"מחובר, ללא גישה לאינטרנט"
היי לכולם,
תקלה מאד מזורה בגישה לאינטרנט בבית הוריי:
כשמנסים לגשת לאתרי אינטרנט במחשב בחיבור קווי מתקבלת הודעה "לא ניתן לגשת לדף זה".
ב WIFI הרשת מופיעה כ "מחובר, ללא גישה לאינטרנט".
הציוד: נתב BE. אצל הספק (בזק בינלאומי) שם המשתמש מופיעה כמחובר.
איפוס הנתב לא עזר.
אציין כי לפני כחודשיים התקלה הזאת היתה קיימת עם נתב DLINK ישן של בזק, ובהמלצתם החלפנו לנתב BE. (היינו בטוחים שהציוד הישן גרם לתקלה הזו, אבל כעת מסתבר שלא).
אני לא נמצא אצל הוריי במהלך השבוע אבל יש לי את האפליקציה של BE לאייפון וגם שם אני רואה שכל החיבורים תקינים.
ממה יכולה לנבוע התקלה? מאסתי בשיחות למוקד התמיכה של בזק שטוענים שאצלם הכל תקין.
תקלה מאד מזורה בגישה לאינטרנט בבית הוריי:
כשמנסים לגשת לאתרי אינטרנט במחשב בחיבור קווי מתקבלת הודעה "לא ניתן לגשת לדף זה".
ב WIFI הרשת מופיעה כ "מחובר, ללא גישה לאינטרנט".
הציוד: נתב BE. אצל הספק (בזק בינלאומי) שם המשתמש מופיעה כמחובר.
איפוס הנתב לא עזר.
אציין כי לפני כחודשיים התקלה הזאת היתה קיימת עם נתב DLINK ישן של בזק, ובהמלצתם החלפנו לנתב BE. (היינו בטוחים שהציוד הישן גרם לתקלה הזו, אבל כעת מסתבר שלא).
אני לא נמצא אצל הוריי במהלך השבוע אבל יש לי את האפליקציה של BE לאייפון וגם שם אני רואה שכל החיבורים תקינים.
ממה יכולה לנבוע התקלה? מאסתי בשיחות למוקד התמיכה של בזק שטוענים שאצלם הכל תקין.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
דווקא בהחלט יכולה -OmriYa כתב:@amirn
·
נראה לי מוזר שמדובר ב DNS.
ה WIFI מציג "מחובר, ללא גישה לאינטרנט". אם היתה תקלה ב DNS בלבד ההודעה הזו לא היתה אמורה להופיע....
כשאתה מתחבר לרשת אלחוטית Windows מנסה אוטומטית לגשת לכתובת הזאת -
http://www.msftncsi.com/ncsi.txt
אם הוא מצליח אז הוא מראה שיש חיבור לאינטרנט, אם הוא לא מצליח אז הוא מציג את ההודעה שרשמת. שרת DNS לא תקין יגרום לזה שלא תהיה אפשרות לגלוש ולכן ההודעה הזאת תוצג.
- אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם במידה וזה קורה גם בקווי גום באלחוטי אני היתי אומר שאולי יש בעייה עם הראוטר
האם דיברת גם עם תשתית וגם הספק ובשניהים אמרו שהכל תקין כי יכול להיות שאולי גם ישנה בעייה במקירו פילטר וכה' וכה'
?
האם דיברת גם עם תשתית וגם הספק ובשניהים אמרו שהכל תקין כי יכול להיות שאולי גם ישנה בעייה במקירו פילטר וכה' וכה'
?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מדובר בתקלה לאחר שדרוג גרסה ווינדאוס 10, עדכנת גרסה? אם כן מה הגרסה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
כנראה שהיה מדובר בתקלה בנתב.
לאחר שניתקתי את כל החיבורים הקווים האינטרנט שב לפעול בצורה אלחוטית אך מדי פעם מנע גישה לאתרים.
הנתב היום הוחלף ל BE אחר.
אגב, השליח שהביא את הנתב אמר שהנתב הזה מעולה עד שיש הפסקת חשמל שגורמת לשיבוש שלו. בתכלס לפני שהתחילו התקלות בגישה לאינטרנט היו כמה הפסקת חשמל רצופות.
השאלה שלי אם כדאי להחליף את הנתב לדגם אחר שבזק מציעים- Dlink dsl 225. ידוע לי שזה נתב פחות "מתקדם" אבל אולי הוא יציב יותר? כדאי?
לאחר שניתקתי את כל החיבורים הקווים האינטרנט שב לפעול בצורה אלחוטית אך מדי פעם מנע גישה לאתרים.
הנתב היום הוחלף ל BE אחר.
אגב, השליח שהביא את הנתב אמר שהנתב הזה מעולה עד שיש הפסקת חשמל שגורמת לשיבוש שלו. בתכלס לפני שהתחילו התקלות בגישה לאינטרנט היו כמה הפסקת חשמל רצופות.
השאלה שלי אם כדאי להחליף את הנתב לדגם אחר שבזק מציעים- Dlink dsl 225. ידוע לי שזה נתב פחות "מתקדם" אבל אולי הוא יציב יותר? כדאי?