מעוניין לקנות LCD
שלום, יש לי טלוויזית CRT Sony Triniton ישנה מאוד, והחלטתי לרכוש טלוויזיה חדשה לPS3 שלי.
בעיקרון אני מחפש אני הLCD הכי זול שאני אמצא שיספק את הסחורה כראוי ויתן תמורה למחיר.
נתקלתי בLCD הזה שיש לו גם HD איך הוא?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591
בעיקרון אני מחפש אני הLCD הכי זול שאני אמצא שיספק את הסחורה כראוי ויתן תמורה למחיר.
נתקלתי בLCD הזה שיש לו גם HD איך הוא?
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
נחמד אבל 26 אינטש'
אל תשכח שאם היה לך CRT בפורמט 3:4 פורמט 16:9 יראה לך גמדי.
אני משום מה לא אוהבת את התמונה של LG היא נראת לי מרוחה קצת בשידורי TV אבל בשביל המחיר שלה אול זה שווה את זה...
במחיר הזה אתה יכול לקנות מקרן בסיסי ולקבל חוויה הרבה יותר טובה על 80-100 אינטש"...
אל תשכח שאם היה לך CRT בפורמט 3:4 פורמט 16:9 יראה לך גמדי.
אני משום מה לא אוהבת את התמונה של LG היא נראת לי מרוחה קצת בשידורי TV אבל בשביל המחיר שלה אול זה שווה את זה...
במחיר הזה אתה יכול לקנות מקרן בסיסי ולקבל חוויה הרבה יותר טובה על 80-100 אינטש"...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

יש כמה רמות בHD
הכי נמוך זה 720P
לאחר מכן 1080i
ומה שנחשב לFHD 1080P
אם אתה רוצה לחבר את הPS3 רצוי 1080P
אבל אם אני זוכרת נכון המחירים הם באזור ה8K וצפונה
הכי נמוך זה 720P
לאחר מכן 1080i
ומה שנחשב לFHD 1080P
אם אתה רוצה לחבר את הPS3 רצוי 1080P
אבל אם אני זוכרת נכון המחירים הם באזור ה8K וצפונה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

דרך אגב כל הרעיון בHD היא היכולת לראות פרטים בצורה טובה.
כך שמסך זול עם תמונה בינונית לא תמיד יתן לך את התוצה המבוקשת, זה שכתוב עליו HD זה יופי ותוכל להראות את זה לחברים וגם להתרברב שיש לך מסך HD אבל בפועל התמונה לא באמת תהיה איכותית.
אני חושבת שאתה צריך לחשוב מה בעצם אתה מחפש, תמונה גדולה? תמונה מפורטת? מסך דק? הכל גם יחד?
כך שמסך זול עם תמונה בינונית לא תמיד יתן לך את התוצה המבוקשת, זה שכתוב עליו HD זה יופי ותוכל להראות את זה לחברים וגם להתרברב שיש לך מסך HD אבל בפועל התמונה לא באמת תהיה איכותית.
אני חושבת שאתה צריך לחשוב מה בעצם אתה מחפש, תמונה גדולה? תמונה מפורטת? מסך דק? הכל גם יחד?