיכה מאוד מאוד איטית.
לי יש כרגע 4 נורות בבית, כי אני נוטה להחליף לעיתים קרובות וברגע שמודדים אותן עם Light Meter (ולא בצורה חפיפניקית..) אז מגלים באופן מפתיע שהפערים בין חדשות לכאלה עם 2,000 שעות, יכולות לנוע בין 25 אחוז ל 5 אחוז בלבד.
תלוי במזל שלך עם הנורה הישנה ובמזל עם הנורה החדשה.
לגבי DTM, אתה יכול להכנס לאתר של חברת לומג'ן ולקנות את אחד הפרוססורים הבסיסיים שלהם ואז להנות מ DTM משובח, סקיילינג מעולה וכמובן תוכל לשמור על רמת הקונטרסט המעולה שלך שהיא טובה משמעותית מהדור הנוכחי.
רן
אהלן רן,
יש לי בסלון מסך טלויזיה לשעות היום והמקרן לערב.
החלפתי השבוע את הטלויזיה ל 65 (מ 55) ואחרי כיול לפי אתרים באינטרנט התמונה מצוינת אבל הלבנים בה הפילו אותי כשהדלקתי את המקרן ושם הכול היה לבנים חלשים לעומת הטלויזיה.
ממש מבאס. ואז התחלתי לשאול את עצמי אם זה הנורה. יש לי עליה כ 3000 שעות.
בקיצור נראה לי שזה זמן להחליף נורה.
יש לי בסלון מסך טלויזיה לשעות היום והמקרן לערב.
החלפתי השבוע את הטלויזיה ל 65 (מ 55) ואחרי כיול לפי אתרים באינטרנט התמונה מצוינת אבל הלבנים בה הפילו אותי כשהדלקתי את המקרן ושם הכול היה לבנים חלשים לעומת הטלויזיה.
ממש מבאס. ואז התחלתי לשאול את עצמי אם זה הנורה. יש לי עליה כ 3000 שעות.
בקיצור נראה לי שזה זמן להחליף נורה.