GIGANEWS - עוברים ל-200 יום RETENTION
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כרגע קיבלתי עדכון ש-GIGANEWS הולכים להגדיל את ה-CAPACITY ולעבור ל-200 יום RETENTION עד סוף הקיץ הזה (כלומר, בחודשיים הקרובים!).
לא יאמן!
לא יאמן!
-
oferlaor
- מנהל

זה מקל מאוד על הלחץ, לא חייבים לראות תוכניות וסרטים מיד שהם יוצאים, אפשר להמתין בסבלנות לאמצע או אפילו סוף העונה ולראות הכל ברצף (אם הסדרה מצליחה).
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באיזה מחיר?oferlaor כתב:כרגע קיבלתי עדכון ש-GIGANEWS הולכים להגדיל את ה-CAPACITY ולעבור ל-200 יום RETENTION עד סוף הקיץ הזה (כלומר, בחודשיים הקרובים!).
לא יאמן!...
$25 לחודש בלי הגבלת תעבורה.dragonflyXXL כתב:באיזה מחיר?oferlaor כתב:כרגע קיבלתי עדכון ש-GIGANEWS הולכים להגדיל את ה-CAPACITY ולעבור ל-200 יום RETENTION עד סוף הקיץ הזה (כלומר, בחודשיים הקרובים!).
לא יאמן!......
הם שווים כל סנט. אני מוריד ב640K BYTE לשנייה.
יציב כמו סלע. לאורך חודשים.
-
oferlaor
- מנהל

משום מה אני מצליח לעשות את זה כבר עכשיו. הורדתי לפני שבוע את כל העונה הראשונה של יריחו, ב 720p, והיא נגמרה מזמן. כנראה הפרקים מפורסמים שוב בשלבים מאוחרים יותר... בכל אופן זה לא עבד עם Newshosting, אבל כן עם Giganews.זה מקל מאוד על הלחץ, לא חייבים לראות תוכניות וסרטים מיד שהם יוצאים, אפשר להמתין בסבלנות לאמצע או אפילו סוף העונה ולראות הכל ברצף (אם הסדרה מצליחה)....
נערך לאחרונה על ידי noam23 ב 14/07/2007 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני אישית שוקל לעזוב את NH , בזמן האחרון הרבה דברים נעלמים שם מהר מאד
לדוגמא ACROBAT 8 PRO כבר לא מופיע שם
לדוגמא ACROBAT 8 PRO כבר לא מופיע שם
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
אני מאמין ומקווה שזה ישאר באותו מחיר. המחיר שהם גובים גם ככה לא זול (למרות שהתמורה שווה כל דולר ודולר)....
כן, הם כותבים באתר שכולם יקבלו את זה ללא תוספת מחיר, כמו שהיה תמיד כאשר העלו את זמן ה Retention.
כעת הולכת לצוץ בעיה ממקור חדש, במנוע החיפוש שאני משתמש בו (של תוכנת Newsleecher), המקסימום שניתן לחפש הוא רק עד 140 יום...
-
oferlaor
- מנהל

- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני עם NH כבר כמה שנים בחשבון של ה-45, ועד לפני חודשיים שלושה לא היו בעיות מיוחדות. פתאום לא מזמן התחלתי לשים לב שיש הרבה יותר קבצים שבורים וה-retention כבר לא מה שהיה פעם. בנוסף, התחילו לצוץ תופעות של connections שלא מצליחים להתחבר והודעות על כך שאני חורג הכמות החיבורים המותרת למרות שזה מעולם לא קרה.droren כתב:אני אישית שוקל לעזוב את NH , בזמן האחרון הרבה דברים נעלמים שם מהר מאד
לדוגמא ACROBAT 8 PRO כבר לא מופיע שם...
החלטתי לנסות לעבור לחשבון של ה-70 שאולי יישפר את המצב אבל נראה שהוא יותר גרוע מקודם.
אני שוקל לעבור ל-giganews בסוף החודש.