התלבטות לגבי החלפת רסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
YG2015 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

הי,

אני עומד בפני מעבר דירה, ולרגל השינוי חשבתי לשדרג קצת את מערכת הקולנוע הביתי ובפרט את הרסיבר שלי.
כיום יש לי Marantz sr-4500 שהוא יופי של רסיבר לשימושים שלי (צפייה בסרטים דרך נטפליקס ומעוד קצת מקורות קצת יותר איכותיים). יש לי מקרן fullHD וסט רמקולים 5.1 כך שאני לא צריך להשתדרג הרבה. הבעיה העיקרית היא שלמראנץ אין חיבור HDMI והחיבור אודיו שלו הוא אופטי במידה ורוצים משהו שהוא מעל סטריאו, שזה די קוץ בתחת כשרוצים לחבר את זה למזרים סרטים כלשהו.

וזה מביא אותי לשתי השאלות הבאות:
1. מה חשוב שאחפש ברסיברים חלופיים (המטרה היא למצוא רסיבר יד שנייה פה באתר, והשאלה על מה ניתן להתגמש ועל מה לא - כאמור אני אוהב דברים איכותיים אבל לא צריך את הכי מתקדם בשוק)
2. האם יש שוק לרסיבר marantz הישן שלי? אם כן מה תמחור ריאלי שלו במידה והוא שמור טוב?

המון תודה מראש!

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #2 

@YG2015
אם אין לך כוונה לשדרג ל4K ותצורות 7.1 אז דגם קצת ישן וטוב עם HDMI ומערכת כיול בטח יספיק, כדאי גם תמיכה ב+DD שפופולרי בNF. לפי המחירים שעלה חדש בזמנו + ביקורות תוכל לוודא שלא מדובר בדגם גרוע. יש הרבה למכירה באיזור ה1000 שלטעמי גם מחיר מופרז, אבל זה מה שאנשים מבקשים. שלך עלה חדש בסביבות $450 לפי מה שאני רואה.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6626
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #3 

רסיברים טרום עידן ה HDMI נמכרים בסביבות כמה מאות שקלים בודדים , במקרה שלך 200-300 ש"ח

אם יש לך מקרן ואתה גם רוצה לחבר את הטלוויזיה במקביל

אז אתה צריך רסיבר עם 2 יציאות HDMI - יד 2 עשוי לעלות בסביבות ה 600-700 ש"ח

תלוי בשנתון

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”