מסך טלויזיה 48-49 אינץ שישמש אותי בעתיד לPS5
@mdk_25
·
היי,
לצערי החדר שלי די קטן והמרחק צפיה שלי עוד 2.1 מטר מהטלויזיה - אני חושב ש55' יהיה מוגזם לחדר כזה קטן לא?
לכן בעצם חיפשתי משהו יותר קטן.
כרגע יש לי 40' ישנה של סמסונג שמשמשת אותי כבר כמעט 10 שנים.
אשמח לדעת אם יש משהו בגודל של 40-49' שיכול להציע לי חידושים כמו תמיכה בHDMI 2.1 (שלפי הבנתי יהיה בקונסולות החדשות) HDR איכותי + קצב רענון של 60-120 וכמובן רזולוצית 4K למשחקים שיתמכו בזה.
יצא לי לקרוא קצת בחו''ל ונראה שכל הדגמים שממליצים שם פשוט לא קיימים בארץ.. קצת מבאס
אשמח להמלצה מכם כאן בפורום(שזה נראה הפורום הכי מקצועי שמצאתי לתחום הזה) לגבי דגם שיענה לדרישות שלי
תודה רבה
·
היי,
לצערי החדר שלי די קטן והמרחק צפיה שלי עוד 2.1 מטר מהטלויזיה - אני חושב ש55' יהיה מוגזם לחדר כזה קטן לא?
אשמח לדעת אם יש משהו בגודל של 40-49' שיכול להציע לי חידושים כמו תמיכה בHDMI 2.1 (שלפי הבנתי יהיה בקונסולות החדשות) HDR איכותי + קצב רענון של 60-120 וכמובן רזולוצית 4K למשחקים שיתמכו בזה.
יצא לי לקרוא קצת בחו''ל ונראה שכל הדגמים שממליצים שם פשוט לא קיימים בארץ.. קצת מבאס
אשמח להמלצה מכם כאן בפורום(שזה נראה הפורום הכי מקצועי שמצאתי לתחום הזה) לגבי דגם שיענה לדרישות שלי
תודה רבה
·nirosxs כתב:@mdk_25
·
היי,
תודה רבה...
לי יש מרחק של 2.5 מטר מהטלויזיה בסלון, ומסך בגודל ״65.
זה ממש לא גדול - בכיף הייתי קונה ״75 אם זה לא היה כזה יקר.
שתבין את הסדר גודל: במרחק 2.5 מטר ומסך בגודל ״65, אני בקושי יכול להבחין בהבדל בין HD ל-4K.
אני צריך להתקרב למרחק של 1.5 מטר בערך, כדי שאני אראה הבדל משמעותי בין תכני HD לתכני 4K.
כך שאתה יכול בלב שקט לקחת ״55 ואפילו ״65 (אם אתה יכול להרשות לעצמך).
בכל מקרה, בגודל ״49-״50 זמינים דמגים בודדים בלבד, בעיקר דגמי כניסה.
וההבדל במחיר ל-״55 הוא 100-200 שקל בערך.
דגמים טובים של חברות סיניות אכן לא מיובאים לארץ.
אבל קוריאניות ויפניות דווקא יש פה (רק לפעמים בשם קצת אחר).
אז תגיד איזה דגם מעניין אותך, ונבדוק אם הוא זמין בארץ.
·
אם מרחק הצפיה בסדר גמור ל55' אז אני אשמח לשמוע הצעות לגודל הזה
למסך שיספק את הסחורה לPS5 בעיקר
מה יש לך להמליץ ?...
בתקציב שלך יש כמה מסכים לא רעים בכלל.
למשל Q70R של סמסונג או XF9005 של סוני...
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=987421
https://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=1543571482&sog=e-tv
@mdk_25
·
תודה על ההמלצות
קראתי קצת על הדגמים ונראה שהQ80R נחשב לאחד המסכים הכי טובים בשוק במיוחד לגיימינג.
אין לי בעיה להוסיף כסף בשבילו אם הוא משתלם משמעותית
עכשיו יש לי כמה שאלות כי אני די חדש בתחום..
שמתי לב שכולם פה מהללים את ח.י מבחינת השירות..
מה לגבי טלויזיות של SAMSUNG ? אם אני רוצה לקנות הQ80R מאיפה הכי כדאי לי? ומה תנאי האחריות?
·
תודה על ההמלצות
קראתי קצת על הדגמים ונראה שהQ80R נחשב לאחד המסכים הכי טובים בשוק במיוחד לגיימינג.
מה לגבי טלויזיות של SAMSUNG ? אם אני רוצה לקנות הQ80R מאיפה הכי כדאי לי? ומה תנאי האחריות?
·
תודה על ההמלצות
מה לגבי טלויזיות של SAMSUNG ? אם אני רוצה לקנות הQ80R מאיפה הכי כדאי לי? ומה תנאי האחריות?...
Q80R אכן אחד המסכים הטובים בשוק. בלי קשר לגיימינג (אין לו יכולות גיימינג שאין לאחרים).
אבל המילה ״משתלם״ ו-״הכי טוב״ לא הולכות ביחד.
אם אתה רוצה הכי טוב - אתה משלם הכי הרבה.
אם אתה רוצה הכי משתלם - אתה קונה באמצע.
השירות קשור קשר הדוק ליבואן, והיבואן קשור ליצרן.
רק לטלויזיות LG יש שירות של ח.י. - כי זה מה שהיבואן דאג לו.
לסוני יש רק ברימאג.
לסמסונג יש רק אלקטרוניקס פרו - השירות הכי גרוע מבין כולם (חוץ מיבואנים מקבילים).
אם לא אכפת לך להוסיף כסף בשביל איכות - לך על OLED.
ב-5000 שקל תקבל מסך רמה מעל ל-Q80R, שעולה פחות ממנו, ועם כל הטכנולוגיות הכי מתקדמות (כולל בתחום הגיימינג), ואחריות של ח.י.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1
·
תודה על המידע
ומאיפה הכי מומלץ לקנות LG B9?
יש פה חנויות מומלצות או שזה פשוט מי שהכי זול וזהו?...
אין לי שמץ...
אני משתדל לקנות באינטרנט, אבל אני יודע שלפעמים אנשים מוצאים דילים יותר טובים מחוץ לזאפ.