LG או Xiaomi
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני מתלבט בין החברות כאשר המטרה היא קניית מסך 65 אינץ' ותקציב של עד 3,500.
בפינה אחת יש את xiaomi. יש רק דגם אחד בארץ אז אין מה לתהות לגבי איכויות.
בפינה השנייה ישנם מספר דגמים של LG שנכנסים לתקציב עד nano80 שטיפה חורג ממגבלת התקציב.
השימוש הטלוויזיה היא לסלון, צפייה בשידור טלוויזיה רגילים, נטפליקס ופעם בשבוע גם סרט דרך האפליקציות המוכרות .
במקרה של lg מהדגם nano80 מדובר על נאנו סל שגם שם יש מספר דגמים שלהבנתי זה הבסיסי. השאלה, מה ההבדל באיכות בינו לבין הדגמים שאינם מוגדרים נאנו סל. אצל ה-xiaomi ברור לי שאם אלך עליה אקבל טלוויזיה ממוצעת שיתרונה במערכת הפעלה אנדרואיד ואפשרויות לחיבור אמצעי טכנולוגיות אחרים.
אגב ה-nano80, ראיתי שהוא לא תומך ב-dolby atmos, השאלה אם זה ישנה אם אני לא איבר מקרן קול? איך הסאונד שלו?
בפינה השנייה ישנם מספר דגמים של LG שנכנסים לתקציב עד nano80 שטיפה חורג ממגבלת התקציב.
השימוש הטלוויזיה היא לסלון, צפייה בשידור טלוויזיה רגילים, נטפליקס ופעם בשבוע גם סרט דרך האפליקציות המוכרות .
במקרה של lg מהדגם nano80 מדובר על נאנו סל שגם שם יש מספר דגמים שלהבנתי זה הבסיסי. השאלה, מה ההבדל באיכות בינו לבין הדגמים שאינם מוגדרים נאנו סל. אצל ה-xiaomi ברור לי שאם אלך עליה אקבל טלוויזיה ממוצעת שיתרונה במערכת הפעלה אנדרואיד ואפשרויות לחיבור אמצעי טכנולוגיות אחרים.
אגב ה-nano80, ראיתי שהוא לא תומך ב-dolby atmos, השאלה אם זה ישנה אם אני לא איבר מקרן קול? איך הסאונד שלו?
·eyalgottfried כתב:אני מתלבט בין החברות כאשר המטרה היא קניית מסך 65 אינץ' ותקציב של עד 3,500.
אגב ה-nano80, ראיתי שהוא לא תומך ב-dolby atmos, השאלה אם זה ישנה אם אני לא איבר מקרן קול? איך הסאונד שלו?...
שיאומי זאת לא טלויזיה ממוצעת, זאת טלויזיה בסיסית. ההבדל הוא שכמעט כל טלויזיה שתבחר תהיה טובה ממנה, היא נמצאת בתחתית הרשימה.
ל-LG יש כמה דגמים.
כמובן שעדיף לך לקחת דגמים ישנים יותר (SM8100/SM8600) כי הם יהיו זולים יותר.
Nano80 היא קצת יותר טובה מהטלויזיה הבסיסית של LG, שהיא עצמה קצת יותר טובה מהטלויזיה הבסיסית של שיאומי.
כך שבסה״כ ההבדל בינה לבין שיאומי הוא די משמעותי.
-
eyalgottfried
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה על ההסבר.mdk_25 כתב:·......
שיאומי זאת לא טלויזיה ממוצעת, זאת טלויזיה בסיסית. ההבדל הוא שכמעט כל טלויזיה שתבחר תהיה טובה ממנה, היא נמצאת בתחתית הרשימה.
ל-LG יש כמה דגמים.
כמובן שעדיף לך לקחת דגמים ישנים יותר (SM8100/SM8600) כי הם יהיו זולים יותר.
Nano80 היא קצת יותר טובה מהטלויזיה הבסיסית של LG, שהיא עצמה קצת יותר טובה מהטלויזיה הבסיסית של שיאומי.
כך שבסה״כ ההבדל בינה לבין שיאומי הוא די משמעותי....
מה ההבדל בין sm8600 ל-sm8100? ואיך שניהם מול ה-nano80?
·