שרשור תגובות: סמסונג וסמליין משיקות את סדרת הטלויזיות ל-2020

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #1 

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #2 

לא מעניין

אם סמליין יחזירו את השירות לחברה שלהם ממש ולא לקבלן צד ג' זה יעניין

naor91
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אני התחדשתי בq95t ואני מצטער שנתתי תמיכה לסמליין להמשיך עם פרו-אלקטריקס.
אל תקנו מהם עד שהם יתחילו להעריך את הצרכנים שלהם!

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #4 

מדהים שעוד נותנים לסמליין להחזיק את הזכיון למותג סמסונג...
עם השירות פח שהם ואלקטרוניקס פרו "מעניקים" ללקוחותיהם.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #5 

ללא ספק ה Q950T נראה מסך מאוד מעניין,

מסקרן לדעת כמה יהיה המחיר שלו,

לדעתי זה יהיה מסך ברמה גבוהה מאוד!!

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2558
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #6 

החדשות הללו לא מעניינות...

כל עוד השירות בידי אלקטרוניקס פרו- אני לא נוגע בשום דבר שכתוב עליו סמסונג !!!

beltar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #7 

לדברי החברה, היתרון של הסדרות השנה הן בכך שהן מבוססות על טכנולוגיה שאין לה חומרים אורגניים שמתכלים או נצרבים ולכן הם מחשיבים את זה כמו יהלומים ומכאן השם Crystal שמלווה את המותג השנה.
...
ואללה סמסונג, רמז דק כפיל... :lol:

tamir89
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

Arie10 כתב:החדשות הללו לא מעניינות...

כל עוד השירות בידי אלקטרוניקס פרו- אני לא נוגע בשום דבר שכתוב עליו סמסונג !!!
...
מחזק את תגובתו של חברי כאן.

אני בזמנו רכשתי OLED של LG ורק בגלל רמת השירות של סמסונג שתוארה כאן בפורום בכלל לא העלתי על דעתי לרכוש טלוויזיה שלהם (לא שאני מתלונן.. ה-OLED עושה את העבודה נהדר :lol: ).

והאמת שחבל.. יש לסמסונג טלוויזיות טובות מאוד ורק בגלל רמת השירות אני לא יכול לחשוב על קניית טלוויזיה שלהם.

Nissan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 345
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #9 

למה לא לקנות יבוא מקביל ?

גילוי נאות, קניתי ביבוא מקביל
Who turned off the lights ?

Shasoosh
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1857
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

שליחה #10 

האם הם סידרו בדגמים החדשים את בעיית הכתוביות שמאירה כל סצינה חשוכה?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #11 

כל עוד ח.י. בסביבה עם מסכי OLED של LG במחירים שווים לכל נפש (ביחס לעבר) עם שירות מעולה, אין כל סיבה לפזול לכיוון סמסונג.
אם הייתי גר באירופה או בארה"ב יכול להיות שהבחירה היתה קשה יותר אבל אני לא שם....

shlomore
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 418
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #12 

למה בכלל מעניין לקרוא על מסכי סמסונג כש-LG עושה להם בית ספר? ראיתי את כל המסכים החדשים כמעט מכל חברה וחד משמעית מי שמחפש תמונה במיטבה שלא יתפשר על כלום חוץ מהטכנולוגיה של Oled . נקודה !

eldan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #13 

@טלHD
·
בגלל שירות לא קונים מותג כמו סמסונג ?? מה אנשים לא קונים טלפונים ביבוא מקביל עם שירות גרוע ? מה אנשים לא קונים מכונות כביסה , מדיחים בגלל שירות ? חברה , אתם מגזימים , נכון שהשירות של אלקטרוניקס -פרו לא טוב אבל בגלל זה לא לקנות סמסונג .... 🙄
אגב גילוי נאות - אני עם מסך 65 אינץ nu8000 כבר שנתיים היו לי גם כמו בחברים פה בפורום היו ויכוחים איתם אבל בסוף הגעתי איתם למה שרצתי . השירות הגרוע הוא לא רק אצלם אלא ככה זה המצב גם בהרבה נותני שירות פה במדינה ...

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #14 

פשוט ביזיון, נקווה שיהיה איזה קודקוד שיעבור על השרשור מתישהו וינער את החברה הזאת,
אני מניח שרוב הכסף שלהם מגיע ממסכים זולים ואנשים פשוט קונים חדש וככה הם מצליחים לשרוד.
אבל אם הם רוצים למכור פרימיום הם חייבים גם שירות שתואם למוצר פרימיום
כיום אי אפשר לקנות את המסכי 8k בארץ לצערי :(

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #15 

נראה לי שאתם טיפה חיים בבועה...

יותר משליש מהמסכים בישראל מסופקים על ידי סמסונג וסמליין. בפורום אנחנו רואים יותר תלונות אבל הולך להם ממש ממש טוב...

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1793
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 106 פעמים

שליחה #16 

בתקופה האחרונה דווקא היו הרבה תלונות על השירות של ח.י שפתאום נרגעו ונעלמו , גם התלונות על אלקטרוניקס פרו בתקופה האחרונה יחסית נרגעו , אבל רק מזכירים אלקטרוניקס פרו וגם כל אלו שלא רכשו סמסונג מגיבים על השירות שבחיים לא קיבלו , לא כל מי שרכש סמסונג נמצא באתר הזה ויכול להגיב וכנראה גם אין נותן חסות שיושב באתר קורא את הפוסטים ודואג לטפל בהם שלא יהיה הרבה רעש, אז לסמסונג יש באמת טלויזיות טובות שמתחרות עם הטלויזיות של LG ו SONY וחבל שבגלל התגובות ממשתמשים שלא "קיבלו" שירות מאלקטרוניקס פרו כאן לא ירכש סמסונג בגלל השירות .

גילוי נאות : יש לי טלויזיה של חברת סמסונג ומבקש את סליחתכם

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #17 

@dudis
·רק ח.י!!!

רק מי שמשאיר בבית את השירות אנחנו מחזקים אותו

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #18 

eldan כתב:@טלHD
·
בגלל שירות לא קונים מותג כמו סמסונג ?? מה אנשים לא קונים טלפונים ביבוא מקביל עם שירות גרוע ? מה אנשים לא קונים מכונות כביסה , מדיחים בגלל שירות ? חברה , אתם מגזימים , נכון שהשירות של אלקטרוניקס -פרו לא טוב אבל בגלל זה לא לקנות סמסונג .... 🙄
אגב גילוי נאות - אני עם מסך 65 אינץ nu8000 כבר שנתיים היו לי גם כמו בחברים פה בפורום היו ויכוחים איתם אבל בסוף הגעתי איתם למה שרצתי . השירות הגרוע הוא לא רק אצלם אלא ככה זה המצב גם בהרבה נותני שירות פה במדינה ...
...
·

תראה....שאין אלטרנטיבה אחרת זו בעיה.
אני מאוד אוהב את מותג סמסונג ופעם היו לי כמה וכמה מסכי HI END שלהם ואפילו פלאזמות.
ואז...חוויתי את רמת השירות של סמליין הדומה לאחרון הסוחרים בשוק שהלכה והתדרדרה עוד יותר לאלקט' פרו.
כל כך חבל כי למותג סמסונג מגיע יבואן רשמי ונותן שירות טוב יותר המקביל לרמת המותג.
כמה טוב שיש אלטרנטיבה אחרת ...וקיים השילוב של מוצר מנצח כמו OLED עם יבואן שנותן שירות ברמה מקבילה למוצר.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #19 

oferlaor כתב:נראה לי שאתם טיפה חיים בבועה...

יותר משליש מהמסכים בישראל מסופקים על ידי סמסונג וסמליין. בפורום אנחנו רואים יותר תלונות אבל הולך להם ממש ממש טוב...
...
·סליחה שאני מערב פוליטיקה, אבל גם ביבי קיבל לא מעט מנדטים אך עם זאת יתכן שהוא לא הבחירה הנכונה לאותם הבוחרים וכמובן גם לשאר. הרוב לא תמיד מייצג את הבחירה הנכונה.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #20 

הייתי לא מזמן עם מסך Q90R של סמסונג והיום עם ה LG GX, ובעבר גם עם מסכי סוני (XG9505),

אני חייב לומר שלאחרונה אני מעט מאוכזב מהתגובות פה בפורום ואת חלקן מקבל בעריבון מוגבל.

יש פה ללא ספק (ורק פה) תחושה שהשירות של ח.י. מושלם, אומנם לא ממש נזקקתי לו, אבל כשהתקשרתי לברר סוגיה מסוימת הבטיחו תשובה תוך גג 3 ימי עסקים, בפועל לא חזרו אליי, בסופו של דבר אני זה שהתקשרתי ואז נתנו לי תשובה
(זה הרגיז אותי מאוד!!) וזה רחוק ממש שתיארו פה, אבל בסדר.

אלקטרוניקס פרו, נכון אולי לא מושלמים, אבל לפני קצת פחות משנה ההורים שלי קנו במבצע של יס מסך סוני 7096, שאחרי חודש וקצת הופיע פס (השירות היה של אלקטרוניקס פרו) ויאמר לזכותם שהחליפו את המסך בלי להתווכח (יותר מדי) אולי זה הגיע מישפאר בכלל אבל בשורה תחתונה היו בסדר איתנו.

ככה או ככה אני חושב שאי אפשר "לחרוץ" את דינם של נותני השירות ולהכליל, כל מקרה לגופו,

לטעמי מבחינת מוצר, נכון הOLED אולי נותנת תמונה טובה יותר מהQLED, אבל למסכי ה QLED בסדרות הגבוהות של סמסונג יש תמונה מטורפת גם כן, עם שחורים לא רעים בכלל, עם תחושת פרימיום וללא החשש מצריבות ובעיות אחרות,
מה גם שבדברים הקטנים, בעוד ש LG נותנת גם למסך ה GX שלי את אותו שלט פלסטיק מכוער ומגושם שיש גם במסכים של 1000 שקל, בסמסונג מקבלים שלט פרימיום, ויש עוד דברים קטנים וגדולים יחד שהופכים את המוצר למצוין.

לדעתי כמו שרשמו לפניי, יש גם כאלו שירשמו שהשירות לא טוב מבלי שהתנסו בו ולכן אני חושב שצריך לספור עד 10 לפני שרצים וישר רושמים שהשירות לא טוב, או שהוא מצוין, ורצוי שנהיה אובייקטיבים כלפי עצמנו ונרשום באמת רק מתוך ניסיון אישי והתנסות אישית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”