עזרה בבחירת מערכת סאונד
שלום!
קניתי עכשיו פיג'ו 207 והייתי רוצה לאבזר אותה במערכת איכותית (שתכלול רמקולים, סאבוופר, רדיו דיסק ומגבר אם צריך) כמה שניתן בטווח מחיר של עד 3000 ש"ח. מכיוון שאינני מבין ממש טוב במערכות סאונד החלטתי לפנות לפורום זה בשביל עזרה.
בתודה מראש,
פיליפ:)
קניתי עכשיו פיג'ו 207 והייתי רוצה לאבזר אותה במערכת איכותית (שתכלול רמקולים, סאבוופר, רדיו דיסק ומגבר אם צריך) כמה שניתן בטווח מחיר של עד 3000 ש"ח. מכיוון שאינני מבין ממש טוב במערכות סאונד החלטתי לפנות לפורום זה בשביל עזרה.
בתודה מראש,
פיליפ:)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
3000 ש"ח למערכת זה לא כזה נמוך..
זה בהחלט לא הרבה במדינת מפקיעי המחירים (AKA ISRAEL) אבל מספיק לבניית מערכת סבירה..
הייתי מתקצב ככה-
1000-1200 ליחידת ראש
1200 שקל בערך לרמקולים אחוריים + קדמיים
1200 למגבר 4 ערוצים
קצת עובר את התקציב , אבל, אפשר לחתוך בהוצאות אם תצליח למצוא מגבר משומש במצב טוב או יחידת ראש כחדשה במחיר טוב..
*סאב ומגבר לסאב כרגע ממש לא אפשרי בתקציב..
זה בהחלט לא הרבה במדינת מפקיעי המחירים (AKA ISRAEL) אבל מספיק לבניית מערכת סבירה..
הייתי מתקצב ככה-
1000-1200 ליחידת ראש
1200 למגבר 4 ערוצים
קצת עובר את התקציב , אבל, אפשר לחתוך בהוצאות אם תצליח למצוא מגבר משומש במצב טוב או יחידת ראש כחדשה במחיר טוב..
*סאב ומגבר לסאב כרגע ממש לא אפשרי בתקציב..
יש רק בעיה אחת עם הממלצה שלך . שכחת כסף להתקנה . באודיו לרכב ההתקנה עושה את כול ההבדל בין מערכת מעולה למערכת סבירה או מעפנה . ומתקין מקצועי לוקח כסףjacko-il כתב:3000 ש"ח למערכת זה לא כזה נמוך..
הייתי מתקצב ככה-
1000-1200 ליחידת ראש
1200 למגבר 4 ערוצים
*סאב ומגבר לסאב כרגע ממש לא אפשרי בתקציב.....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
צודק..
שכחתי מזה כי אני רגיל להתקין לעצמי..
שכחתי מזה כי אני רגיל להתקין לעצמי..