למה אמזון ארה"ב מבצעים משלוחים לארץ ואמזון בריטניה לא ?
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
מה הזמנתה? כל אתרי ה EURO ביטלו משלוח לארץ אל רוב מוצרים, לדוגמה דיסקים קשחים, מיקרופונים, מעבדים וחלקחי מחשב ועוד.hexxt כתב:על מה אתה מדבר?
הזמנתי מוצר לפני יומיים וזה בארץ כבר...
אני תמיד עוקב אחרי אלפי מוצרים דרך אתר שמודיע לי אל הורדת מחיר, פתאום המוצרים שהוספתי אותם מקודם ונשלחו לארץ לא נשלחים יותר, באתר של בריטניה מרגישים אתזה פחות אבל מוצרים שאזכרתי ביטלו גם שם, אבל באתרים של אמזון EU, אין יותר אפשרות של משלוח לארץ ברוב המוצרים, אני אישית עוד לא מצעתי מוצר שנשלך לפה ובבעלות אמזון ולא מוכר צד ג
אכן, בכל אתרי אמזון האירופאים. ולדעתי דווקא באמאזון באנגליה זה מורגש יותר. לא פחות.
מעט מאוד נשלח כיום למדינת ישראל. ואם זה זה אמאזון בתור ה-מוכר של המוצר: אז בכלל... אפילו לא חצי אחוז ממה שהיה נשלח בעבר - גם כיום נשלח לפה.
אפילו לא חצי אחוז.
זה קרה תוך זמן קצר. לפני כמה שבועות.
יש לי עשרות מוצרים בזיכרון סל של כל אתר אמזון אירופאי - כלום לא נשלח יותר לפה.
במוצרים אלקטרונים למשל, אני עובר מחלקות שלמות עמוד אחרי עמוד... אין דבר אחד שנשלח לישראל.
מעט מאוד נשלח כיום למדינת ישראל. ואם זה זה אמאזון בתור ה-מוכר של המוצר: אז בכלל... אפילו לא חצי אחוז ממה שהיה נשלח בעבר - גם כיום נשלח לפה.
אפילו לא חצי אחוז.
זה קרה תוך זמן קצר. לפני כמה שבועות.
יש לי עשרות מוצרים בזיכרון סל של כל אתר אמזון אירופאי - כלום לא נשלח יותר לפה.
במוצרים אלקטרונים למשל, אני עובר מחלקות שלמות עמוד אחרי עמוד... אין דבר אחד שנשלח לישראל.
נערך לאחרונה על ידי two-times ב 29/07/2020 19:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
·שלחתי מעבד ל אוסטריה אם EMS, שילמתי בארץ 200+ שקל, לקח בדיוק 20 יום מאז שמסרתי לדואר להגיע למיון ב אוסטרליה.
כזה משלוח היה מגיע עם דואר אויר רגיל רשום ב 15-17 יום
משלוח EMS ל אוקריינה, טיסה של 5 שעות, לקח 17 יום מארץ למיון באוקריינה ו 20 יום עד הבית.
משלוח EMS ל אוקריינה, טיסה של 5 שעות, לקח 17 יום מארץ למיון באוקריינה ו 20 יום עד הבית.
החל מהבוקר אמאזון אנגליה ויתר אתרי אמזון האירופאים חזרו לשלוח קצת מוצרים אלינו לישראל (כידוע - מוצרים שנמכרים על ידי אמזון ישירות - כמעט כולם הפסיקו להישלח לישראל בחודש-חודשיים האחרונים... כעת המצב שוב השתנה, וחלק קטן מהמוצרים חזר להיות זמין למשלוח פה לארץ. בוא נקווה שעוד ועוד מוצרים יתווספו בקרוב).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
·ViruzZ כתב:·שלחתי מעבד ל אוסטריה אם EMS, שילמתי בארץ 200+ שקל, לקח בדיוק 20 יום מאז שמסרתי לדואר להגיע למיון ב אוסטרליה.
משלוח EMS ל אוקריינה, טיסה של 5 שעות, לקח 17 יום מארץ למיון באוקריינה ו 20 יום עד הבית....
1. אתה מתלונן על מחיר המשלוח? לא היית חייב לשלוח ב- EMS, זה שירות יקר והוא חובה רק אם משקל החבילה עולה על 2Kg.
2. אתה באמת חושב שאם אתה מוסר חבילה לדואר אז היא עולה על מטוס דקה לאחר מכן? כי זוהי ההשוואה שאתה עושה. יש לוגיסטיקה שלמה של איסוף החבילות מכל הסניפים, חלוקת החבילות לפי יעדים ואז המתנה לטיסה מתאימה - ואז יש תהליך שלם עם הנחיתה של החבילה ועד שהיא מגיעה ליעד, אתה באמת לא יודע את זה? כי אתה משווה את זמן הטיסה של אדם פרטי שעולה למטוס.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·הוביט כתב:יש סיבה הגיונית ?...
כן. קורונה.
אני בשוק שאנחנו חצי שנה כבר בסיטואציה העולמית הזו ואנשים עדיין לא מבינים איך זה משפיע על העולם ועל החיים שלנו.
ד"א - זה נכון שכמות המוצרים שנשלת הצטמצמה משמעותית, אבל בהחלט יש עדיין מוצרים שנשלחים, מי שטוען אחרת לא טורח לעקוב אחרי פורום דילים:
https://www.hometheater.co.il/vt347713.html
https://www.hometheater.co.il/vt347683.html
https://www.hometheater.co.il/vt347659.html
ועוד, ועוד...
ד"א 2 - הסיבה שאמזון ארה"ב שולחת יותר מוצרים פשוטה - רב המשלוחים שם עברו ממשלוחים זולים אקונומיים למשלוחים מהירים יקרים שהופכים את מרבית הההזמנות שם ללא רלוונטיות כרגע לצערנו, אז בפועל יש יותר מוצרים שנשלחים אבל בסופו של היום עדיין יש הרבה הרבה פחות מוצרים ששווה להזמין.
·asaf23 כתב:ישראל מדינה אדומה. אין כמעט טיסות....
בדיוק. מה שאומר שהרב עבר להיות משולח דרך הים, מה שאומר עומס חריג גם במשלוחי ים - בקיצור המצב לא טוב בשילוח באקלים הנוכחי.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
·אז איך אתם מסבירים את זה ששתי הזמנות שעשיתי מעלי אקספרסס (סין) הגיעו תוך שבוע door to door? בטח לא דרך הים.Huber כתב:·......
בדיוק. מה שאומר שהרב עבר להיות משולח דרך הים, מה שאומר עומס חריג גם במשלוחי ים - בקיצור המצב לא טוב בשילוח באקלים הנוכחי....
מסכים שהמשלוחים נפגעו, אבל עדיין יש לא מעט טיסות לארץ. בכלליות, התובלה נפגע הרבה פחות ממסחרי.
בברכה קובי כהן
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים