התייעצות לגבי 70 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
eyalgottfried פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

אחרי ששאלתי מספר שאלות בשרשורים קודמים הגעתי למסקנה שכול עוד התקציב שלי מוגבל לעד 3,500, אני לא באמת יצליח להגיע לטלוויזיה איכותית של ממש. ולכן, בעצת כמה מקומות וגם כאן, החלטתי ללכת על כמה שיותר גדול, ואשמח על חוות דעתכם על הדגמים הבאים, מה נותן הכי הרבה תמורה:
Normande NTV7000 - הכי זולה שמצאתי (לא כולל חברות מדבקה) . הבעיה שהיבואן נותן רק שנה אחריות

Philips 70PUS6504/12 - שנתיים אחריות.

Samsung UE70RU7100 - חורג במקצת מהתקציב אבל אחד מהחברות המובילות בשוק. מצד שני רק שנה אחריות עם אפשרות לתוספת של 200 ש"ח שמגדילה עוד יותר את החריגה. השאלה בהשוואה לקודמות ההבדל הוא משמעותי, אם בכלל?

LG 70UM7380PVA - חורג עוד יותר מהתקציב אבל מקבלים 3 שנים אחריות אז יוצא פחות או יותר זהה לסמסונג.

תודה מראש :)

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מקפיץ בתקווה לקבל תשובה

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

eyalgottfried כתב:אחרי ששאלתי מספר שאלות בשרשורים קודמים הגעתי למסקנה שכול עוד התקציב שלי מוגבל לעד 3,500, אני לא באמת יצליח להגיע לטלוויזיה איכותית של ממש. ולכן, בעצת כמה מקומות וגם כאן, החלטתי ללכת על כמה שיותר גדול, ואשמח על חוות דעתכם על הדגמים הבאים, מה נותן הכי הרבה תמורה:
Normande NTV7000 - הכי זולה שמצאתי (לא כולל חברות מדבקה) . הבעיה שהיבואן נותן רק שנה אחריות

Philips 70PUS6504/12 - שנתיים אחריות.

Samsung UE70RU7100 - חורג במקצת מהתקציב אבל אחד מהחברות המובילות בשוק. מצד שני רק שנה אחריות עם אפשרות לתוספת של 200 ש"ח שמגדילה עוד יותר את החריגה. השאלה בהשוואה לקודמות ההבדל הוא משמעותי, אם בכלל?

LG 70UM7380PVA - חורג עוד יותר מהתקציב אבל מקבלים 3 שנים אחריות אז יוצא פחות או יותר זהה לסמסונג.

תודה מראש :)
...
·
נורמנדה היא מדבקה למיטב ידיעתי. תבדוק.

פיליפס עדיין מייצרים מסכים, אבל לא מסוגלים להתחרות ב-3 הגדולים: LG סמסונג וסוני.

סמסונג הוא מסך בסיסי טוב, אבל השרות של היבואן הרשמי בארץ על הפנים.

LG הוא גם מסך בסיסי טוב, אבל פחות טוב מסמסונג. ויש להם את השירות בין הטובים בארץ.

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

mdk_25 כתב:
...
...
·
נורמנדה היא מדבקה למיטב ידיעתי. תבדוק.

פיליפס עדיין מייצרים מסכים, אבל לא מסוגלים להתחרות ב-3 הגדולים: LG סמסונג וסוני.

סמסונג הוא מסך בסיסי טוב, אבל השרות של היבואן הרשמי בארץ על הפנים.

LG הוא גם מסך בסיסי טוב, אבל פחות טוב מסמסונג. ויש להם את השירות בין הטובים בארץ.
...
נורמנדה זאת חברה למוצרי חשמל מגרמניה. לא מובילה בתחום כמו בוש אבל למיטב הבנתי השלישית בגודלה שם.

היה די ברור לי שסמסונג, אל ג'י וסוני הן מהמובילות בתחום הטלוויזיה. אם כי, גם כול אחת מהן מייצרות דגמים בסיסיים למדי, כדי להתחרות בפיליפס, נורמנדה והאחרים. השאלה היא עד כמה משעותי יהיה השינוי באיכות? כמו כן, אם אני אלך על 65 אינץ' כדי להיכנס לתוך התקציב, עד כמה זה יהיה משמעותי לחווית הצפייה 65 אינץ' מול 70 אינץ'?

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #5 

eyalgottfried כתב:
...
...
נורמנדה זאת חברה למוצרי חשמל מגרמניה. לא מובילה בתחום כמו בוש אבל למיטב הבנתי השלישית בגודלה שם.

היה די ברור לי שסמסונג, אל ג'י וסוני הן מהמובילות בתחום הטלוויזיה. אם כי, גם כול אחת מהן מייצרות דגמים בסיסיים למדי, כדי להתחרות בפיליפס, נורמנדה והאחרים. השאלה היא עד כמה משעותי יהיה השינוי באיכות? כמו כן, אם אני אלך על 65 אינץ' כדי להיכנס לתוך התקציב, עד כמה זה יהיה משמעותי לחווית הצפייה 65 אינץ' מול 70 אינץ'?
...
·
לא אמרתי שנורמנדה זאת חברה בידיונית.
אלה שחטיבת ייצור הטלויזיות שלהם לא יושבת בגרמניה, אלא במפעל עלום בסין שקנה את זכויות השם.
כמו הרבה חברות אחרות שפעם ייצרו טלויזיות, והיום נמכרות טלויזיות תוצרת סין בשמן.

למיטב ידיעתי פיליפס ויתרו על הובלה טכנולוגית בתחום הטלויזיות, ומנסים לפצות על כך בעזרת מנגון ה-ambient light שלהם.
אז באיכות תמונה נטו, מLG וסמסונג תקבל איכות טובה יותר.

לגבי מה תוכל להשיג בתקציב הזה בגודל אחר - האמת אין לי זמן לבדוק לך.
מוזמן להכנס לזאפ ולבדוק...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”