אני רק שאלה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
superuriya
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
על רמקול מebay משומש שנת יצור 2003.
הרמקול עולה 600 אירו ומשלוח עוד 72 אירו.
כמה מיסים מעמ וכו ביבי וחבריו יקחו לי?
כמה מיסים מעמ וכו ביבי וחבריו יקחו לי?
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@superuriya
17% + עוד כמה קטנות. נדמה לי $5 לכל קילו, איגרת מכס זה משהו כמו $7, עמלת שחרור אולי. אם החשבונית מראה את דמי השילוח בנפרד אז המע"מ לא אמור להיות מוכל על מחיר השיגור ובמקום זה יש להם חישוב FLAT של $5 לקילו.
17% + עוד כמה קטנות. נדמה לי $5 לכל קילו, איגרת מכס זה משהו כמו $7, עמלת שחרור אולי. אם החשבונית מראה את דמי השילוח בנפרד אז המע"מ לא אמור להיות מוכל על מחיר השיגור ובמקום זה יש להם חישוב FLAT של $5 לקילו.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
המיסים לטובת המדינה זה בערך 1/3 מהסה"כ (כולל דמי השילוח). מעבר לזה ייתכנו עמלות שקר-כלשהו נוספות, תלוי בחברה שתשלים את השילוח בישראל. קשה להעריך את זה מראש. אם יש מזל זה עובר דרך דואר ישראל ויכול גם לצאת ללא עמלות נוספות (רק תביא בחשבון שיכולים להיות כמה חודשי המתנה).superuriya כתב:על רמקול מebay משומש שנת יצור 2003.
כמה מיסים מעמ וכו ביבי וחבריו יקחו לי?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
למה שליש? רק 18% וזהו. עמלות עמיל מכס, אחסנה וכו' עוד כ 200-300 שח כאמור תלוי בחברה.dragon כתב:המיסים לטובת המדינה זה בערך 1/3 מהסה"כ (כולל דמי השילוח). מעבר לזה ייתכנו עמלות שקר-כלשהו נוספות, תלוי בחברה שתשלים את השילוח בישראל. קשה להעריך את זה מראש. אם יש מזל זה עובר דרך דואר ישראל ויכול גם לצאת ללא עמלות נוספות (רק תביא בחשבון שיכולים להיות כמה חודשי המתנה)..........
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 566
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@superuriya
דבר איתי בטלפון - אני אעזור לך להביא את זה נכון ובצורה שתדע את כל העלויות.
זה רק במידה והרמקול הנ"ל (שלא פרסמת את הדגם) לא נמכר בארץ באף חנות ואין פה נציגות!
יעקב.
דבר איתי בטלפון - אני אעזור לך להביא את זה נכון ובצורה שתדע את כל העלויות.
זה רק במידה והרמקול הנ"ל (שלא פרסמת את הדגם) לא נמכר בארץ באף חנות ואין פה נציגות!
יעקב.
-
superuriya
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הרמקול הוזמן.
תודה לכל המגיבים.
תודה לכל המגיבים.