איזה בדיקות צריך לעשות כדי לוודא שהמסך תקין
(על פניו מדהים, אבל חשוב לי שלא אגלה פתאום על איזו פינה שלא מוארת או משהו).
המלצות כיצד לבדוק?
התחדשתי בסמסונג 85q80t
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
תתחדש!, ואם בא לך תעלה תמונות 
תריץ דרך יוטיוב WHITE SCREEN PATTERN ותראה שאין כתמים או בעיות של אי אחידות
אתה גם יכול להריץ את סרטון ה DSE HOCKY ולוודא שאין VERTICAL BANDING למרות שזה פחות נפוץ במסכי LED יותר רלוונטי לOLED.
ובנוסף תבדוק שאין פיקסלים שרופים,
2 הערות "אגב":
1. על בשרי למדתי שאם מחפשים בעיות מוצאים אותן.
2. אין מסך לגמרי מושלם - נתקלתי במסכים שיש לבן קצת TINT בדפנות, לרוב לא משהו שאי אפשר לחיות איתו
תריץ דרך יוטיוב WHITE SCREEN PATTERN ותראה שאין כתמים או בעיות של אי אחידות
אתה גם יכול להריץ את סרטון ה DSE HOCKY ולוודא שאין VERTICAL BANDING למרות שזה פחות נפוץ במסכי LED יותר רלוונטי לOLED.
ובנוסף תבדוק שאין פיקסלים שרופים,
2 הערות "אגב":
1. על בשרי למדתי שאם מחפשים בעיות מוצאים אותן.
2. אין מסך לגמרי מושלם - נתקלתי במסכים שיש לבן קצת TINT בדפנות, לרוב לא משהו שאי אפשר לחיות איתו
נערך לאחרונה על ידי gechts ב 22/07/2020 9:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
@gechts
·לגבי הנושא של הTINT אצלי כמו שאמרתי לך פחות רואים , קיים אבל לא מפריע עדיין , קח בחשבון שרוב הסרטים שאני רואה בנטפליקס וכד' החלק התחתון והעליון של המסך שחור כך שאם יש בעיה היא מופיעה רק בצד ימין ושמאל ,
בכל מקרה עם כל זליגות האור שרואים בפורומים כדאי לבדוק וגם לראות שאין פיקסלים בעייתיים
·לגבי הנושא של הTINT אצלי כמו שאמרתי לך פחות רואים , קיים אבל לא מפריע עדיין , קח בחשבון שרוב הסרטים שאני רואה בנטפליקס וכד' החלק התחתון והעליון של המסך שחור כך שאם יש בעיה היא מופיעה רק בצד ימין ושמאל ,
בכל מקרה עם כל זליגות האור שרואים בפורומים כדאי לבדוק וגם לראות שאין פיקסלים בעייתיים
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
·dudis כתב:@gechts
בכל מקרה עם כל זליגות האור שרואים בפורומים כדאי לבדוק וגם לראות שאין פיקסלים בעייתיים...
זה בדיוק מה שאמרתי, זה קיים, אבל לא ברמה שזה מפריע עד כדי כך..