עזרה בהגברת אוזניות בשמיעה מהמחשב

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני כרגע הולך לקנות אוזניות Hd 650 של סנהייזר שעליהם אני סגור,עכשיו אני תקועה בכל הקטע של ההגברה.
אני לא אוהב לשמוע מ-cd כי אני אוהב לשמוע בצורה ראנדומלית שירים ולא כל פעם להכניס דיסק של אומן אחר,ולכן אני מעדיף לחבר מגבר אוזניות למחשב,הבעיה היא שאני לא מוצא מגבר אוזניות בעל חיבור דיגיטלי שאליו אני יוכל לחבר את המחשב מבלי שיהיה פיענוח בכרטיס קול.
א.האם קיים כזה מכשיר איכותי בתקציב גג של 4000 שקל?
ב.האם כדאי לי לקנות מגבר אוזניות ואליו לחבר dac חיצוני שיתחבר בחיבור דיגיטלי למחשב?
ג.אולי כדאי לשדרג את הכרטיס קול לכרטיס עם dac טוב ?
ד.יש אפשרות לחבר את המחשב לרסיבר שלי בחיבור דיגיטלי ושה-dac של הרסיבר ימיר לאנלוגי ואני יחבר את המגבר אוזניות לרסיבר?

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

כבר עדיף לך לקנות כרטיס קול איכותי ומגבר טרנזיזסטורי או מנורות
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה #3 

אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה מהמחשב , אני ממליץ לך בחום ללכת על Squeezbox , שאותו תוכל לחבר למגבר אוזניות. ל Squeezbox יש DAC ברמה טובה . חוץ מזה תהנה מהמכשיר עצמו וגם תוכל לשים אותו בכל מקום בבית.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

יש אפשרות לחבר את המחשב לרסיבר בחיבור אופטי ואת המגבר אוזניות לרסיבר וככה ה-dac של הרסיבר יבצע את ההמרה לאנלוגי ולא הכרטיס קולו והמגבר אוזניות שיחובר לרסיבר יבצע את ההגברה?

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

בעקרון כן , אפשרי. אני רק לא יודע אם ביציאת DAC של רסיבר אתה מקבל אות "נקי" או מעובד ע"י פרופילים שונים של רסיבר ..

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

לא הבנתי מה יתן לך חיבור אופטי לרסיבר??

אם אתה רוצה לשמוע פורמטים כמו FLAC או MP3 עדיין העיבוד יתבצע במחשב והרסיבר רק ידביר את האות.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ירדתי מהאופציה של הגברה דרך הרסיבר כי הבנתי שה-dac ברסיבר הוא בדרך כלל לא הכי איכותי,נשאר לי אפשרות של לקנות כרטיס קול טוב מאוד עם dac טוב או לקנות dac חיצוני ולחבר אליו דיגיטלית את הכרטיס קול יש המלצות מה יותר כדאי?

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #8 

רוב הDAC'ים הטובים הם חיצונים , וזה גם הכי טוב מבחינת ניטרול רעשים אלקטרוניים מהמחשב. ויש גם מגברי אוזניות משולבים עם DAC

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

kuden כתב:רוב הDAC'ים הטובים הם חיצונים , וזה גם הכי טוב מבחינת ניטרול רעשים אלקטרוניים מהמחשב. ויש גם מגברי אוזניות משולבים עם DAC
...
א.איך הכרטיס קול emu 1212 ?

ב.יש לך המלצות על דגמים ספציפיים של dac ?

ג.יש בארץ מגברי אוזניות משולבים עם dac?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #10 

יש מגברים עם DAC לא בתקציב שלך אבל. . אם אתה מתכנן לשמוע דרך מגבר מחובר לרסיבר אז חבל על הכסף תשמע דרך הרסיבר וזהו .מגבר אוזניות מיועד לעבוד עם אות ברמת LINE , לא אחרי שהוא מוגבר מהרסיבר .

kuden
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

PoNi כתב:
kuden כתב:רוב הDAC'ים הטובים הם חיצונים , וזה גם הכי טוב מבחינת ניטרול רעשים אלקטרוניים מהמחשב. ויש גם מגברי אוזניות משולבים עם DAC
...
א.איך הכרטיס קול emu 1212 ?

ב.יש לך המלצות על דגמים ספציפיים של dac ?

ג.יש בארץ מגברי אוזניות משולבים עם dac?
...
Emu הם חברה טובה לכרטיסי קול איכותיים, לגבי DAC זה לא משהו שבדקתי לעומק , רק שם אחד אני יודע שצץ הרבה בהד-פי בתור דוגמא לאיכותBenchmark DAC1 http://www.benchmarkmedia.com/dac1/

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

אני חושב שבמחיר של 400$ ניתן להשיג את ZAHULO 2.5 משודרג. יש לו DAC ברמה טובה ומגבר אוזניות בסיסי אני לא יודעה איך נישמע השידרוג אך הגירסה הפשוטה יותר נישמעת מהמם
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

מה עם אפשרות של להזמין מחו"ל קיט טוב של dac וקיט של מגבר אוזניות ולהרכיב אותם?

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

אם תמצא מישהו בארץ שיוכל להפוך את האוזניות שלך ל Balanced , אז תוכל לחסוך בקניית מגבר נפרד ולחבר אותם לDA , כמו Benchmark שציינו כאן או לDA10 של Lavry . הבנתי שאנשים עובדים כך .

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

Shahter כתב:אם תמצא מישהו בארץ שיוכל להפוך את האוזניות שלך ל Balanced , אז תוכל לחסוך בקניית מגבר נפרד ולחבר אותם לDA , כמו Benchmark שציינו כאן או לDA10 של Lavry . הבנתי שאנשים עובדים כך .
...
ירדתי מהרעיון אני מעדיף להוסיך כמה שקלים ולקחת מוצר גמור שאנשים כבר נתנו עליו ביקורות ובדקו אותו עם המון סוגי אוזניות.
הבעיה היא שאני צריך להזמין מגבר על בליינד כי אין דרך לדעת איך הוא ישמע עם האוזניות וגם פה בארץ אין דרך לעשות השוואה בין מגברים.

א.יש אתר עם רשימת מומלצים של dac ו-מגבר אוזניות ומכשירים שכוללים את שניהם במסגרות תקציב שונות?

ב.איך ה-CORDA OPERA-analog ?זה מכשיר שכולל גם מגבר וגם dac .

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

אני אישית לא אוהב מוצרים שהם הכל בחבילה אחת . תמיד עדיף מגבר נפרד ו DAC נפרד.הכל תלוי בתקציב כמובן ועד כמה אתה מוכן להתפשר.

את המסע שלי סיימתי עם DAC של Stello ומגבר של Darkvoice 332 . רכישה הכי מוצלחת מבחינתי ומייצגת את הצליל שחיפשתי בשילוב עם DT990 600 ohm .

אני גם חשבתי על OPERA , בלי DAC . שזה מה שרשמת ( אנלוג ) . אבל זה עולה יותר מדי בשביל שלקנות על עיוור . אני הלכתי על DV בגלל ביקורות מצויינות ומחיר חצי מה OPERA . להפטעתי ולשמחתי לא טעיתי בכלל , הרי להפך - מרוצה מאוד !

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

Shahter כתב:אני אישית לא אוהב מוצרים שהם הכל בחבילה אחת . תמיד עדיף מגבר נפרד ו DAC נפרד.הכל תלוי בתקציב כמובן ועד כמה אתה מוכן להתפשר.

את המסע שלי סיימתי עם DAC של Stello ומגבר של Darkvoice 332 . רכישה הכי מוצלחת מבחינתי ומייצגת את הצליל שחיפשתי בשילוב עם DT990 600 ohm .

אני גם חשבתי על OPERA , בלי DAC . שזה מה שרשמת ( אנלוג ) . אבל זה עולה יותר מדי בשביל שלקנות על עיוור . אני הלכתי על DV בגלל ביקורות מצויינות ומחיר חצי מה OPERA . להפטעתי ולשמחתי לא טעיתי בכלל , הרי להפך - מרוצה מאוד !
...
אוקי תודה רבה,יש לי שאלה אחרונה.
א.כמה מכס משלמים על מגבר אוזניות וכמה על dac ?

ב.למה בחרת דווקא ב-600 אום?מה ההבדלים בין זה לגרסאות עם הפחות התנגדות מבחינת שמע.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

א) משלמים מע"מ ומס קנייה . בערך 30% מהערך הרשום על החבילה

ב) כי לאוזניי ( למרות שרק אחרי הקנייה :) )הן נשמעו יותר טוב מאשר 250 וחוץ מזה עיצבתי אותם איך שבא לי דרך אתר היצרן.

תמונה של הצמד :) :

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #19 

למה לא באמת ללכת על כרטיס קול איכותי (עם יחידה חיצונית) עם מגבר אזניות מובנה?

אני משוחד כי יש לי EMU 1820
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

Shtirlitz כתב:למה לא באמת ללכת על כרטיס קול איכותי (עם יחידה חיצונית) עם מגבר אזניות מובנה?

אני משוחד כי יש לי EMU 1820
...
איך הdac בכרטיס קול hdsp 9632 של rme ?חשבתי לקנות אותו ולחבר אותו בתור dac למגבר אוזניות ולרסיבר בסטריאו.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”