שלום לכולם.
ביחידית דיור בעל הבית סיפק שלוחה של פרטנר כנראה מהדירה שלו וביחידה יש מוקה שממנה מחובר ממיר עם כבל רשת, כשאני מחבר את הכבל מהמוקה לממיר, סוני, מחשב נייד. האינטרנט עובד מצוין.
אני רוצה לפצל את האות אינטרנט מהמוקה כדי לקבל אות wifi ביחידה ועוד יציאות קוויות
ניסיתי להשתמש בראוטר שהיה לי בבית:
https://www.cnet.com/products/tp-link-t ... op-series/
כעיקרון נראה שמה שהוא אמור לעשות זה לקבל אינטרנט דרך כבל אינטרנט ,לפצל אותו ולתת אות wifi
בפועל זה לא עובד לי כשאני מחבר אאת הראוטר הנל למוקה.אני לא מקבל אות wifi ולא אינטרנט מהיציאות שלו.
האם המכשיר הזה מתאים למה שאני צריך או שאני צריך משהו אחר?
אולי צריך להגדיר אותו בצורה מסוימת?
אשמח לעזרה
wifi ליחידת דיור דרך הmoca של פרטנר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין לי מושג מנין הבאת את הראוטר הזה הוא די ענתיקה
אין לי מושג מה מערכת יחסיך עם בעל הבית שלך ואין לי מושג אם כוונתו היתה לאפשר לך אינטרנט לכל הצרכנים שלך
האם. ניסית להגדיר את הראוטר כנקודת גישה בהנחה שהמכשיר של בעל הבית יעמוד בעומס הצרכנים שאתה עתיד לייצר לו?
או לחילופין, האם בכלל ניסית להגדיר את הראוטר כמקבל is מעדיין משמש כראוטר עבורך?
בקיצור עשית משהו או חיברת וקיווית לטוב?
אין לי מושג מה מערכת יחסיך עם בעל הבית שלך ואין לי מושג אם כוונתו היתה לאפשר לך אינטרנט לכל הצרכנים שלך
האם. ניסית להגדיר את הראוטר כנקודת גישה בהנחה שהמכשיר של בעל הבית יעמוד בעומס הצרכנים שאתה עתיד לייצר לו?
או לחילופין, האם בכלל ניסית להגדיר את הראוטר כמקבל is מעדיין משמש כראוטר עבורך?
בקיצור עשית משהו או חיברת וקיווית לטוב?
- Lyonia
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
·עקרוני כן, אבל לא מומלץ כי זה ענתיקה וגם בגלל שתומך רק בתדר אחדAvivtzc כתב: ניסיתי להשתמש בראוטר שהיה לי בבית:
https://www.cnet.com/products/tp-link-t ... op-series/
כעיקרון נראה שמה שהוא אמור לעשות זה לקבל אינטרנט דרך כבל אינטרנט ,לפצל אותו ולתת אות wifi
...
הייתי ממליץ לקנות משהו יותר טוב,אבך אם בכל זאת רוצה לדעת איך לקנפג אז תסתכל פה או פה
חשוב הכל לחבר לכניסות צהובות