שאלה כללית -מאיפה המוניטין .

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
NEW_WAVE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

שאני רצתי לקנות רכב אמרו לי רק יפני ואכן כך באמת נוכחתי לדעת שקניתי רכב שמדובר על רכב באמת מצויין ולאחר שלוש שנים 0 תקלות ,אותו דבר לגבי אלקטרוניקה ,מילת הקסם תוצרת יפן .
איך הם ,היפנים, הגיעו באמת ל TOP של המדינות המייצרות איכות ללא פשרות במוצרהן .

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה

מנטליות
ליאור

yossix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384

בקרת איכות ללא פשרות

שליחה

8O

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594

שליחה

התרבות המיוחדת במינה אשר מתבטאת בין היתר בצייתנות אפשרה לאומה הזו לקום מהרס מוחלט (אחרי מלחמת העולם השנייה) ולהתפתח למעצמה הטכנולוגית החזקה בעולם תוך 40 שנה בערך. עם ארצנו שסיסמותיה העיקריות הן "סמוך עלי" ו"יהיה בסדר" זה לא יקרה גם כעבור 1000 שנים.
ויטלי

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה

סמוך עלי שיהיה בסדר :lol:

שימו לב ששתי המפסידות העיקריות במלחמת העולם השניה (יפן וגרמניה) הפכו סמל לאיכות וסטנדרטים.
ליאור

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

LiorC כתב: שימו לב ששתי המפסידות העיקריות במלחמת העולם השניה (יפן וגרמניה) הפכו סמל לאיכות וסטנדרטים.
...
כי מבחינת הצייתנות ושאיפה לסדר התרבות הגרמנית לא שונה מיפנית...
ויטלי

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן

שליחה

vitalyi כתב:התרבות המיוחדת במינה אשר מתבטאת בין היתר בצייתנות אפשרה לאומה הזו לקום מהרס מוחלט (אחרי מלחמת העולם השנייה) ולהתפתח למעצמה הטכנולוגית החזקה בעולם תוך 40 שנה בערך. עם ארצנו שסיסמותיה העיקריות הן "סמוך עלי" ו"יהיה בסדר" זה לא יקרה גם כעבור 1000 שנים.
...
ועדיין יש תחומים בהם "תוצרת ישראל" נחשב לאיכותי ואמין ביותר.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

keyser כתב:
...
יוצאי מן הכלל שרק מחזקים את הכלל.... אם לא לדבר על תעשייה צבאית ועוד כמה מקרים חריגים, "עבודה ישראלית =איכות הירודה ביותר". אל תחשוב שזה לא חורה לי, אבל זו המציאות...
ויטלי

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238

שליחה

vitalyi כתב:
keyser כתב:
...
יוצאי מן הכלל שרק מחזקים את הכלל.... אם לא לדבר על תעשייה צבאית ועוד כמה מקרים חריגים, "עבודה ישראלית =איכות הירודה ביותר". אל תחשוב שזה לא חורה לי, אבל זו המציאות...
...
ויטלי, נראה לי שאתה פסימי מדי, כמובן שיש בעיות, אבל איכות ירודה ביותר ? - כאן הגזמת..
כמו שהזכרת, תעשיה צבאית, תעשיה אוירית (לא רק צבאית), שיגור לוינים (כמה מדינות עשו זאת ?), ביגוד - כל אופנת הצמרת הישראלית פותחת סניפים בכל העולם, תדיראן - מקררים ומזגנים שנמכרים בכל העולם, אלקטרה - אחת מיצרניות המזגנים הגדולות בעולם, גלידות שטראוס - נמכרות בכל העולם וזה עוד לפני שהגענו לתחום ההיי -טק והמחשבים.....
וזו רק רשימה שטחית ביותר.....
אז לפי דעתי יש לנו במה להתפאר ! רק שהשלטון כל הזמן נוגס בזה....

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”