התחברות ל-YES, איזה ממיר כדאי
-
julian2003
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
אני מתחבר בשבוע הבא ל-YES ורציתי רציתי לדעת אם יש ממיר ספציפי שכדאי לי לדרוש על מנת להגיע לאיכות צפיה מקסימלית, בק"ב צפוי להיות מקרן ואני לא מעוניין לשלם עוד כסף ל-yes max.
תודה,
חגי.
אני מתחבר בשבוע הבא ל-YES ורציתי רציתי לדעת אם יש ממיר ספציפי שכדאי לי לדרוש על מנת להגיע לאיכות צפיה מקסימלית, בק"ב צפוי להיות מקרן ואני לא מעוניין לשלם עוד כסף ל-yes max.
תודה,
חגי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מבין מאיפה ההתעקשות הזו על PACE. עברו דרכי חמישה מכשירי ADB, כולם היו מחוברים ל-SVIDEO דרך SCART . בעקבות הביקורות באתר החלפתי את ADB ב-PACE1000 אותו גם חיברתי באותה התצורה. אין שום הבדל בתמונה!. כבל החיבור שלי (SCART-SCART ) הוא איכותי ולא יכול להשפיע על תמונה באופן משמעותי.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עופר...סיימת עם הממיר? שלח לי אותו
מחכה בכליון עיניים לממיר...(והכתבה).
מחכה בכליון עיניים לממיר...(והכתבה).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
לא, לכסוף הקטן אין יציאת SCART בכלל...
הPACE 1000 הוא ממיר אפור כהה עם פס שחור במרכז, ויש לו 2 יציאות SCART. למרות יתרון היציאה הזאת שלו, החיסרון שלו הן בעיות מסויימות שיש לו, כמו תפריט קצת יותר איטי, תקיעות לעיתים יחסית רחוקות וכיבוי פתאומי לכמה רגעים...
הPACE 1000 הוא ממיר אפור כהה עם פס שחור במרכז, ויש לו 2 יציאות SCART. למרות יתרון היציאה הזאת שלו, החיסרון שלו הן בעיות מסויימות שיש לו, כמו תפריט קצת יותר איטי, תקיעות לעיתים יחסית רחוקות וכיבוי פתאומי לכמה רגעים...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תזכיר לי למה חיברת אותו ?vitalyi כתב:אני לא מבין מאיפה ההתעקשות הזו על PACE. עברו דרכי חמישה מכשירי ADB, כולם היו מחוברים ל-SVIDEO דרך SCART . בעקבות הביקורות באתר החלפתי את ADB ב-PACE1000 אותו גם חיברתי באותה התצורה. אין שום הבדל בתמונה!. כבל החיבור שלי (SCART-SCART ) הוא איכותי ולא יכול להשפיע על תמונה באופן משמעותי....
חיברתי אותו (וגם את ADB - קודם) ל-Pioneer DVR 5100, כניסה SVIDEO דרך SCART. התמונה לא השתפרה אפילו בפרומיל אחד (לא שהיא הייתה גרועה קודם - אבל נשארה כמו שהייתה).MartinHSabag כתב:תזכיר לי למה חיברת אותו ?vitalyi כתב:אני לא מבין מאיפה ההתעקשות הזו על PACE. עברו דרכי חמישה מכשירי ADB, כולם היו מחוברים ל-SVIDEO דרך SCART . בעקבות הביקורות באתר החלפתי את ADB ב-PACE1000 אותו גם חיברתי באותה התצורה. אין שום הבדל בתמונה!. כבל החיבור שלי (SCART-SCART ) הוא איכותי ולא יכול להשפיע על תמונה באופן משמעותי.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: