באיזור השרון מומלץ אנטנה עוצמתית לעידן פלוס
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עם רפלקטורים מאחור מרובת אלמנטים וגם בצפון תל אביב הישן עקב הקליטה הגרועה באיזורים אלה רפלקטורים אלמנטים מאחור לסינון הפרעות בקליטה כך טוענים
נערך לאחרונה על ידי tomer_1968 ב 09/08/2020 8:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

אם אני מ וחק שרשור אז יש טענות וזכותי לכתוב מה שבא לי כל זמן שזה קשור לפורום כן אני ממליץ ונמאס לי מהלעג של האנשים כאן אתה צודק אולי עדיף שלא אכתוב כאן לאור התגובות שמקבל
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
מרטין בוא תסביר לנו מה הרעיון בהודעה הזאת ובמה זה מסייע לנו הגולשים ואשמח להבין אם התשובה שנתתי שהיא שוות ערך במידע למה שפותח הפוסט כתב באמת פוגענית ולא אינפורמטיבית כמו מה שהוא כתב בעצמו....
"עם רפלקטורים מאחור מרובת אלמנטים וגם בצפון תל אביב הישן עקב הקליטה הגרועה באיזורים אלה רפלקטורים אלמנטים מאחור לסינון הפרעות בקליטה כך טוענים"
מה זה רפקלרטורים מרובת אלמנטים? מי אלה שכך טוענים? מה מטרת השרשור? מידע/שאלה? מה המידע שמתקבל פה? מי הבין אותו?
זהו פורום מקצועי אני רוצה להאמין בגלל זה אני נכנס ועוקב אחרי הודעות ומשתתף איפה שאפשר, אבל וואלה המידע הזה לא עזר לי בכלום ויותר בלבל מאשר נתן משהו... אם מישהו הבין את הבחור בבקשה שיתרגם לכולנו.
"עם רפלקטורים מאחור מרובת אלמנטים וגם בצפון תל אביב הישן עקב הקליטה הגרועה באיזורים אלה רפלקטורים אלמנטים מאחור לסינון הפרעות בקליטה כך טוענים"
מה זה רפקלרטורים מרובת אלמנטים? מי אלה שכך טוענים? מה מטרת השרשור? מידע/שאלה? מה המידע שמתקבל פה? מי הבין אותו?
זהו פורום מקצועי אני רוצה להאמין בגלל זה אני נכנס ועוקב אחרי הודעות ומשתתף איפה שאפשר, אבל וואלה המידע הזה לא עזר לי בכלום ויותר בלבל מאשר נתן משהו... אם מישהו הבין את הבחור בבקשה שיתרגם לכולנו.
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

לגבי רפלקטורים מאחור קיימת אנטנה כזו זולה עם מספר מועט מאוד של אלמנטים וקיבלתי הרבה דיווחים מאיזור השרון על בעיות בקליטה עם אנטנה פשוטה זו במערך עידן פלוס טוענים שההפרעות מקורן במצריים עד כאן ברור מקווה מאחר ופורום זו הינו גם בתחום עידן פלוס אז הבאתי מידע בתחום זה יש לציין שנדיר שאני כותב פה בתחום כי אין הרבה מה לחדש בו אני יודע היטב שאם מישהו מוכר בקהילה היה כותב כאן היחס היה שונה ועם אנטנה כזו נקלטים 3 תדרים במקביל
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

מה אני מציע - מי שנתקל בבעיות קליטה יש מספר חנויות המוכרות אנטנות כאלה . ועוד דבר לפעמים שימוש במגבר מגביר גם עוצמת ההפרעות כפי שקיבלתי דיווח מרחובות למשל - ששם לעומת זאת אנטנה ללא מגבר וקטנה יחסית אפשרה קליטה רציפה גם בערב בנוסף לפעמים רגישות הטיונר המובנה נמוכה גם על כך קיבלתי דיווחים ואז יש צורך בממיר חיצוני
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
shmizan לעג? איפה ראית לעג? רשמתי לו מידע שווה ערך למידע שהוא מסר. זהו פורום מקצועי (ככה היה שנים רבות), יש הטרלות וספאם של כוכבים גדולים וטובים מזה, אם אתה מוצא את עצמך נפגע מתגובות של החברים יש לזה את כפתור הדיווח, מוזמן להשתמש בו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·מכיר את כפתור "דווח"?benny123 כתב:shmizan לעג? איפה ראית לעג? רשמתי לו מידע שווה ערך למידע שהוא מסר. זהו פורום מקצועי (ככה היה שנים רבות), יש הטרלות וספאם של כוכבים גדולים וטובים מזה, אם אתה מוצא את עצמך נפגע מתגובות של החברים יש לזה את כפתור הדיווח, מוזמן להשתמש בו....
שמעת על פשוט להתעלם במקום להמשיך להקפיץ הודעות שמראש אתה חושב שהן לא רלוונטיות?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
·MartinHSabag כתב:שמעת על פשוט להתעלם במקום להמשיך להקפיץ הודעות שמראש אתה חושב שהן לא רלוונטיות?.........
הבעיה שאותו המשתמש שפתח גם את דיון זה, הוא בהתמדה מציף את כל הפורום בהודעות ריקות מכל תוכן ועילגות בצורה מחרידה, שיש להם תמיד את אותו הניסוח שחוזר על עצמו ומספר על כלום ועל שום דבר, כאלה למשל:
https://www.hometheater.co.il/vt333441.html
https://www.hometheater.co.il/vt341713.html
וגם בנוסף לזה מבלבל את המבקרים שלא בדיוק מתמצאים בתחום הטכני המדובר ובאו לכאן בתקווה לסיוע בתחום זה או לעדכונים כלשהם ועוד יכולים לתעות ולחשוב שמשתמש ההוא באמת כותב דברים הגיוניים כלשהם או שהוא יודע על מה הוא כותב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

סיס אדמין הידע שלי שואף לאפס יש לך הוכחה לכך בגלל שיש לך מכשור ב10000 שקל זה לא אומר דבר על הידע שלך בתחום וכן אם טעיתי אז אני מוחק פוסט מיותר ואז באות טענות על המחיקה אז כן הבאת דוגמאות של שני פוסטים לא חשובים אוקיי המידע שאני כותב מבוסס על בדיקות מקיפות כמובן אני כותב בצורה עילגת חחח כתבת שצריך מטר ושמונים לקלוט ערוץ מרוקו והנה הצליחו לקלוט במטר ועשרים אני יכול להתחרות עם כל אחד בידע המקצועי שלו כפי שהוכחתי ברחובות למשל