$16.18 \ מאריך טווח ה-Wifi של Xiaomi במחיר מבצע עם קופון
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
יש לכם מקום בבית עם Wifi חלש שמתקשה לעבוד?
לכו על מאריך טווח ה-Wifi הכי חם היום בשוק!
זה הדגם החדש ביותר עם חיבור EU מובנה שמתאים לארץ ללא צורך במתאים.
עובד עם האפליקציה Mi Home ולכן השימוש פשוט ונוח
מגיע עד למהירות של 300Mbps
2 אנטנות לכיסוי טווח רחב
ביקורות מחמיאות בעמוד המוצר
כרגע במחיר מבצע מהזולים שהיו אם תשתמשו בקופון BGND02
מחיר סופי של $16.18 ~ 55 ש"ח בלבד.
https://www.banggood.com/English-Versio ... 65002.html
לכו על מאריך טווח ה-Wifi הכי חם היום בשוק!
זה הדגם החדש ביותר עם חיבור EU מובנה שמתאים לארץ ללא צורך במתאים.
עובד עם האפליקציה Mi Home ולכן השימוש פשוט ונוח
מגיע עד למהירות של 300Mbps
2 אנטנות לכיסוי טווח רחב
ביקורות מחמיאות בעמוד המוצר
כרגע במחיר מבצע מהזולים שהיו אם תשתמשו בקופון BGND02
מחיר סופי של $16.18 ~ 55 ש"ח בלבד.
https://www.banggood.com/English-Versio ... 65002.html
המחיר זול יותר, נכון, אבל זאת לא אותה גרסא, מה שאני הבאתי זאת הגרסא האנגלית עם EU PLUG אמיתי שמתאים לארץ ללא צורך במתאמים.
במה שאתה הבאת מאלי זה לא חיבור EU שמתאים לארץ אלא חיבור שלא מתאים וצריך מתאם, המוכר כמובן לא ישלח מתאם, גם אם במקרה יש לך מתאם תמיד יהיו בעיות בחיבור של המוצר לחשמל כי אם המתאם זז טיפה פתאום המוצר מנותק מהחשמל.
בקישור מאלי אמנם כתוב בכותרת "Global Version", אבל אם קוראים קצת המוכר אומר שהמוצר בכלל בגרסא הסינית. בגרסא הסינית שהבאת מאלי האפליקציה והממשק בסינית, מה שאני שהבאתי זאת גרסא אנגלית ולכן הממשק גם באנגלית ומצויין כך בעמוד.
מעבר לזה למוכר באלי יש רק ביקורת אחת והיא מדורגת הכי גרוע שיכול להיות, בבנגוד כל הביקורות חיוביות.
שכל אחד יעשה מה שטוב לו
במה שאתה הבאת מאלי זה לא חיבור EU שמתאים לארץ אלא חיבור שלא מתאים וצריך מתאם, המוכר כמובן לא ישלח מתאם, גם אם במקרה יש לך מתאם תמיד יהיו בעיות בחיבור של המוצר לחשמל כי אם המתאם זז טיפה פתאום המוצר מנותק מהחשמל.
בקישור מאלי אמנם כתוב בכותרת "Global Version", אבל אם קוראים קצת המוכר אומר שהמוצר בכלל בגרסא הסינית. בגרסא הסינית שהבאת מאלי האפליקציה והממשק בסינית, מה שאני שהבאתי זאת גרסא אנגלית ולכן הממשק גם באנגלית ומצויין כך בעמוד.
מעבר לזה למוכר באלי יש רק ביקורת אחת והיא מדורגת הכי גרוע שיכול להיות, בבנגוד כל הביקורות חיוביות.
שכל אחד יעשה מה שטוב לו
·היכן יש ממשק בסינית ?Fish72 כתב:@HT-Deals
·סוף סוף עם תקע אירופאי....ועוד עם ממשק אנגלית....2 הסיבות היחידות שנמנעתי בגללם לרכוש את המוצר בעבר.
תודה על העדכון...
יש לי את המוצר הרבה זמן ודרך הmi home הממשק תמיד היה באנגלית, יש צורך להתחבר לשרת הסיני אבל הממשק באנגלית.
השתמשתי בו מעט מאוד אבל כשהיתי צריך אותו הוא עבד תקין