דיראק הגיעו לאימוטיבה
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9042
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
הקיטים שהגיעו ויתחילו להשילח ללקוחות (כן, זה חיצוני...): https://www.instagram.com/p/CDAEvriJUUO ... _copy_link
מה מגיע בערכה:
מה מגיע בערכה:
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@muataz
אכן חברה מעניינת. אני עוקב גם אחריה...
בהקשר לדיון אחר שאנחנו שנינו עליו.
הייחוד שלהם הוא במגברים וב-VFM שהם נותנים מבחינת איכות / ביצועים.
אוהב את העיצוב של פרוססור הדגל שלהם עם המסך הגדול והכפתור באמצע, מעבר לתאורה הכחולה שנראית פגז !!
מבחינת רמקולים / סאבים, אני חושב שהם עדיין לא שם ויש חלופות טובות יותר.
יש המון משתמשים בחו"ל בעיקר שמשדכים את ה-SVS שלהם להגברות של אימוטיבה. זה חוזר בלא מעט סרטונים שראיתי ביוטיוב. לפני כמה חודשים אף התחדשתי במגבר דו ערוצי שלהם, בייבוא אישי.
אגב, עוד חברה שגם צומחת בתחום (ועוקב גם עליה) הינה מונוליט שגם התחילה לייצר הגברות חיצויות במחירים מאוד מפתים.
אכן חברה מעניינת. אני עוקב גם אחריה...
אוהב את העיצוב של פרוססור הדגל שלהם עם המסך הגדול והכפתור באמצע, מעבר לתאורה הכחולה שנראית פגז !!
יש המון משתמשים בחו"ל בעיקר שמשדכים את ה-SVS שלהם להגברות של אימוטיבה. זה חוזר בלא מעט סרטונים שראיתי ביוטיוב. לפני כמה חודשים אף התחדשתי במגבר דו ערוצי שלהם, בייבוא אישי.
אגב, עוד חברה שגם צומחת בתחום (ועוקב גם עליה) הינה מונוליט שגם התחילה לייצר הגברות חיצויות במחירים מאוד מפתים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
הם במקור חברת מגברים נדמה לי, אבל באיזה שלב הוציאו ליין של רמקולים (AIRMOTIV) מצויינים במחירים מעולים ששמים בכיס הרבה מהמתחרים שלהם בקטגוריה, כולל SVS PRIME, לפחות לפי חוות דעת של קונים. לטעמי יש להם עיצוב קצת בעייתי. יש לי סנטר שלהם מצויין. בסאבים דווקא הם לא כל כך פופולאריים.avihuli כתב:@muataz
אכן חברה מעניינת. אני עוקב גם אחריה...![]()
אגב, עוד חברה שגם צומחת בתחום (ועוקב גם עליה) הינה מונוליט שגם התחילה לייצר הגברות חיצויות במחירים מאוד מפתים....
אתה מדבר על ליין MONOLITH של MONOPRICE? הסאב שלהם מאוד פופולארי ובמחיר אטרקטיבי, גם נחשב VFM בטופ 3 בארה"ב יחד עם HSU וRHYTHMIK. השירות שלהם פחות מוצלח אבל מחברות דומות. בכלל זו חברה עם ליין מוצרים עצום. הייתי שמח לקבל את הדבר הזה ליומולדת:
https://www.monoprice.com/product?p_id=37887
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@muataz
כן, עליהם דיברתי.
הסאבים שלהם נראה כאילו העתיקו אחד לאחד מסדרת ה-3000 של SVS.
בדקתי את ההגברות שלהם במסגרת החיפוש שלי אחר הגברה, נמכרים באמזון אז ככה ראיתי אותם.
חשבתי שהם רק חברת "כבלים".
המוצר שאתה רוצה ליום הולדת, מדליק !!
נראה שיש בו הכל מהכל, 16 ערוצים, דיראק ובכלל לא יקר (יחסית).
לדעתי לחבר "קופסאות" חיצוניות לפרוססור של אימוטיבה ממש לא בא בחשבון. מעבר לכל הכבלים הנדרשים מבחינת החיבורים, עוד 2 נקודות חשמל נדרשות. נו, בחייאת - לא יכלו ליישם את הנ"ל בכרטיס פנימי בתוך הפרוססור ?
כן, עליהם דיברתי.
הסאבים שלהם נראה כאילו העתיקו אחד לאחד מסדרת ה-3000 של SVS.
בדקתי את ההגברות שלהם במסגרת החיפוש שלי אחר הגברה, נמכרים באמזון אז ככה ראיתי אותם.
חשבתי שהם רק חברת "כבלים".
המוצר שאתה רוצה ליום הולדת, מדליק !!
נראה שיש בו הכל מהכל, 16 ערוצים, דיראק ובכלל לא יקר (יחסית).
לדעתי לחבר "קופסאות" חיצוניות לפרוססור של אימוטיבה ממש לא בא בחשבון. מעבר לכל הכבלים הנדרשים מבחינת החיבורים, עוד 2 נקודות חשמל נדרשות. נו, בחייאת - לא יכלו ליישם את הנ"ל בכרטיס פנימי בתוך הפרוססור ?
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2493 פעמים
מנסיון סאגת הפרוססורים שלהם זה סיפור שאתה יודע איך הוא מתחיל אבל לא איך הוא נגמר.
הבטחות כמו חול והמון זמן עובר עד שאתה יודע האם ניתן לאכול .
אני מציע לכל המעונינים להמתין זמן לא מבוטל עד שמקבלים החלטה לרכוש.
אני מציע לכל המעונינים להמתין זמן לא מבוטל עד שמקבלים החלטה לרכוש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
שקלתי רכישה מ Emotiva כשחשבתי על שדרוג המערכת ב 2019. הם מקבלים ביקורות אוהדות בכמה אתרים, כמו למשל ב Audioholics שאני מאוד מכבד, רוב המוצרים לא יקרים מידי, המגברים מודולריים וניתנים לקיסטום לא רע.
בקיצור, מה רע?
התשובה היא שדי הרבה: כל מי שעקב אחר ההסטוריה של Emotiva והפרוססורים שלהם מבחין במוטיב חוזר של מכירה מסחרית של מוצר בשלב אב טיפוס. בעיות של יציבות, ממשק משתמש איטי, מחסור בפונקציונאליות שהובטחה, שחרור גרסאות תוכנה שמתקנות משהו אבל דופקות משהו אחר...
מילא אם זה היה פרוייקט מימון המונים ב Kickstarter או Indiegogo, אבל מדובר במוצר העולה כ 5 אלף דולר בארה"ב וברמת מחיר כזו אני לא מצפה לקבל מנוי של שפן נסיונות.
בקיצור, מה רע?
התשובה היא שדי הרבה: כל מי שעקב אחר ההסטוריה של Emotiva והפרוססורים שלהם מבחין במוטיב חוזר של מכירה מסחרית של מוצר בשלב אב טיפוס. בעיות של יציבות, ממשק משתמש איטי, מחסור בפונקציונאליות שהובטחה, שחרור גרסאות תוכנה שמתקנות משהו אבל דופקות משהו אחר...
מילא אם זה היה פרוייקט מימון המונים ב Kickstarter או Indiegogo, אבל מדובר במוצר העולה כ 5 אלף דולר בארה"ב וברמת מחיר כזו אני לא מצפה לקבל מנוי של שפן נסיונות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
בסירטו השלישי רואים את יעקב בוזגלו נותן סקירה על ה DIRAC LIVE הפסיק ליצג את מאור:lol:
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
התכוונת שאתה יודע איך הוא אמור להתחיל כי לפעמים הוא בכלל לא מתחיל..istarmini כתב:מנסיון סאגת הפרוססורים שלהם זה סיפור שאתה יודע איך הוא מתחיל אבל לא איך הוא נגמר.
אני מציע לכל המעונינים להמתין זמן לא מבוטל עד שמקבלים החלטה לרכוש....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

·המגברים שלהם זה סיפור שונה. לפני-2 דורות סדרת ה XPA שלהם הייתה מצויינת ואז הם החליטו "להנגיש" אותה שזו מילה מכובסת לעיגול פינות כדי להוריד עלויות.yarino כתב:אני מניח שכבר קראת את התגובות פה.......
גם איכות ההגברה שלהם בינונית מינוס....
בסדרה הנוכחית הם שינו טיפה את הכיוון כי יש להם מודולים שונים כאשר מודולי ה DR מציעים איכות משופרת. ספקי הכוח באמת לא ברמה של הדורות הקודמים ואני לא חושב שיש להם כוונה להחזיר אותם. לדעתי היום סדרת ה XPA אינה מצדיקה את עצמה אלא אם מישהו רוצה מגבר חזק ויחסית זול כדי להגביר את הערוצים האחוריים/היקפיים ואטמוס בקולנוע ביתי. אני אישית בחרתי ללכת בדרך אחרת כשהחלפתי הגברה לרמקולים הקדמיים.
מגברי ה BASX שלהם הם באמת שגרתיים למדי אבל לא יקרים ואני אישית חושב שהם נותנים תמורה הוגנת למחיר.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב XPA, יש להם הגברה "חדשה" יחסית שבנויה בצורה מעניינת. 3 ערוצים, כל ערוץ 450W ב-8 אוהם או 600W ב-4 אוהם.yarino כתב:לטעמי סידרת ה XPA הייתה דיי בינונית, אולי כ VFM היא היתה בסדר.
באופן כללי, חברה עם התנהלות מוזרה....
הנה סרטון סקירה שצפיתי לפני מספר ימים:
המוצר עצמו באתר שלהם: https://emotiva.com/products/xpa-dr3
בעלות של 2,000 דולר.
מסכים לגבי ההתנהלות המוזרה שלהם, התכתבתי איתם לאחרונה כמה פעמים במייל ונראה שיד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה. או משפט שמישהו פעם אמר לי: שאין שכל, הרגליים עובדות קשה.
בכל אופן, בליין ההגברות, אני חושב שהם מציעים היצע יפה מאוד ובכל טווח מחיר יחד עם VFM גבוה יחסית.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

@avihuli
·תצורת Differential היא אחת השיטות הקיימות לביטול רעשים בין שני ערוצים ושיפור ליניאריות. זה לא כזה היי אנד או בורך באודיופיליות יתרה היות וזה מיושם גם בצ'פים OpAmp שעולים גרושים. אישית הייתי מעדיף שיחזירו את דור 2 שהיה מסוגל לעבוד כ Class A ב 30-60 הוואטים הראשונים ועם ספק כוח שאפשר להם להפעיל את הדו ערוצי כמונובלוק. הדור הנוכחי של ה XPA ממש לא עושה לי את זה.
צפיתי בסרטונים המסבירים מה מגיע בערכת ה Dirac וכיצד לחבר את כל היופי ומה שצרם לי זה איך כל העסק נראה כמו פרטצ'יה אהובתי גם כאשר עובדי החברה הם אלו שמציגים את המוצר. אני בטוח שלא לילד הזה פיללו כל מי שרכש את ה RMC.
לפני שתאשימו אותי שאני אדם שלילי שלא אוהב את החברה אז כדאי שתדעו שיש לי פונו סטייג' שלהם שאני מאוד מרוצה ממנו ושהכבילה שלי היא גם שלהם. יש לחברה מוצרים טובים הנותנים תמורה הוגנת יחסית למחיר אבל לדעתי ה RMC-1 הוא לא אחד מהם.
אגב, אני באמת אדם שלילי.
·תצורת Differential היא אחת השיטות הקיימות לביטול רעשים בין שני ערוצים ושיפור ליניאריות. זה לא כזה היי אנד או בורך באודיופיליות יתרה היות וזה מיושם גם בצ'פים OpAmp שעולים גרושים. אישית הייתי מעדיף שיחזירו את דור 2 שהיה מסוגל לעבוד כ Class A ב 30-60 הוואטים הראשונים ועם ספק כוח שאפשר להם להפעיל את הדו ערוצי כמונובלוק. הדור הנוכחי של ה XPA ממש לא עושה לי את זה.
צפיתי בסרטונים המסבירים מה מגיע בערכת ה Dirac וכיצד לחבר את כל היופי ומה שצרם לי זה איך כל העסק נראה כמו פרטצ'יה אהובתי גם כאשר עובדי החברה הם אלו שמציגים את המוצר. אני בטוח שלא לילד הזה פיללו כל מי שרכש את ה RMC.
לפני שתאשימו אותי שאני אדם שלילי שלא אוהב את החברה אז כדאי שתדעו שיש לי פונו סטייג' שלהם שאני מאוד מרוצה ממנו ושהכבילה שלי היא גם שלהם. יש לחברה מוצרים טובים הנותנים תמורה הוגנת יחסית למחיר אבל לדעתי ה RMC-1 הוא לא אחד מהם.
אגב, אני באמת אדם שלילי.