היי חברים , אני חדש פה , יש לי טלויזיה LCD של סוני , 37" , כל התקן חיצוני שמחובר אליה , למשל ממיר של הוט עם 1080P , או סטרימרים אחרים , גם אין שום בעיה עם רזולוזציה של 1080P , היה לי סטרימר אחד של BEELINK שהייתה בעיה של צבעים לא טבעיים (ורוד וסגול) , אבל הצלחתי לסדר את זה על ידי שינוי הגדרות מYUV לRGB.
אבל בסטרימר הספציפי של PROBOX 2 AIR PLUS , לעומת PROBOX 2 EX+
יש בעיה דומה של צבעים לא טבעיים עם ה AIR PLUS , אבל ניסיתי לשנות הגדרות מ YUV ל RGB , זה לא נתן פיתרון , ניסיתי לשחק עם ההגדרות , שום דבר , הפתרון היחידי שהיה זה רק לשנות רזולוציה ל 1080i, שזה דבר מוזר כי בהתקנים חיצוניים אחרים 1080P עובד בלי בעיות .....
מה הסיבה לכך ?
ניסיתי לפנות לתמיכה של סוני באנגליה , אמרו לי שזה לא קשור אליהם , ניסיתי לפנות לתמיכה של PROBOX 2 , לא ענו לי בכלל ....
יש להם שירות בכלל בארץ ? או שזה סתם מוצר גנרי ?
צבעי מסך לא תקינים ברזולוציות 1080P 720P 480P וכו בסטרימר ,לעומת 1080I שתקין , מחובר לTV LCD
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@crow3d
·
הבעיה היא בשילוב של קושחה דפוקה בסטרימר, שלא באמת עוברת למצב RGB כמו שצריך + טלוויזיה שלא יודעת לעבוד עם סיגנל YUV כמו שצריך.
·
הבעיה היא בשילוב של קושחה דפוקה בסטרימר, שלא באמת עוברת למצב RGB כמו שצריך + טלוויזיה שלא יודעת לעבוד עם סיגנל YUV כמו שצריך.