בפעם האחרונה ששמעתי אותם כבר לא התאפקתי וקניתי מבלי לבדוק את החשבון בנק (מה חדש?..חחח)
מאז שהם נחתו אצלי בסלון שמעתי אותם רק במוזיקה כי לא מצאתי זמן לסרט וכתבתי את רשמיי בפורום האודיו דו ערוצי המקביל.
אמש ראיתי את הסרט "הדרך לפרדישן" וההבדל בפיזור הסאונד בסלון הוא אדיר! הרמקולים ממוקמים כ-4.5 מטר ממני והם מביאים את ה"בומים" והאפקטים ממש עד אליי!!! (אולי ה-Jamo היו קטנים על הסלון שלי) הסאונד הכללי והפירוט של סאונד היריות בסרט הפך למוחשי יותר ומדוייק יותר,שלא לדבר על מוזיקת הרקע שמתפזרת בחדר בצורה מדהימה.
מאחר וראיתי את הסרט מאוחר בלילה הנמכתי אותו בשלב מסויים ועדיין הרגשתי את הסאונד ברמה גבוהה ביותר כשעדיין הרמקול מצליח להביא עד אליי את הסאונד האפקטיםוההפרדה!
בגדול אני פשוט יכול לומר שלא חלמתי על הבדל כה משמעותי בסרטים ואני ממש שמח שהם עומדים אצלי בסלון (חלום ישן)
גם אפקט המראה עושה לי צמרמורת...אני ממש מאוהב מאיך שהם נראים ובנויים! הגריל נשלח אחרי 10 דקות למחסן...כך שאוכל כל רגע לספור את מספר האלמנטים
החשש הגדול שהיה לי הוא הרסיבר Onkyo 600 ,קצת פחדתי שהוא לא "יזיז" אותם כמו שצריך ,מכיוון שהם צריכים הגברה רצינית והופתעתי מאוווד! גם בסרטים וגם בסטריאו.חברים שהיו אצלי להשמעה אמרו שהם לא האמינו שכך הרסיבר ישמע...חשבתי אולי בעתיד להביא מחבר את ה-2700 של ימהה ולראות אם יהיה הבדל משמעותי ...אם בכלל.
אם אכן יהיה הבדל משמעותי אשקול להפסיק לאכול ולהחליף גם את הרסיבר
ד"א CDP של אונקיו ו-DVD של פיוניר דגם 393.
הסנטר נשאר של Jamo E-8 CEN כי הוא פשוט מצויין לדעתי.
מצרף תמונות של לפני ואחרי...