עזרה בבחירת אוזניות בתקציב גג של 2500 שקלים
-
PoNi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
אני מחפש אוזניות לשמיעה ביתית ככה שאין צורך שהם יהיו סגורות או אטומות לרעשים,אחרי שאני יקנה את האוזניות אני יקנה להם גם מגבר.
אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט.
תמליצו לי בבקשה על 3-4 דגמים שיש בארץ שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
אני שומע המון סגנונות של מוזיקה אבל אפשר להגיד שהכיוון שלי הוא די רוק ומטאל אבל גם את שאר הסגנונות אני שומע לא מעט.
תמליצו לי בבקשה על 3-4 דגמים שיש בארץ שיהיו הכי טובים למטרות שלי ואני ילך,ישמע וישווה בין כולם.
- kuden
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
הגרדו הכי יקרות שתוכל להכניס בתקציב , ואפשר לנסות גם את הDT990 של ביירדינמיק
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
פעם (לפמני המון זמן ) היו כאן בארץ סטאקס עם מגבר , אנני יודע אם מיבאים אותם , ומה מחירם , אבל לעניות דעתי אין אוזניות יותר טובות מהן (לפחות אני לא נחשפתי )
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
בירודינמיק מעולות למרות שלא הרגשתי הבדל הסטרי בינם לבין הCX300
חשוב לציין שהCX300 הם נינעצות והבירודינמיק הם קשת גדולה.
חשוב לציין שהCX300 הם נינעצות והבירודינמיק הם קשת גדולה.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- a12beat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
אם לא הרגשת הבדל הסטרי בן dt990 לcx 300 את חייבת או להחליף תחביב או לנקות את האוזנים חזק .
סטאקס נמכרות בארץ ,אבל אלו שנמכרים הם מעבר לתקציב.
סטאקס נמכרות בארץ ,אבל אלו שנמכרים הם מעבר לתקציב.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
שי, לדעתך סטאקס 3030 יותר טובות מהדינמיות הפופולריות?
כי שמתי לב שמחיר של סט-אפ שלם יוצא בערך אותו דבר.
כי שמתי לב שמחיר של סט-אפ שלם יוצא בערך אותו דבר.
- a12beat
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
אני חושב שקשה לעשות השוואה ,ה3030 ששמעתי היה בהם משהו מאוד מיוחד ,צליל שלא שומעים באוזניות דינאמיות,מעין חלקות שכזו .
אבל זה מאוד עניין של טעם ,האוזניות די נטו לכיון הטרבל,ושיחזור הבאס שלהם היה קצת לוקה בחסר ,לעומת זאת סט ה4040 לדעתי מדהימות.
אבל זה מאוד עניין של טעם ,האוזניות די נטו לכיון הטרבל,ושיחזור הבאס שלהם היה קצת לוקה בחסר ,לעומת זאת סט ה4040 לדעתי מדהימות.
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
אחרי שחרשתי בכפר המכביה על אזניות של אבי יפה, אפשר להגיד שאזניות אלקטרוסטטיות לא הפילו אותי. כולל הדגם של ה20K.
המחיר כן.
המחיר כן.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- תומר_יפה
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 39
ענבר, יכול להיות ששכחת להוציא את ה-CX300 מהאוזניים לפני הבדיקה של הביירדינאמיק? קראתי פעם שזה עלול להשפיע.InbarHovav כתב:בירודינמיק מעולות למרות שלא הרגשתי הבדל הסטרי בינם לבין הCX300
חשוב לציין שהCX300 הם נינעצות והבירודינמיק הם קשת גדולה....
אולפני אבי יפה - סטריאו וקולנוע ביתי
www.AviYaffe.com
www.AviYaffe.com
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
ענבר...איזה דגם של ביור שמעת ???
אל תקטלו אותה , אולי היא שמעה אוזניות כפתור כאלה ....יש להם גם כאלה
אל תקטלו אותה , אולי היא שמעה אוזניות כפתור כאלה ....יש להם גם כאלה
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
אם אני טועה ואין סיבה שיגנו עלייך כי שמעת נגיד את ה880 . .. חבל מאוד. . .
חרשים שומעים הבדלים בין CX300 לביור . . .יש לי בבית את שניהם ואם אחי הבדיל אז גם מתים בלי אוזנים יכולים
חרשים שומעים הבדלים בין CX300 לביור . . .יש לי בבית את שניהם ואם אחי הבדיל אז גם מתים בלי אוזנים יכולים
- slavazh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
אני חושב שהוצאתם את מה שעינבר אמרה קצת מפרופורציה. כתוב שהיא לא הרגישה הבדל היסטרי לא כתוב שאין הבדל.
ופוני ממליץ לך לשמוע AUDIO TECHNICA.
ופוני ממליץ לך לשמוע AUDIO TECHNICA.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.