האם יש טלוויזיות שצמודות לקיר (no gap) חוץ מסמסונג?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
avizov2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 338
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני מחפש טלוויזיה 65״ לסלון שאפשר להתקין אותה צמוד לקיר, ללא כל מרווח בין הטלוויזיה לקיר וכל החיבורים הם דרך קופסא חיצונית. אני יודע שלסמסונג יש כמה דגמים כאלה, אבל האם יש אלטרנטיבות כלשהן של חברות אחרות?

תקציב בערך של עד 10 אלף ש"ח.

תודה

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9037
נתן תודות: 1582 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #2 

יש את דגם ה-w של lg בטכנולוגיית oled.
אבל זה לא בתקציב שלך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #3 

יש גם את GX של LG היא עם התקנה צמודה אבל לדעתי לא עם קופסה חיצונית, עדיין די דקה,
היא רשומה באזור ה15K אבל אם אתה תתגמש קצת והמוכר יתגמש קצת אולי תוכלו להפגש באמצע, (בטוח עוד חצי שנה או בבלקפריידיי זה יהיה המחיר)
נערך לאחרונה על ידי sagioto ב 30/07/2020 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #4 

sagioto כתב:יש גם את GX של LG היא עם התקנה צמודה אבל לדעתי לא עם קופסה חיצונית, עדיין די דקה,
היא רשומה באור ה15K אבל אם אתה תתגשמש קצת והמוכר יתגמש קצת אולי תוכלו להפגש באמצע, (בטוח עוד חצי שנה או בבלקפריידיי זה יהיה המחיר)
...
·

הGX צמודה מאוד לקיר , מרחק אפס, צריך לעשות לכך התאמות לפני כי אין one connect בוקס, בכל מקרה אם תרצה כתוב לי בפרטי ואגיד לך איזה הכנות צריך לעשות, אגב היא דקה הרבה יותר מהסמסונג ככה שהתוצאה נראית טוב על הקיר, בדגם הq950ts היא דקה יותר מהGX

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #5 

סתם מעניין לטובת כולם, אילו הכנות צריך חעשות לפני שמתקינים את הGX? שונה מהתקנות אחרות צמודות לקיר?
אני מניח שאם יש שקע מאחורי המסך עצמו צריך להסיר אותו ולהעביר את כבל החשמל בקוברה?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #6 

sagioto כתב:סתם מעניין לטובת כולם, אילו הכנות צריך חעשות לפני שמתקינים את הGX? שונה מהתקנות אחרות צמודות לקיר?
אני מניח שאם יש שקע מאחורי המסך עצמו צריך להסיר אותו ולהעביר את כבל החשמל בקוברה?
...
·אם יש לך קוברה כן זה עוזר,
מעבר לכך למסך יש תקע חשמל יצוק וגדול שצריך לדעת לטפל בו,

פרט לכך התפיסה של המסך (הזרוע אקורדיון) שלו נמצאת למעלה וכדאי בהתקנה על קיר גבס להיצמד לניצב

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”