מחפש טלויזיה לצפייה בשידורים רגילים בעיקר,
שימושים נוספים
חיבור של כונן קשיח לסרטים חשוב שיקרא פורמטים מהרשת כמו DTS וקידודים של כתוביות..
התקציב הוא בסביבות 3500-4000 אלף.
תודה רבה !

מעניין, כי ב-oled של 2020 אין תמיכה ב-DTS.קודם כל כנראה שתצתרך לקנות מסך LG, כי הם היחידים שעדיין תומכים ב-DTS....
לא פרטת אילו סרטים, אבל אני מניח שאתה מדבר על 4k. כדאי שתדע שאין תמיכה בכתוביות בקונטיינר ב-4k אלא רק בכתוביות בקובץ נפרד.חיבור של כונן קשיח לסרטים חשוב שיקרא פורמטים מהרשת כמו DTS וקידודים של כתוביות.....
תודה לכולם על התשובות !ChinggisKhan כתב:לא פרטת אילו סרטים, אבל אני מניח שאתה מדבר על 4k. כדאי שתדע שאין תמיכה בכתוביות בקונטיינר ב-4k אלא רק בכתוביות בקובץ נפרד.......
אם חשוב לך תמיכה בכתוביות מהקונטיינר (MKV, MP4) אז אני חושב שבשילוב עם הצורך ב-DTS שווה לקנות סטרימר, אז גם תהיה פתוח לדגמים נוספים.
אבל תהיה לך חריגה מהתקציב....

אם ככה סטרימר זה הפתרון היחיד עבורך...Sean23 כתב:תודה לכולם על התשובות !......
לגבי פורמט הdts אני כרגע עם אל גי וסאונד לא תמיד נתמך, אז זה משהו מציק שאני מאוד רוצה להיפטר ממנו .
·ולגבי הסרטים אתה צודק אני לפעמים מוריד סדרות שהתרגום בתוך הסרט עצמו, וכיום שאני פותח את תפריט הכתוביות באלגי שלי אני מקבל רק 8 אופציות למרות שיש את כל סוגי הכתוביות.. אז זה עוד בעייה שאני מחפש לפתור..
ולגבי סרטים כרגע אני צופה בסרטים פול HD וקצת 4k...
·אוקי במידה ויש לי סטרימר של mi box שיאומי..ChinggisKhan כתב:אם ככה סטרימר זה הפתרון היחיד עבורך.........
ממליץ לך לקרוא קצת בפורום סטרימרים ולהבין את הכיוון שלך. שוב מדגיש, זה יגרור חריגה מהתקציב.
·...