LeLit PL043MMI בשילוב עם Lelit Mara X
האם המטחנה הנ"ל היא שילוב טוב עם המכונה של לליט?
ראיתי שהיא מתומחרת באיזור 1000 ש"ח ואני מעדיף שלא למתוח את התקציב לכיוון K3 שמתומחרת סביב 1500 ש"ח
האם המטחנה תספק קפה טחון ברמה טובה ? האם ישנה מטחנה אחרת מומלצת באותו מחיר?
תודה מראש!
ראיתי שהיא מתומחרת באיזור 1000 ש"ח ואני מעדיף שלא למתוח את התקציב לכיוון K3 שמתומחרת סביב 1500 ש"ח
האם המטחנה תספק קפה טחון ברמה טובה ? האם ישנה מטחנה אחרת מומלצת באותו מחיר?
תודה מראש!
@tvfan1
·
יש לי אחת כזאת כשנה פלוס. סהכ מטחנה בסדר גמור ביחס למחיר אבל יש לה חסרונות חוץ מעניין השקילה: היא די מחממת את הקפה, רועשת, די מלכלכת את הסביבה ויש לה נטייה לאגור-הפתח יציאה בזווית לא חדה מספיק. אותם חסרונות שתמצא בכל ה38 ממ קוניות אני מניח.
אני חושב שאם כבר כדאי להזמין את eureka mignon הידנית מחול. לדעתי יצא לך די דומה מבחינת המחיר ועל פניו נראית עדיפה.
·
יש לי אחת כזאת כשנה פלוס. סהכ מטחנה בסדר גמור ביחס למחיר אבל יש לה חסרונות חוץ מעניין השקילה: היא די מחממת את הקפה, רועשת, די מלכלכת את הסביבה ויש לה נטייה לאגור-הפתח יציאה בזווית לא חדה מספיק. אותם חסרונות שתמצא בכל ה38 ממ קוניות אני מניח.
אני חושב שאם כבר כדאי להזמין את eureka mignon הידנית מחול. לדעתי יצא לך די דומה מבחינת המחיר ועל פניו נראית עדיפה.
נערך לאחרונה על ידי rico2108 ב 14/08/2020 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
@rico2108
·
תודה רבה על תגובתך המפורטת. האם לגרסה שציינת יש טיימר? ראיתי שיש להם המון דגמים ואני לא משוכנע שהבנתי על איזה מהם אתה מדבר ומהו המחיר שלו (בהנחה שאני רוצה להישאר באותה מסגרת תקציב)
חשוב לי גודל המטחנה (K3) נראית גדולה למדי ולכן הסתכלתי על הלליט, האם היוריקה קטנה?
תודה מראש!
·
תודה רבה על תגובתך המפורטת. האם לגרסה שציינת יש טיימר? ראיתי שיש להם המון דגמים ואני לא משוכנע שהבנתי על איזה מהם אתה מדבר ומהו המחיר שלו (בהנחה שאני רוצה להישאר באותה מסגרת תקציב)
חשוב לי גודל המטחנה (K3) נראית גדולה למדי ולכן הסתכלתי על הלליט, האם היוריקה קטנה?
תודה מראש!
@tvfan1
·
אני התכוונתי לדגם manuale מה שכן ראיתי שיש דגם עם טיימר בסדרה בשם crono שיש עליה מבצע
https://www.espressocoffeeshop.com/coff ... gnon-crono
זה אמור להיכנס בתקציב שלך של עד 1000 שח(יש מצב שיצא כמה שקלים פחות).
לגבי הגודל- הלליט פיצית וחמודה ולדעתי האיוריקה גם קטנה ויפה לא פחות
·
אני התכוונתי לדגם manuale מה שכן ראיתי שיש דגם עם טיימר בסדרה בשם crono שיש עליה מבצע
https://www.espressocoffeeshop.com/coff ... gnon-crono
זה אמור להיכנס בתקציב שלך של עד 1000 שח(יש מצב שיצא כמה שקלים פחות).
לגבי הגודל- הלליט פיצית וחמודה ולדעתי האיוריקה גם קטנה ויפה לא פחות
@rico2108
תודה רבה ריקו, נראה מעניין.
האם מישהו מחברי הפורום רכש את המטחנה הזו בארץ/בחו"ל ויכול לשתף ברשמים (טובים /רעים)
נראה שיש ליוריקה ליין גדול מאוד ודווקא על הדגם הזה לא שמעתי כלום ..
תודה מראש לעונים
תודה רבה ריקו, נראה מעניין.
האם מישהו מחברי הפורום רכש את המטחנה הזו בארץ/בחו"ל ויכול לשתף ברשמים (טובים /רעים)
נראה שיש ליוריקה ליין גדול מאוד ודווקא על הדגם הזה לא שמעתי כלום ..
תודה מראש לעונים
@tvfan1
·
אני כם לא מצאתי עליה ביקורות. לדעתי מטחנה חדשה יחסית.
מה שכן לפי האתר של איורוקה זו בדיוק אותה מטחנה כמו הידנית רק שלזאת יש טיימר. הבעיה שלה שאין לך יכולת לטחון ללא הטיימר. הייתי שולח להם מייל לוודא שזה אכן כך
באופן אישי אני מעדיף עבודה ללא טיימר ולשקול לפני ואחרי הטחינה.
·
אני כם לא מצאתי עליה ביקורות. לדעתי מטחנה חדשה יחסית.
מה שכן לפי האתר של איורוקה זו בדיוק אותה מטחנה כמו הידנית רק שלזאת יש טיימר. הבעיה שלה שאין לך יכולת לטחון ללא הטיימר. הייתי שולח להם מייל לוודא שזה אכן כך
באופן אישי אני מעדיף עבודה ללא טיימר ולשקול לפני ואחרי הטחינה.
@boren
·
אורן תודה על ההבהרה. לא משבחים אדם בפניו אבל מקצתו אפשר- בהחלט אחד המשתמשים היותר פעילים שמשתפים מהידע שלהם מתחילים ומתקדמים כאחד ואני באופן אישי לא אשכח איך בזכותך החלפתי את האסקסו בייסיק לאירופיקולה כמכונת אספרסו ראשונה. חסכת לי עגמת נפש גדולה!
·
אורן תודה על ההבהרה. לא משבחים אדם בפניו אבל מקצתו אפשר- בהחלט אחד המשתמשים היותר פעילים שמשתפים מהידע שלהם מתחילים ומתקדמים כאחד ואני באופן אישי לא אשכח איך בזכותך החלפתי את האסקסו בייסיק לאירופיקולה כמכונת אספרסו ראשונה. חסכת לי עגמת נפש גדולה!