Atmos בעייתי לעיתים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ketem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

כאשר אני מנגן קיבציי אטמוס מהמחשב.. יש ליפעמים תקלות כגון .. סאונד פיתאום ניפסק שומעים דממה או שומעים פיתאום ווקאל שאמור לבוא מהסנטר ושומעים אותו באחד הסראונדים .. יש לציין שיש קבציי סרטים באטמוס שמנגנים חלק מההתחלה על הסוף. מישהו ניתקל בבעייה כמו שלי ? מציין שיש לי סטאפ של 5.1.4 רסיבר פיוניר lx503

Dannino
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 710
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #2 

@ketem
·
היי אח,

מה הנגן שלך, סטרימר או מחשב?
לאן הוא מחובר ואיך?

אתה אמור להגדיר בנגן שיהיה מופעל מצב pass-throug ולתת לרסיבר שלך לעשות את עבודת הפיענוח.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #3 

@ketem
אם יש סרטים שעובדים בלי בעיה הייתי בודק את הקבצים שכן עושים בעיה. תנסה להוריד אחד מהם שוב ולראות אם הוא בדיוק באותו גודל כמו הקובץ שלא עובד ואם אפשר לנגן אותו.

OrenMizrav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

נשמע כמו באג שהיה פעם בגירסה של קודי
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/

ketem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מזרים סרטים מהמחשב לאחר הורדה .. משתמש בmpc-hc המחשב מחובר בכבל hd לרסיבר והרסיבר בכבל hd לטלויזיה. צפיתי בסרט venom והיו לי תקלות בסאונד לאחר מכן ראיתי את אותו סרט אבל ב3 גירסאות שונות כלומר 3 מעלי קבצים שונים עם סיומת אחרת (יש לציין שכולם באטמוס) ובכל ה4 קבצים אותה הבעייה. יש לציין שיש סרטים באטמוס שעובדים אצלי חלק וכך גם כל הפורמטים האחרים dts hd dts x וכו. לגביי dannino וההצעה של הגדרת הנגן על pass throug .. אני מפחד לגעת בהגדרות כי עד שהגעתי לעמק השווה מבחינת ההגדרות ושהרסיבר יעבוד עם כל הפורמטים בצורה טובה לקח זמן. יש עוד איזה שהם תובנות/הצעות .. אולי החלפת נגן .. למרות שממש לא בא לי

Dannino
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 710
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #6 

@ketem
·
עם איזה נגן אתה משתמש?
נסה אחד אחר ובו תגדיר pass-through ואז תוכל לשלול עוד אופציה.

לגבי עניין של הרסיבר והפורמטים, אין מה לעושות יותר מדיי - אם הרסיבר שלך מתקדם יחסית ותומך בפורמטים עכשויים אז הכל טוב, הוא פשוט תומך. אין משהו להגדיר בו. להיפך - זה מה שמומלץ, לתת לרסיבר לעשות את כל העבודה והפענוח של הסאונדץ. לשם זה הוא מיועד ויש בו את כל הרכיבים הנחוצים, הרבה מאשר מחשב או כל סטרימר אחר.

עוד אופציה - קח סטרימר זמני או תשאיל מחבר ותנגן בו סרט במקום במחשב ותראה מה אתה מקבל. נסה נגיד עם VLC player.
נסה פעם אחת עם pass-through ופעם אחרת בלי ותראה מה קורה.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #7 

ketem כתב:אני מפחד לגעת בהגדרות כי עד שהגעתי לעמק השווה מבחינת ההגדרות ושהרסיבר יעבוד עם כל הפורמטים בצורה טובה לקח זמן.
...
·

לא נשמע שהרסיבר עובד עם כל הפורמטים בצורה טובה...

OrenMizrav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

mpc-hc זה מבוסס קודי?
אתה יכול להתקין גירסה אחרונה של קודי רגיל על המחשב ולנסות לנגן איתה?
היתה לי אותה בעיה ונפתרה אחרי כמה גרסאות
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/

DrorAuberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74
שם מלא: Dror Auberman
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #9 

ממליץ לך לעבור לנגן ה mpc-BE במקום הHC כי הוא ממשיך לקבל עידכונים לעומת הHC שלא מקבל כבר עידכונים.

תצטרך להוסיף כמה קודקים כדי לשמוע ולצפות בכל הפורמטים, אבל זה שווה את המאמץ, ולדעתי ומנסיוני, זהו הנגן הכי נוח ואיכותי כרגע, בדקתי את כל האחרים, ובסוף נשארתי איתו.

ketem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אני מזרים סרטים מהמחשב לרסיבר עם mpc-hc פלוס קודקים מffd show
כל הפורמטים עובדים פיקס למעט אטמוס שחלק מהסרטים מנגנים חלק וחלק עם בעיות .. האם קיים נגן לווינדוס 10 שמגיע עם תמיכה באטמוס ללא צורך בהיתעסקות בהגדרות (תשובה מניסיון בבקשה) שיחליף לי את הנגן שלי על מנת ליבדוק קובץ אטמוס שמנגן עם בעיות?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”