הד בעת שיחת-ועידה
לחברים שלום
חברי ואני מקיימים שיחות-ועידה באמצעות תוכנת MS NETMEETING. בתוך המצלמה מובנה המקרופון. כשחיברתי את המחשב למערכת הסטריאו (כדי לשמוע דרך הרמקוליםן) חברי שומע עצמו עם הד (מהרמקולים שלי למקרופון וחזרה אליו). שיניתי את המקום היחסי של המקרופון, הורדתי את הווליום שלו אך ההד ממשיך להדהד. האם אין פיתרון זולת חזרה לאוזניות?
תודות
דורון
חברי ואני מקיימים שיחות-ועידה באמצעות תוכנת MS NETMEETING. בתוך המצלמה מובנה המקרופון. כשחיברתי את המחשב למערכת הסטריאו (כדי לשמוע דרך הרמקוליםן) חברי שומע עצמו עם הד (מהרמקולים שלי למקרופון וחזרה אליו). שיניתי את המקום היחסי של המקרופון, הורדתי את הווליום שלו אך ההד ממשיך להדהד. האם אין פיתרון זולת חזרה לאוזניות?
תודות
דורון
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מיקרופון כיווני.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
דורון
בעיקרון זה מיקרופון עם ממברנה פתוחה לשני הכיוונים וכך צליל שמגיע מרחוק נכנס משני צידי הממברנה ומבטל את עצמו
לעומת הדיבור שלך שמגיע ממקור קרוב ונכנס ברובו מכיוון אחד למיקופון
בעיקרון זה מיקרופון עם ממברנה פתוחה לשני הכיוונים וכך צליל שמגיע מרחוק נכנס משני צידי הממברנה ומבטל את עצמו
לעומת הדיבור שלך שמגיע ממקור קרוב ונכנס ברובו מכיוון אחד למיקופון
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

dudib הסביר את זה יפה.
אתה יכול גם להשתמש במדונה.
או לשים את המקרופון קרוב לפה ולהנמיך את הרגישות שלו
אתה יכול גם להשתמש במדונה.
או לשים את המקרופון קרוב לפה ולהנמיך את הרגישות שלו
דודי ו-InbarHovav:
עם אוזניות כבר התנסיתי ואני מעדיף את הפינוק של רמקולים.
מחר אחפש מקרופון כיווני. לבקש סתם "מקרופון כיווני" או שיש פרמטרים/דרישות שרצוי שאדע טרם הקנייה (המקרופון יחובר למחשב, ז"א תקע 3.5 מ"מ) ?
תודה
דורון
עם אוזניות כבר התנסיתי ואני מעדיף את הפינוק של רמקולים.
מחר אחפש מקרופון כיווני. לבקש סתם "מקרופון כיווני" או שיש פרמטרים/דרישות שרצוי שאדע טרם הקנייה (המקרופון יחובר למחשב, ז"א תקע 3.5 מ"מ) ?
תודה
דורון
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

מה עם מיקרופון מקצועי / חצי מקצועי כמו של שחקנים שמתלבש מעל האוזן
תודה yairf
ניסיתי להפוך את הכיוונים כהצעתך אך ללא הואיל.
כרגע אני מחפש מקרופון כווני. באתר של לוג'יטק ראיתי WEVCAM בעל תכונה הקרויה Right Sound.
http://www.logitech-online.co.il/index. ... 179.733044]
לפי האתר, התכונה אמורה לבטל הד. פניתי לתמיכה אך טרם נעניתי.
אעדכנכם כשיהיו לי חדשות.
דורון
ניסיתי להפוך את הכיוונים כהצעתך אך ללא הואיל.
כרגע אני מחפש מקרופון כווני. באתר של לוג'יטק ראיתי WEVCAM בעל תכונה הקרויה Right Sound.
http://www.logitech-online.co.il/index. ... 179.733044]
לפי האתר, התכונה אמורה לבטל הד. פניתי לתמיכה אך טרם נעניתי.
אעדכנכם כשיהיו לי חדשות.
דורון