שאלה כללית -מאיפה המוניטין .
-
NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
שאני רצתי לקנות רכב אמרו לי רק יפני ואכן כך באמת נוכחתי לדעת שקניתי רכב שמדובר על רכב באמת מצויין ולאחר שלוש שנים 0 תקלות ,אותו דבר לגבי אלקטרוניקה ,מילת הקסם תוצרת יפן .
איך הם ,היפנים, הגיעו באמת ל TOP של המדינות המייצרות איכות ללא פשרות במוצרהן .
איך הם ,היפנים, הגיעו באמת ל TOP של המדינות המייצרות איכות ללא פשרות במוצרהן .
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
מנטליות
ליאור
- yossix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
- vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
התרבות המיוחדת במינה אשר מתבטאת בין היתר בצייתנות אפשרה לאומה הזו לקום מהרס מוחלט (אחרי מלחמת העולם השנייה) ולהתפתח למעצמה הטכנולוגית החזקה בעולם תוך 40 שנה בערך. עם ארצנו שסיסמותיה העיקריות הן "סמוך עלי" ו"יהיה בסדר" זה לא יקרה גם כעבור 1000 שנים.
ויטלי
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
סמוך עלי שיהיה בסדר
שימו לב ששתי המפסידות העיקריות במלחמת העולם השניה (יפן וגרמניה) הפכו סמל לאיכות וסטנדרטים.
שימו לב ששתי המפסידות העיקריות במלחמת העולם השניה (יפן וגרמניה) הפכו סמל לאיכות וסטנדרטים.
ליאור
- vitalyi
-
- חבר ותיק

כי מבחינת הצייתנות ושאיפה לסדר התרבות הגרמנית לא שונה מיפנית...LiorC כתב: שימו לב ששתי המפסידות העיקריות במלחמת העולם השניה (יפן וגרמניה) הפכו סמל לאיכות וסטנדרטים....
ויטלי
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
ועדיין יש תחומים בהם "תוצרת ישראל" נחשב לאיכותי ואמין ביותר.vitalyi כתב:התרבות המיוחדת במינה אשר מתבטאת בין היתר בצייתנות אפשרה לאומה הזו לקום מהרס מוחלט (אחרי מלחמת העולם השנייה) ולהתפתח למעצמה הטכנולוגית החזקה בעולם תוך 40 שנה בערך. עם ארצנו שסיסמותיה העיקריות הן "סמוך עלי" ו"יהיה בסדר" זה לא יקרה גם כעבור 1000 שנים....
- vitalyi
-
- חבר ותיק

יוצאי מן הכלל שרק מחזקים את הכלל.... אם לא לדבר על תעשייה צבאית ועוד כמה מקרים חריגים, "עבודה ישראלית =איכות הירודה ביותר". אל תחשוב שזה לא חורה לי, אבל זו המציאות...keyser כתב:
ועדיין יש תחומים בהם "תוצרת ישראל" נחשב לאיכותי ואמין ביותר....
ויטלי
- ShraGadi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
ויטלי, נראה לי שאתה פסימי מדי, כמובן שיש בעיות, אבל איכות ירודה ביותר ? - כאן הגזמת..vitalyi כתב:יוצאי מן הכלל שרק מחזקים את הכלל.... אם לא לדבר על תעשייה צבאית ועוד כמה מקרים חריגים, "עבודה ישראלית =איכות הירודה ביותר". אל תחשוב שזה לא חורה לי, אבל זו המציאות...keyser כתב:
ועדיין יש תחומים בהם "תוצרת ישראל" נחשב לאיכותי ואמין ביותר.......
כמו שהזכרת, תעשיה צבאית, תעשיה אוירית (לא רק צבאית), שיגור לוינים (כמה מדינות עשו זאת ?), ביגוד - כל אופנת הצמרת הישראלית פותחת סניפים בכל העולם, תדיראן - מקררים ומזגנים שנמכרים בכל העולם, אלקטרה - אחת מיצרניות המזגנים הגדולות בעולם, גלידות שטראוס - נמכרות בכל העולם וזה עוד לפני שהגענו לתחום ההיי -טק והמחשבים.....
וזו רק רשימה שטחית ביותר.....
אז לפי דעתי יש לנו במה להתפאר ! רק שהשלטון כל הזמן נוגס בזה....