Mesh using ethernet
הרבה מהמוצרי Wifi 6 החדשים תומכים ב Ethernet Backhaul .. למען העתיד הייתי מסתכל על ראוטריים שתומכיםי ב EasyMesh
אני אגב לא לא בנתיים מצאתי סיבה לשדרג מ multiple access points ל mesh with Ethernet Backhaul ... אשמח את תעיר את עיניי על היתרונות ותיתן לי תירוץ לשדרג
אני אגב לא לא בנתיים מצאתי סיבה לשדרג מ multiple access points ל mesh with Ethernet Backhaul ... אשמח את תעיר את עיניי על היתרונות ותיתן לי תירוץ לשדרג
·zivw כתב:אני תמיד מעדיף תקשורת חוטית, הן באמינות והן בכמות השידור, שמתמקדת רק בצרכן.
אם הבנתי נכון, ה Ubiquiti יכול לעבוד רק על PoE?...
כפי שנאמר מעלי, כשקונים יחידה אחת ולא חבילה של כמה, יש ספק כח POE מצורף.
הM5 אצלי בבית עובד מעולה, פריסה מלאה של WIFI מהיר בכול הבית (מהיר = סיב אופטי)
המחשב שלי והסרימר מחוברים עם כבל אבל ככל השאר (*הרבה כל שאר) מחוברים WIFI.
* לגבי "הרבה כל שאר" כשעבדתי עם WIFI של הראוטר היה מצב מדי פעם שלא ניתן להתחבר בגלל מגבלת מספר המשתמשים בתדר ה2.4, היום אין בעיה.
לשכן התקנתי את הM4 וגם הוא מאוד מרוצה, כל הבעיות שהיו עם הZOOM לילדים עם הלימוד מרחוק נגמרו עם הM4 ואצלו החיבור WIFI בין יחידות הM4.
המחשב שלי והסרימר מחוברים עם כבל אבל ככל השאר (*הרבה כל שאר) מחוברים WIFI.
* לגבי "הרבה כל שאר" כשעבדתי עם WIFI של הראוטר היה מצב מדי פעם שלא ניתן להתחבר בגלל מגבלת מספר המשתמשים בתדר ה2.4, היום אין בעיה.
לשכן התקנתי את הM4 וגם הוא מאוד מרוצה, כל הבעיות שהיו עם הZOOM לילדים עם הלימוד מרחוק נגמרו עם הM4 ואצלו החיבור WIFI בין יחידות הM4.
אני חיברתי יחידה לראוטר והיא מוגדרות כAP הראוטר אצלי עדין מנהל את הרשל אבל הWIFI שלו כבוי,
אפשר להשתמש בהם כחיגן אבל עדין יהיה צריך את הראוטר של פרטנר כמודם.
אני משתמש בשתי יחידות בקומה, הממד באמצע די מפריע ועם שתי יחידות עובד טוב מאוד, היחידה השלישית בקומה מעל.
אפשר להשתמש בהם כחיגן אבל עדין יהיה צריך את הראוטר של פרטנר כמודם.
אני משתמש בשתי יחידות בקומה, הממד באמצע די מפריע ועם שתי יחידות עובד טוב מאוד, היחידה השלישית בקומה מעל.
- gedman
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 251
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
חיברת יחידה אחת של DECO לראוטר עם רשת קיימת וכיבית את ה WIFI בראוטר? הבנתי נכון ?
זה מה שאני רוצה לעשות , זה שיפר לך את הקליטה באופן משמעותי ?
אני מעוניין לשים אך ורק יחידה אחת נטו בשביל לשפר קליטה בבית, מניסיון שלך עם המכשיר זה אפשרי ?
זה מה שאני רוצה לעשות , זה שיפר לך את הקליטה באופן משמעותי ?
אני מעוניין לשים אך ורק יחידה אחת נטו בשביל לשפר קליטה בבית, מניסיון שלך עם המכשיר זה אפשרי ?